Alle årets nyheter fra 2020 | Beslag Design
Logg inn
Glemt passord?
Alle årets nyheter fra 2020

Aktuell

 / 2020-12-17

Alle årets nyheter fra 2020

Vi ønsker å være førstevalget for håndtak, knotter, oppbevaring, tilbehør og belysning til alle rom. Til hjemmet, butikk, kontor, restaurant og hotell. Derfor tror vi det er viktig at vi kontinuerlig lanserer nyheter gjennom hele året. I løpet av 2020 har Beslag Design lansert mer enn 50 nye produkter og serier. For at du ikke skal gå glipp av noen av årets nyheter, har vi satt opp en liste med alle nyhetene fra 2020 her.

Dela inlägget

Les mer

Skjønnheten i enkelheten: Ubehandlede trehåndtak og knotter

Skjønnheten i enkelheten: Ubehandlede trehåndtak og knotter

I en verden der hver detalj i hjemmet vårt forteller en historie om hvem vi er og hva vi verdsetter, introduserer vi stolt vår nye kolleksjon av håndtak og knotter i ubehandlet tre. Disse produktene er ikke bare en del av innredningen; de er en invitasjon til å skape, tilpasse og uttrykke din unike stil. Våre nye håndtak og knotter i ubehandlet eik – Pinta og Shelter, samt knotten Circum – er som et ubeskrevet blad som venter på ditt personlige preg.
Mot en ny era av tillväxt och expansion – Beslag Design förvärvas av Salix Hem & Beslag

Mot en ny era av tillväxt och expansion – Beslag Design förvärvas av Salix Hem & Beslag

Beslag Design AB, en framstående aktör inom beslag- och interiörprodukter, tillkännager idag att de har ingått ett förvärvsavtal med Salix Group AB – en kundfokuserad handelskoncern som aktivt driver, utvecklar och förvärvar verksamheter inom bygg och industri. Förvärvet gäller 100% av bolaget och ger Beslag Design möjlighet att verka inom en bredare kontext och fortsätta sin resa mot en ny era av tillväxt och expansion.