Lange håndtak som blir en viktig del av interiøret | Beslag Design
Logg inn
Glemt passord?
Lange håndtak til fryser, kjøleskap og garderobe

Kjøkken

 / 2022-06-17

Lange håndtak til fryser, kjøleskap og garderobe

Vi i Beslag Design er oppdatert på de siste trendene og hva som holder stilen i lang tid. Detaljer som tåler hverdagen, som myker opp eller strammer til, som stikker seg ut eller blander seg inn. Vi har et bredt utvalg av lange håndtak, helt opp til C/C 1178mm. Lange håndtak som er perfekte for integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, kjøleskap, fryser eller vinskap.

Håndtak Arpa - 1178mm - Børstet sort


Tunge dører med store fronter, som innebygget kjøleskap, fryser eller garderober, kan trenge et skikkelig langt håndtak. Beslag Design har et bredt utvalg av lange håndtak som gir store muligheter til å innrede uten at det går på bekostning av design eller funksjonalitet. Skikkelige håndtak som er lette å gripe og som blir en viktig del av innredningen og gjøre helheten komplett.

Her har vi samlet alle våre lange håndtak. Bli inspirert!

Dela inlägget

Les mer

Konfigurer Nexus i 5 enkle trinn

Konfigurer Nexus i 5 enkle trinn

Oppdag Beslag Designs nyeste innovasjon: LED-profil Nexus! Skap din unike belysningsopplevelse for lineære installasjoner på bare 5 enkle trinn. Enten du foretrekker infellt installasjon eller overflatemontert, tilbyr Nexus fleksibilitet, stil og funksjonalitet for alle dine belysningsbehov. Vi guider deg trinn for trinn.
Skap stemningsfull belysning med Flexy LED AT6 – @idismartensson guider

Skap stemningsfull belysning med Flexy LED AT6 – @idismartensson guider

I arkitektur og interiørdesign spiller belysning en sentral rolle, ikke bare for funksjon men også for estetikk. Gjennom veloverveide belysningsvalg kan man løfte et rom og fremheve dets beste egenskaper. En diskret, men effektfull løsning, som en LED-stripe, kan på en elegant måte endre et miljøs karakter. Her guider Beslag Designs ambassadør Ida oss når hun skaper en stemningsfull følelse i stuen med LED-stripe Flexy LED AT6.