Logg inn

Glemt passord?
Beslag Designs kontor vinner arkitekturpris

Aktuell

 / 2021-10-29

Beslag Designs kontor vinner arkitekturpris

Beslag Designs kontor og lager, signert arkitekt Kay Linghoff, sto som et inspirerende eksempel under Näringslivsgalan i Båstad og vinner Båstad kommunes arkitekturpris. Urbane og veldesignede lokaler fremheves som suksessfaktorer for det vellykte prosjektet.
Bilde: Ulf Celander. Fasadeplater: cembrit.se


Båstad kommune ønsker å frem eksempler på god arkitektur som styrker Båstad kommunes bykjerne og bylandskap. Som en del av dette har kommunestyret innstiftet en arkitekturpris som ble delt ut for første gang på Näringslivsgalan 21. oktober 2021. Formålet med prisen er å skape oppmerksomhet omkring bygninger og anlegg med høy arkitektonisk kvalitet, som bidrar til kommunens visjon om "en bedre livsstil" og gjennom god design har utviklet den lokale identiteten og bygningskulturen.

Beslag Design, arkitekt Kay Linghoff og MMB vinner arkitekturprisen med følgende begrunnelse:

« Retroinspirert bygning for kontorer og lager som gir forretningsområdet en karakter av urbane og veldesignede lokaler for vår tids "industrier". »

– Vi er ekstremt stolte over å få være med i en slik sammenheng. Investeringen i nytt kontor og lager her i Båstad har ikke bare gitt resultater for et godt arbeidsmiljø, men har også hevet kvaliteten på bygningsmiljøet, sier Hans Bergström, Beslag Design.Beslag Designs nye lager og kontor sto klart i begynnelsen av 2020. En byggeprosjekt som tok utgangspunkt i bedriftens snart 50-årige historie. Med hjelp av arkitekten Kay Linghoff ble det skapt en bygning der alt henger sammen, både ute og inne. Den svart-hvitt-grå fargeskalaen finnes overalt: på fasaden, vegger og gulv, i det spektakulære trappehuset med heistårnet og takvinduet, på glasspartiene og glassdørene med sprosser – så vel som på møbler og øvrig innredning. Alt for å skape et koselig, fredelig og trendy miljø.


Bilde: ajprodukter.se

Utdrag fra AJ-produkters kundecase: At design og kvalitet er hjørnesteinene i Beslag Designs virksomhet, merker man overalt i deres nye kontorer og lager i Båstad. Bygget forener spennende detaljer til en harmonisk helhet – inkludert en interiørløsning fra oss i AJ Produkter som oppfyller bedriftens ønsker når det gjelder farge, form og funksjon.Bilde: Ulf Celander

Dela inlägget

Les mer

La oss presentere Uniform

La oss presentere Uniform

Beslag Design har en enkel forretningsidé – å utvikle og markedsføre et innovativt og etterspurt sortiment av knotter, håndtak og innredningsdetaljer. Gleden er derfor stor over å kunne lansere ytterligere en nyhet i 2021. Som årets siste nyhet lanserer vi den elegante T-formede knotter Uniform, produsert i massiv messing.
Kommende messer 2022

Kommende messer 2022

Endelig arrangeres messene igjen og vi kan møtes! Grip sjansen og bli kjent med oss på en av våre planlagte messer i 2022. På alle messene vil vi ha med oss flere nyheter innen de aller nyeste trendene. Se våre modeller innen knotter, håndtak og dørhåndtak og det nyeste innen LED-belysning. Vi ser frem til å få besøk av nettopp deg som deler vår lidenskap for trender innen innredning og design. Planlegg ditt besøk allerede i dag.