Hva er nytt i belysningsutvalget vårt | Beslag Design

Logg inn

Glemt passord?
Hva er nytt i belysningsutvalget vårt

Nyheter

 / 2022-05-13

Hva er nytt i belysningsutvalget vårt

Hvordan ville livet vært uten belysning? Belysning er så mye mer enn bare å kunne se ting. Lyset påvirker humøret og søvnen vår, og også hvordan vi opplever omgivelsene våre. Hva slags lys leter du etter? Varmt eller kaldt? Lysstyrke? Hva vil du kaste lyset på? Vi i Beslag Design har et belysningssortiment som passer i kjøkken, bad, garderober og møbler, og som vi nå utfyller med flere spennende produktinnovasjoner, inkludert en nyhet som muliggjør full kontroll over lysstyrke og fargetemperatur.
LED-spot Holl


D-motion – smartbelysning som får oss til å føle oss vel

D-motion (D-M) er en kolleksjon som består av armaturer og drivenheter for å kontrollere lysstyrke og fargetemperatur. Kombinasjonen av disse to parametrene brukes til å kontrollere lyskilder tilpasset miljøet de er installert i, aktivitetene som lyset er nødvendig for og brukerens forventninger – fra høyere, kaldere verdier om morgenen til nøytralt lys om ettermiddagen og lavere, varmere lys om kvelden. Her kan du lese om hvordan du lager et D-motion belysningssystem i tre trinn.Holl – Belysning på en ny måte

Teknologiske fremskritt og kreativitet er to elementer som har utviklet Holl og skapt et design som blir en del av helheten og miljøet den er plassert i. Holl tilbyr modularitet som gir mulighet for en rekke konfigurasjoner – - enten gjennom overflatemontering eller innfelt installasjon i fresede spor. Den minimalistiske lysringen kan gi både tilstrekkelig arbeidsbelysning og effektiv stemningsbelysning.”Holl skaper en illusjon av å være en del av overflaten på møblene den er plassert i.”


Følgende produkter er nye og er inkludert i D-M-kolleksjonen:
LED-spot Holl D-M
LED-strip Flexy LED SHE6 D-M
LED-strip Flexy LED SE H4 D-M
Fjernkontroll Easi system D-M
Driver X-driver D-M

USB-kontakt Subby

Det uunnværlige lille ekstra for kjøkken og kontorer. Subby integrerer to USB-kontakter med smart gjenkjennelse for hurtiglading, og er kompatibel med smarttelefoner, nettbrett, spillkonsoller, MP3-spillere, kameraer, etc. Den kan lade to enheter samtidig.
LED-spot Holl - innfelt montering i freste spor
LED-spot Holl - overflatemontering

USB-kontakt Subby och LED-spot Holl

Dela inlägget

Les mer

Hva er nytt i belysningsutvalget vårt

Hva er nytt i belysningsutvalget vårt

Hvordan ville livet vært uten belysning? Belysning er så mye mer enn bare å kunne se ting. Lyset påvirker humøret og søvnen vår, og også hvordan vi opplever omgivelsene våre. Hva slags lys leter du etter? Varmt eller kaldt? Lysstyrke? Hva vil du kaste lyset på? Vi i Beslag Design har et belysningssortiment som passer i kjøkken, bad, garderober og møbler, og som vi nå utfyller med flere spennende produktinnovasjoner, inkludert en nyhet som muliggjør full kontroll over lysstyrke og fargetemperatur.
Lag et D-motion belysningssystem i tre trinn

Lag et D-motion belysningssystem i tre trinn

D-motion (D-M) er en samling armaturer og drivenheter som brukes til å kontrollere lysstyrke og fargetemperatur. Kombinasjonen av disse to parametrene brukes til å kontrollere lyskilder tilpasset miljøet de er installert i, aktivitetene som lyset er nødvendig for og brukerens forventninger – fra høyere, kaldere verdier om morgenen til nøytralt lys om ettermiddagen og lavere, varmere lys om kvelden. I denne veiledningen viser vi deg hvordan du lager et D-motion-belysningssystem i tre trinn.