Kataloger med inspirasjon for alle rom | Beslag Design
Logg inn
Glemt passord?
5 nye kataloger med inspirasjon for alle rom

Aktuell

 / 2023-02-03

5 nye kataloger med inspirasjon for alle rom

5 nye kataloger med inspirasjon for alle rom er her. I våre kataloger finner du alle våre produkter samlet for hver produktgruppe, bilder og inspirasjon. Håndtak og knotter, baderomstilbehør, dørhåndtak og belysning er produktgruppene som vi nå stolt kan presentere nye kataloger for. I tillegg til de fire nevnte katalogene har vi laget et helt nytt inspirasjonsmagasin som vi kaller "Detaljer" – en katalog fylt med inspirasjon, bilder og nyheter for 2023.Alle katalogene er fylt med bilder og inspirasjon som vi håper vil hjelpe deg med å velge detaljer til alle rom - til kjøkkenet, badet og gangen.

Vi vil også benytte anledningen til å takke alle kundene som vi har fått besøke i løpet av 2022 for å fotografere. Takk også til alle kundene som deler dine inspirerende bilder av produktene våre i miljøet. Og sist, men ikke minst – en stor takk til alle våre ambassadører og skapere som lot oss alle bli inspirert av hjemmene deres.

Bla gjennom katalogene nedenfor eller se alle våre kataloger her.


Dela inlägget

Les mer

Konfigurer Nexus i 5 enkle trinn

Konfigurer Nexus i 5 enkle trinn

Oppdag Beslag Designs nyeste innovasjon: LED-profil Nexus! Skap din unike belysningsopplevelse for lineære installasjoner på bare 5 enkle trinn. Enten du foretrekker infellt installasjon eller overflatemontert, tilbyr Nexus fleksibilitet, stil og funksjonalitet for alle dine belysningsbehov. Vi guider deg trinn for trinn.
Skap stemningsfull belysning med Flexy LED AT6 – @idismartensson guider

Skap stemningsfull belysning med Flexy LED AT6 – @idismartensson guider

I arkitektur og interiørdesign spiller belysning en sentral rolle, ikke bare for funksjon men også for estetikk. Gjennom veloverveide belysningsvalg kan man løfte et rom og fremheve dets beste egenskaper. En diskret, men effektfull løsning, som en LED-stripe, kan på en elegant måte endre et miljøs karakter. Her guider Beslag Designs ambassadør Ida oss når hun skaper en stemningsfull følelse i stuen med LED-stripe Flexy LED AT6.