6 detaljer som piffer opp badet | Beslag Design
Logg inn
Glemt passord?
Baderomsinspirasjon – 6 detaljer som piffer opp badet

Bad Tips og veiledninger

 / 2023-03-10

Baderomsinspirasjon – 6 detaljer som piffer opp badet

Badet er ett av de viktigste rommene i hjemmet og det er der vi tilbringer mye tid hver dag. Det er derfor viktig å ha et bad som føles trivelig og innbydende. Beslag Design guider deg til detaljene som hjelper deg å oppfylle baderomsdrømmen, eller for å piffe opp eksisterende bad med små enkle midler. Baderomsinteriør i form av knagger, såpedispenser og toalettpapirholder – små detaljer som løfter badet og gjør helheten komplett.
Hjemme hos interiørstylist Ulrika Frederiksen @homeofstyling finner du dette drømmebadet med sorte baderomsdetaljer.

1. SKAP DET FØRSTE INNTRYKKET MED EN DØRHÅNDTAK
La opplevelsen av badet defineres allerede før du kommer innenfor døren - gjennom dørhåndtaket. Velg et dørhåndtak og en matchende toalettlås som passer din personlige stil og gjør badet mer innbydende.

2. SKAP ORDEN MED SELVHEFTENDE BADEROMSKNAGGER
Et ryddig og organisert bad føles mer innbydende. Pass på at det er god plass til oppbevaring av håndklær, toalettpapir og andre baderomsartikler. Oppbevaringsløsninger som for eksempel baderomsknagger kan bidra til å skape orden og system. Beslag Design har tidløse og stilige knagger som er enkle å montere med dobbelsidig tape.
3. EN LUKSURIØS FØLELSE MED EN VEGGHENGT SÅPEDISPENSER
Å ha en fin såpe på badet kan øke følelsen av luksus, men for å skape en enda mer elegant atmosfære, anbefaler vi en vegghengt selvklebende såpepumpeholder - en detalj som virkelig gjør en forskjell. Med denne smarte og stilige løsningen kan du spare plass på servanten og gi badet en mer sofistikert følelse.

4. FORENKLE LAGRINGEN MED EN DUSJHYLLE
En baderomshylle kan være en praktisk og stilig løsning for å forbedre lagringen i badet ditt samtidig som det hever innredningsfølelsen. En dusjhylle er utmerket å plassere enten inne i dusjen eller ved badekaret for å unngå å sette sjampo- og balsamflaskene på gulvet. Ved å organisere badet ditt på en hylle, kan du gjøre det mer oversiktlig og det blir enklere å holde det rent og pent.
5. IKKE GLEM BELYSNINGEN
For å skape et harmonisk bad du vil trives i, er belysningen nøkkelen. God generell belysning er like viktig som belysning som gir en avslappende atmosfære når du trenger det. Sørg for å bruke belysning med riktig IP-klassifisering for våtrom. Her finner du all belysning fra Beslag Design med IP-klassifisering 44 som er egnet for bad.

6. KNOTTER OG HÅNDTAK - ENKELT Å FORNYE
En enkel og effektiv måte å fornye badet ditt på er å bytte ut standardhåndtakene og knotter til noe mer moderne og stilfullt. Dette kan gjøre stor forskjell for helhetsinntrykket av badet og gi det et løft. Hos Beslag Design finner du et stort utvalg av knotter og håndtak i ulike stiler og materialer, som kan inspirere deg til å skape det badet du drømmer om.


Dela inlägget

Les mer

Steg-for-steg-guide: Garderoblys som gjør en forskjell

Steg-for-steg-guide: Garderoblys som gjør en forskjell

Josefine, en av Beslag Designs tidligere ambassadører, belyser hvor viktig det er å tenke fremover når man planlegger sitt hjem. Ved å plassere stikkontakter på strategiske steder allerede når de skisserte husets plantegning, kunne hun senere enkelt installere LED-belysning i garderobene – en detalj som gjorde en enorm forskjell i et område som ellers er skjult fra dagslys.