Personvernregler | Beslag Design
Logg inn
Glemt passord?

 
 
Policy vedrørende personvern og markedsføring

Oppdatert 2024-02-15

Generelt
Beslag Design ivaretar din personlige integritet, og vi streber alltid etter å beskytte dine personopplysninger i samsvar med gjeldende lover og regler, inkludert EUs generelle personvernforordning (GDPR). Denne personvernerklæringen forklarer hvordan vi samler inn, bruker, beskytter og deler dine personopplysninger.

2. Personuppgiftsansvarig
Beslag Design i Båstad AB
Organisationsnummer: 556166-4409
Box 1036
SE-269 21 Båstad
Sverige

E-post: info@beslagdesign.se

3. Hva er en personopplysning?
All informasjon som kan knyttes til en enkeltperson, regnes som en personopplysning. Det omfatter også såkalte indirekte opplysninger, for eksempel bruker-ID, kundenummer, passord, IP-nummer og telefonnummer.

4. Hvilke personopplysninger samler vi inn?
Hvis du velger å forta kjøp på nettstedet vårt, vil vi be om informasjon som er nødvendig for å kunne levere produktet.

Når du registrerer deg og foretar en bestilling, godkjenner du at Beslag Design lagrer og bruker opplysningene dine i driften for å gjennomføre handlinger overfor deg. Opplysningene dine videreformidles til vår faktureringspartner og våre logistikkpartnere.

Vi samler inn følgende opplysninger om deg:
 • Navn
 • Adresse
 • E-postadresse
 • Telefonnummer
 • Bruker-ID, kundenummer og passord
 • Kjøpshistorikk
 • Opplysninger vi ber deg om å oppgi hvis du vil bruke tjenestene våre eller delta i undersøkelser 

Beslag Design videreformidler aldri opplysningene dine til andre tredjeparter enn dem som er oppgitt under punktet om hvem deler vi personopplysningene med.

5. Hvordan brukes personopplysningene dine?
Vi behandler personopplysningene dine til å håndtere bestillingen din og for å sende deg meldinger om leveringsstatus. For å sikre at du som kunde får god service, dokumenterer vi all kundekommunikasjonen som skjer via e-post. På anmodning har du rett til å få tilgang til denne informasjonen. 

Hos Beslag Design er det kun administrasjonen samt markedsførings- og salgsansvarlige som har tilgang til personopplysningene dine. Vi verken lagrer eller videreformidler kundeinformasjonen kryptert. Vi vil informere det aktuelle transportselskapet om navnet ditt, adressen din og telefonnummeret ditt. Det gjør vi kun for at de skal kunne levere produktene du har bestilt. Andre opplysninger blir ikke oppgitt.

For å forbedre våre tjenester og levere relevant innhold og markedsføring kan vi lagre e-postadresser i digitale verktøy, som vår bildebank og e-posttjenesteleverandør. Du har rett til å når som helst melde deg av våre utskrifter ved å følge lenken i nyhetsbrevene eller ved å kontakte vår kundeservice. Tilgang til andre digitale verktøy tilbys av Beslag Design, og all påloggingsinformasjon er kryptert og sikret av systemleverandøren og Beslag Design.

6. Deling av personupplysninger
Vi deler ikke dine personopplysninger med tredjeparter utenfor Beslag Design for markedsføringsformål, i tillegg til vår e-posttjenesteleverandør og bildebank, med mindre det er påkrevd ved lov. Vi vil aldri overføre dine opplysninger til tredje land.


7. Hvor lenge lagrer vi personopplysningene dine?
Beslag Design lagrer personopplysningene dine så lenge du er kunde hos oss. Kjøps- og ordrehistorikken lagres så lenge vi er forpliktet i henhold til loven å gjøre det. Utover dette kan Beslag Design eventuelt lagre opplysningene lenger hvis det er nødvendig for å fastsette, forsvare eller fremme rettslige krav, f.eks. hvis det pågår en tvist eller hvis et lovbrudd er meldt inn til politiet. Vi foretar jevnlig revisjoner og fjerner personopplysninger som vi ikke lenger trenger. Opplysninger for markedsføring lagres frem til du avregistrerer deg.

8. Rettighetene dine ved behandling av personopplysninger

 • Du har rett til å motta informasjon om hvilke personopplysninger som finnes om deg i Beslag Designs virksomhet.
 • Du har rett til å få vite hva vi gjør med opplysningene dine og hvem som har tilgang til dem.
 • Du har i enkelte tilfeller rett til å avgrense hva vi kan bruke opplysningene dine til.
 • Hvis du mener at vi har feilaktige opplysninger om deg, har du rett til å be oss om å korrigere dem.
 • Hvis du mener at vi har behandlet opplysningene dine på ulovlig måte, har du rett til å få opplysningene dine slettet.


Beslag Design har plikt til, på signert skriftlig anmodning fra deg, vederlagsfritt én gang per kalenderår å gi deg melding om hvorvidt personopplysninger som gjelder deg, behandles eller ikke. Behandling av denne oppgaven kan ta opptil 30 dager. Hvis slike opplysninger behandles, skal det gis skriftlig melding om hvilke personopplysninger om deg som behandles, hvor de er innhentet, formålet med behandlingen og til hvilke mottakere eller kategorier av mottakere som har fått tilgang til opplysningene. Beslag Design har også plikt til, på din anmodning, å korrigere, blokkere eller slette slike personopplysninger som ikke er behandlet i samsvar med EUs personvernforordning. Du har også rett til når som helst å trekke tilbake samtykket ditt. Ytterligere personopplysninger om deg vil da ikke bli behandlet.

9. Beskyttelse av personopplysningene
Beslag Design beskytter personopplysningene dine med høy sikkerhet. Du har alltid rett til å få tilgang til personopplysningene dine som er registrert hos oss. Hvis de er feilaktige eller ufullstendige, har du rett til å få opplysningene korrigert eller slettet. Personopplysningene dine behandles med moderne informasjonsteknologi og via sikre informasjonskanaler for å beskytte opplysningene mot uautorisert tilgang, bruk og utlevering. Beslag Designs nettsted er SSL-sikret (Secure Socket Layer), dvs. at vi beskytter kommunikasjon og transaksjoner på nettstedet vårt. Du kan sjekke om nettsiden du besøker er sikker ved å se på adressefeltet. Vanligvis begynner en nettadresse med "http://", men hvis den i stedet begynner med "https://" (der "s" står for "secure"), betyr det at du befinner deg på en sikker nettside. Beslag Design er e-handelssertifisert, dvs. at vi følger regler for sikkerhet og etikk i tråd med Nordisk e-handelssertifisering.

10. Informasjonskapsler
Beslag Designs nettsted bruker informasjonskapsler. I henhold til loven om elektronisk kommunikasjon skal alle som besøker et nettsted med informasjonskapsler, motta informasjon om at nettstedet inneholder informasjonskapsler, hva disse brukes til og hvordan de kan unngås. Den besøkende skal også få valget om å samtykke til at informasjonskapslene eventuelt lagres på datamaskinen, noe som kan gjøres via innstillingene i den nettleseren den besøkende bruker.

Hva er en informasjonskapsel?
En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lagres på brukerens datamaskin. Den gjør det mulig å forbedre nettsiden for deg som bruker og gir oss statistisk informasjon om bruken av www.beslagdesign.se. Informasjonskapselen inneholder ikke personlig informasjon og er helt ufarlig for brukeren.

11. Endringer av denne policyen
Beslag Design forbeholder seg retten til å foreta endringer av denne personvernpolicyen for å oppfylle eventuelle nye juridiske og teknologiske krav. Ved større endringer vil vi sende informasjon om dette på e-post til deg som er kunde hos oss.

12. Håndtering av bedrageri
Alle forsøk på bedrageri vil bli politianmeldt. Beslag Design forbeholder seg retten til å heve et kjøp ved mistanke om bedrageri.

Les mer om hvordan vi behandler informasjonskapsler her