Nääs Fabriker - Vinrom | Beslag Design
Logg inn
Glemt passord?
Nääs Fabriker - Vinrom

Kundecase Rom

 / 2022-09-30

Nääs Fabriker - Vinrom

Noen mil utenfor Gøteborg ligger de gamle Nääs Fabriker. Nå har restauranten fått et stort kjølerom med plass til all vin og champagne man kan ønske seg. Snekkeren Niklas har laget et fantastisk vinrom med belysning fra oss i Beslag Design. Bli inspirert.LED-stripe Flexy LED SE H4-24
, Ekstremt tynn LED-stripe som gjør den utmerket til innfelling i garderober, bokhyller og skap eller som i dette tilfellet - i et vinrom. Laget av myk, fleksibel silikon og presses inn i fresede spor. Spor med bredde 4mm och dybde på 8mm.

🖤 @niklas.c_design
📍 Nääs Fabriker

Transformator X-Driver/bilder/artiklar/liten/x-driver-Vit_S.jpg?m=1620223757
Transformator Triac Dim - 24V/bilder/artiklar/liten/drivdon-triac-dim_S.jpg?m=1645619769
LED-stripe Flexy LED SE H4-24/bilder/artiklar/liten/flexy-led-se-h4-24_S.jpg?m=1592920697
Skjotekabel - Micro24 - 2000mm/bilder/artiklar/liten/992615_S.jpg?m=1557481657

Dela inlägget

Les mer

Konfigurer Nexus i 5 enkle trinn

Konfigurer Nexus i 5 enkle trinn

Oppdag Beslag Designs nyeste innovasjon: LED-profil Nexus! Skap din unike belysningsopplevelse for lineære installasjoner på bare 5 enkle trinn. Enten du foretrekker infellt installasjon eller overflatemontert, tilbyr Nexus fleksibilitet, stil og funksjonalitet for alle dine belysningsbehov. Vi guider deg trinn for trinn.
Skap stemningsfull belysning med Flexy LED AT6 – @idismartensson guider

Skap stemningsfull belysning med Flexy LED AT6 – @idismartensson guider

I arkitektur og interiørdesign spiller belysning en sentral rolle, ikke bare for funksjon men også for estetikk. Gjennom veloverveide belysningsvalg kan man løfte et rom og fremheve dets beste egenskaper. En diskret, men effektfull løsning, som en LED-stripe, kan på en elegant måte endre et miljøs karakter. Her guider Beslag Designs ambassadør Ida oss når hun skaper en stemningsfull følelse i stuen med LED-stripe Flexy LED AT6.