Informasjonskapsler - Administrer innstillingene dine | Beslag Design
Logg inn
Glemt passord?

 
Om informasjonkapsler

Hva er en informasjonskapsel?
Beslag Designs nettsted bruker informasjonskapsler. I henhold til loven om elektronisk kommunikasjon skal alle som besøker et nettsted med informasjonskapsler, motta informasjon om at nettstedet inneholder informasjonskapsler, hva disse brukes til og hvordan de kan unngås. Den besøkende skal også få valget om å samtykke til at informasjonskapslene eventuelt lagres på datamaskinen, noe som kan gjøres via innstillingene i den nettleseren den besøkende bruker.

Hvilke informasjonskapsler brukes?
Beslag Designs nettsted bruker to ulike typer informasjonskapsler – faste informasjonskapsler og øktinformasjonskapsler. Faste informasjonskapsler brukes for å måle antallet sidevisninger til besøksstatistikken og lagres på den besøkendes datamaskin frem til de slettes. Øktinformasjonskapsler brukes for å håndtere valgene du gjør på nettstedet, f.eks. når du legger en vare i handlekurven. En øktinformasjonskapsel forsvinner når den besøkende lukker nettleseren.

Godta informasjonskapsler
Du kan selv velge om du vil godta informasjonskapsler eller ikke. De fleste nettlesere er som standard innstilt på å godta informasjonskapsler.

Tredjepartsinformasjonskapsler
Beslag Design samarbeider med ulike aktører som setter sine tredjepartsinformasjonskapsler på www.beslagdesign.se. Informasjon som samles inn fra disse informasjonskapslene, kan deles med Beslag Design, men også brukes til andre formål. Dette kontrolleres av den respektive aktøren som har ansvar for og leverer den. Google Analytics brukes for å gi våre besøkende en så god kundeopplevelse som mulig.

Google Analytics genererer statistikk om trafikk og kilder til trafikken på nettsteder og for å måle konverteringer og salg.

Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger her.