Kataloger med inspirasjon for alle rom | Beslag Design
Logg inn
Glemt passord?
5 nye kataloger med inspirasjon for alle rom

Aktuell

 / 2023-02-03

5 nye kataloger med inspirasjon for alle rom

5 nye kataloger med inspirasjon for alle rom er her. I våre kataloger finner du alle våre produkter samlet for hver produktgruppe, bilder og inspirasjon. Håndtak og knotter, baderomstilbehør, dørhåndtak og belysning er produktgruppene som vi nå stolt kan presentere nye kataloger for. I tillegg til de fire nevnte katalogene har vi laget et helt nytt inspirasjonsmagasin som vi kaller "Detaljer" – en katalog fylt med inspirasjon, bilder og nyheter for 2023.



Alle katalogene er fylt med bilder og inspirasjon som vi håper vil hjelpe deg med å velge detaljer til alle rom - til kjøkkenet, badet og gangen.

Vi vil også benytte anledningen til å takke alle kundene som vi har fått besøke i løpet av 2022 for å fotografere. Takk også til alle kundene som deler dine inspirerende bilder av produktene våre i miljøet. Og sist, men ikke minst – en stor takk til alle våre ambassadører og skapere som lot oss alle bli inspirert av hjemmene deres.

Bla gjennom katalogene nedenfor eller se alle våre kataloger her.


Dela inlägget

Les mer

Match din kjøkkeninnredning med Aveny i ubehandlet eik

Match din kjøkkeninnredning med Aveny i ubehandlet eik

Med stor entusiasme presenterer vi det nyeste tilskuddet til vår familie av kjøkkenrelinger – Aveny i ubehandlet eik. Det nye utførelsen åpner opp en verden av muligheter for å tilpasse kjøkkenrelingen nøyaktig etter dine ønsker og skape et enhetlig utseende som smelter sammen med din kjøkkendesign. Veggoppbevaring til kjøkken Aveny i ubehandlet eik er ikke bare en funksjonell oppbevaringsløsning – det er en detalj som løfter interiøret.
 Utforsk vårens inspirerende nyheter

Utforsk vårens inspirerende nyheter

Vårens nyheter har endelig ankommet, og vi er stolte over å presentere et sortiment som er både bredt og inspirerende. Fra elegante og diskrete detaljer og lange praktiske håndtak, til mer robuste med industriell, tøff holdning – vi har noe for enhver smak og behov.