Bli kjent med: Torgeir, Selger i Norge | Beslag Design
Logg inn
Glemt passord?
Bli kjent med meg: Torgeir Knutsen, selger i Norge

Bli kjent med oss

 / 2023-01-30

Bli kjent med meg: Torgeir Knutsen, selger i Norge

For at du skal få bli bedre kjent med oss som jobber på Beslag Design stiller vi noen spørsmål til våre medarbeidere. I dag får du bli kjent med Torgeir Knutsen, en av våre selgere i Norge.

 

Hei Torgeir! Fortell oss hva din rolle er på Beslag Design?
- Jeg jobber som selger for Beslag Design i Norge, der jeg har ansvar for fylkene Oslo, Innlandet og Viken (tidligere Akershus og Østfold).

Hvordan vil du beskrive en typisk arbeidsdag for deg som selger?
- Jeg har en ganske variert hverdag der få dager er like. Å identifisere nye mulige kunder og kontakte dem er en viktig del av arbeidsdagen. Jeg er mye ute på besøk hos våre kunder for vise fram nyheter og holder produktopplæring på f.eks. vårt belysningssortiment. Etter kundebesøk er det etterarbeid, samt å hjelpe våre kunder med å velge de rette produktene til de ulike løsningene som de tilbyr sine kunder.

Hvor lenge har du jobbet hos Beslag Design, og hvordan havnet du hos oss?
- Jeg har jobbet hos Beslag Design i snart 3 år, siden mars 2020. Etter mange år som selger i kjøkkenbransjen, hadde jeg i lengre tid hatt ønske om å begynne på leverandørsiden. Høsten 2019 så jeg en stillingsutlysning fra Beslag Design på Instagram der jeg umiddelbart tenkte: «Den er min! Det er min nye jobb»

Hva er det beste med å jobbe for Beslag Design?
- Det jobbe for en leverandør som ser framover og muligheter, som tilbyr ettertraktende produkter til våre kunder, og ikke minst trivelige kunder og kolleger.

Og til slutt det klassiske spørsmålet, om du må velge en favoritt fra sortimentet. Hvilken blir det og hvorfor?
- Vi har så mange fine produkter at det blir utfordrende å kun plukke ut et. Jeg liker veldig godt dørhåndtakene i Helix serien, som jeg selv har hjemme. Vi har også mange lange håndtak, der jeg synes serien Elan i lengde 1200mm er utrolig fine.


Dela inlägget

Les mer

Match din kjøkkeninnredning med Aveny i ubehandlet eik

Match din kjøkkeninnredning med Aveny i ubehandlet eik

Med stor entusiasme presenterer vi det nyeste tilskuddet til vår familie av kjøkkenrelinger – Aveny i ubehandlet eik. Det nye utførelsen åpner opp en verden av muligheter for å tilpasse kjøkkenrelingen nøyaktig etter dine ønsker og skape et enhetlig utseende som smelter sammen med din kjøkkendesign. Veggoppbevaring til kjøkken Aveny i ubehandlet eik er ikke bare en funksjonell oppbevaringsløsning – det er en detalj som løfter interiøret.
 Utforsk vårens inspirerende nyheter

Utforsk vårens inspirerende nyheter

Vårens nyheter har endelig ankommet, og vi er stolte over å presentere et sortiment som er både bredt og inspirerende. Fra elegante og diskrete detaljer og lange praktiske håndtak, til mer robuste med industriell, tøff holdning – vi har noe for enhver smak og behov.