Hva er nytt i belysningsutvalget vårt | Beslag Design

Logg inn

Glemt passord?
Hva er nytt i belysningsutvalget vårt

Nyheter

 / 2022-05-13

Hva er nytt i belysningsutvalget vårt

Hvordan ville livet vært uten belysning? Belysning er så mye mer enn bare å kunne se ting. Lyset påvirker humøret og søvnen vår, og også hvordan vi opplever omgivelsene våre. Hva slags lys leter du etter? Varmt eller kaldt? Lysstyrke? Hva vil du kaste lyset på? Vi i Beslag Design har et belysningssortiment som passer i kjøkken, bad, garderober og møbler, og som vi nå utfyller med flere spennende produktinnovasjoner, inkludert en nyhet som muliggjør full kontroll over lysstyrke og fargetemperatur.
LED-spot Holl


D-motion – smartbelysning som får oss til å føle oss vel

D-motion (D-M) er en kolleksjon som består av armaturer og drivenheter for å kontrollere lysstyrke og fargetemperatur. Kombinasjonen av disse to parametrene brukes til å kontrollere lyskilder tilpasset miljøet de er installert i, aktivitetene som lyset er nødvendig for og brukerens forventninger – fra høyere, kaldere verdier om morgenen til nøytralt lys om ettermiddagen og lavere, varmere lys om kvelden. Her kan du lese om hvordan du lager et D-motion belysningssystem i tre trinn.Holl – Belysning på en ny måte

Teknologiske fremskritt og kreativitet er to elementer som har resultert i lampen Holl, og skapt et design som blir en del av helheten og miljøet den er plassert i. Holl tilbyr fleksibilitet som gir mulighet for en rekke konfigurasjoner – enten montert utenpåliggende eller innfelt i freste spor. Den minimalistiske lysringen gir både tilstrekkelig arbeidsbelysning og effektiv stemningsbelysning.”Holl skaper en illusjon av å være en del av overflaten på møblene den er plassert i.”


Følgende produkter er nye og er inkludert i D-M-kolleksjonen:
LED-spot Holl D-M
LED-strip Flexy LED SHE6 D-M
LED-strip Flexy LED SE H4 D-M
Fjernkontroll Easi system D-M
Driver X-driver D-M

USB-kontakt Subby

Det uunnværlige lille ekstra for kjøkken og kontorer. Subby integrerer to USB-kontakter med smart gjenkjennelse for hurtiglading, og er kompatibel med smarttelefoner, nettbrett, spillkonsoller, MP3-spillere, kameraer, etc. Den kan lade to enheter samtidig.
LED-spot Holl - innfelt montering i freste spor
LED-spot Holl - overflatemontering

USB-kontakt Subby och LED-spot Holl

Dela inlägget

Les mer

Nääs Fabriker - Vinrom

Nääs Fabriker - Vinrom

Noen mil utenfor Gøteborg ligger de gamle Nääs Fabriker. Nå har restauranten fått et stort kjølerom med plass til all vin og champagne man kan ønske seg. Snekkeren Niklas har laget et fantastisk vinrom med belysning fra oss i Beslag Design. Bli inspirert.