Kataloger med inspirasjon for alle rom | Beslag Design

Logg inn

Glemt passord?
5 nye kataloger med inspirasjon for alle rom

Aktuell

 / 2023-02-03

5 nye kataloger med inspirasjon for alle rom

5 nye kataloger med inspirasjon for alle rom er her. I våre kataloger finner du alle våre produkter samlet for hver produktgruppe, bilder og inspirasjon. Håndtak og knotter, baderomstilbehør, dørhåndtak og belysning er produktgruppene som vi nå stolt kan presentere nye kataloger for. I tillegg til de fire nevnte katalogene har vi laget et helt nytt inspirasjonsmagasin som vi kaller "Detaljer" – en katalog fylt med inspirasjon, bilder og nyheter for 2023.Alle katalogene er fylt med bilder og inspirasjon som vi håper vil hjelpe deg med å velge detaljer til alle rom - til kjøkkenet, badet og gangen.

Vi vil også benytte anledningen til å takke alle kundene som vi har fått besøke i løpet av 2022 for å fotografere. Takk også til alle kundene som deler dine inspirerende bilder av produktene våre i miljøet. Og sist, men ikke minst – en stor takk til alle våre ambassadører og skapere som lot oss alle bli inspirert av hjemmene deres.

Bla gjennom katalogene nedenfor eller se alle våre kataloger her.


Dela inlägget

Les mer

Aveny veggoppbevaringen til kjøkken – nå i flere utførelser

Aveny veggoppbevaringen til kjøkken – nå i flere utførelser

For å skape en vakker helhet og matche detaljene på kjøkkenet, lanserer vi nå Aveny veggoppbevaring til kjøkken i to nye design; matt sort og børstet rustfritt. Med de to nye designene kan du nå matche detaljene på de fleste kjøkken. Aveny skaper orden blant kjøkkenredskapene og er en dekorativ detalj, lett tilgjengelig, i en enkel skandinavisk design. En tidløs detalj av robuste materialer, som varer. Velg vårt komplette sett, eller lag ditt eget system med forlengerstangen.
Baderomsinspirasjon – 6 detaljer som piffer opp badet

Baderomsinspirasjon – 6 detaljer som piffer opp badet

Badet er ett av de viktigste rommene i hjemmet og det er der vi tilbringer mye tid hver dag. Det er derfor viktig å ha et bad som føles trivelig og innbydende. Beslag Design guider deg til detaljene som hjelper deg å oppfylle baderomsdrømmen, eller for å piffe opp eksisterende bad med små enkle midler. Baderomsinteriør i form av knagger, såpedispenser og toalettpapirholder – små detaljer som løfter badet og gjør helheten komplett.