Lange håndtak som blir en viktig del av interiøret | Beslag Design

Logg inn

Glemt passord?
Lange håndtak til fryser, kjøleskap og garderobe

Kjøkken

 / 2022-06-17

Lange håndtak til fryser, kjøleskap og garderobe

Vi i Beslag Design er oppdatert på de siste trendene og hva som holder stilen i lang tid. Detaljer som tåler hverdagen, som myker opp eller strammer til, som stikker seg ut eller blander seg inn. Vi har et bredt utvalg av lange håndtak, helt opp til C/C 1178mm. Lange håndtak som er perfekte for integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, kjøleskap, fryser eller vinskap.

Håndtak Arpa - 1178mm - Børstet sort


Tunge dører med store fronter, som innebygget kjøleskap, fryser eller garderober, kan trenge et skikkelig langt håndtak. Beslag Design har et bredt utvalg av lange håndtak som gir store muligheter til å innrede uten at det går på bekostning av design eller funksjonalitet. Skikkelige håndtak som er lette å gripe og som blir en viktig del av innredningen og gjøre helheten komplett.

Her har vi samlet alle våre lange håndtak. Bli inspirert!

Dela inlägget

Les mer

Veggoppbevaring Aveny i Camilla Hamids studiokjøkken

Veggoppbevaring Aveny i Camilla Hamids studiokjøkken

Camilla Hamid er en svensk oppskriftsskaper, kokebokforfatter, TV-kokk og blogger. Hun inspirerer daglig på Instagram og YouTube. For å produsere enda bedre innhold, hjalp MW Interior Design Camilla med å designe et fantastisk kjøkkenstudio. Kjøkkenet kommer fra Epoq. En detalj som skiller seg ut og gjør helheten, er Beslag Designs veggoppbevaring Aveny.
Lange håndtak til fryser, kjøleskap og garderobe

Lange håndtak til fryser, kjøleskap og garderobe

Vi i Beslag Design er oppdatert på de siste trendene og hva som holder stilen i lang tid. Detaljer som tåler hverdagen, som myker opp eller strammer til, som stikker seg ut eller blander seg inn. Vi har et bredt utvalg av lange håndtak, helt opp til C/C 1178mm. Lange håndtak som er perfekte for integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, kjøleskap, fryser eller vinskap.