Nääs Fabriker - Vinrom | Beslag Design
Logg inn
Glemt passord?
Nääs Fabriker - Vinrom

Kundecase Rom

 / 2022-09-30

Nääs Fabriker - Vinrom

Noen mil utenfor Gøteborg ligger de gamle Nääs Fabriker. Nå har restauranten fått et stort kjølerom med plass til all vin og champagne man kan ønske seg. Snekkeren Niklas har laget et fantastisk vinrom med belysning fra oss i Beslag Design. Bli inspirert.LED-stripe Flexy LED SE H4-24
, Ekstremt tynn LED-stripe som gjør den utmerket til innfelling i garderober, bokhyller og skap eller som i dette tilfellet - i et vinrom. Laget av myk, fleksibel silikon og presses inn i fresede spor. Spor med bredde 4mm och dybde på 8mm.

🖤 @niklas.c_design
📍 Nääs Fabriker

LED-stripe Flexy LED SE H4-24/bilder/artiklar/liten/flexy-led-se-h4-24_S.jpg?m=1592920697
Skjotekabel - Micro24 - 2000mm/bilder/artiklar/liten/992615_S.jpg?m=1557481657
Transformator Triac Dim - 24V/bilder/artiklar/liten/drivdon-triac-dim_S.jpg?m=1645619769
Transformator X-Driver/bilder/artiklar/liten/x-driver-Vit_S.jpg?m=1620223757

Dela inlägget

Les mer

Steg-for-steg-guide: Garderoblys som gjør en forskjell

Steg-for-steg-guide: Garderoblys som gjør en forskjell

Josefine, en av Beslag Designs tidligere ambassadører, belyser hvor viktig det er å tenke fremover når man planlegger sitt hjem. Ved å plassere stikkontakter på strategiske steder allerede når de skisserte husets plantegning, kunne hun senere enkelt installere LED-belysning i garderobene – en detalj som gjorde en enorm forskjell i et område som ellers er skjult fra dagslys.