5 raske spørsmål til 34kvadrat.se | Beslag Design
Logg inn
Glemt passord?
5 raske spørsmål til 34kvadrat.se

Aktuell

 / 2020-05-13

5 raske spørsmål til 34kvadrat.se

Vi introduserte nylig interiørdesignblogger Emelie Ekman som driver 34kvadrat som vår nye ambassadør. Ambassadørskapet betyr at Emelie og Beslag Design skal ha et langsiktig samarbeid i 2020. Vi stilte Emelie 5 kjappe spørsmål for å bli litt bedre kjent med henne.Navn: Emelie Ekman
Alder: 29
Bor: Vasastan, Stockholm
Prosjekt akkurat nå: I sluttfasen av totalrenoveringen av min og forlovedenes århundreskifte 3a i Vasastan, Stockholm.

Hvor lenge har du blogget, og hvordan begynte interessen din for interiørdesign? 

- Jeg startet bloggen i 2012 da jeg flyttet til min første egen leilighet på 34 kvadratmeter (derav navnet på bloggen). Den gang var bloggen hovedsakelig for min egen skyld, en slags virtuell inspirasjonsmappe. Så lenge jeg kan huske har jeg vært interessert i interiørdesign og bolig. Jeg elsket å pusse opp rommet mitt som barn og tenåring, og jeg fulgte mer enn gjerne moren min til Ikea. Jeg tror også at jeg ble påvirket og inspirert av foreldrene mine som alltid har et slags renoveringsprosjekt på gang.

Hvor får du inspirasjon til interiørdesignet ditt?

- Det kan være alt fra mennesker, steder og miljøer til en husfasade eller et vakkert porselen i en restaurant. Dessuten henger jeg mye på Pinterest og Instagram!

Ditt beste tips for de som tenker å pusse opp?

- For å unngå å måtte stresse avgjørelser, anbefaler jeg alle å prøve å skape en tydelig retning og et målbilde ved å samle bilder, materialer, farger og andre ting som du blir inspirert av i et humørbrett. La dette ta tid. Beslutninger om impuls er nesten aldri gode. Lag så en såkalt "Rombeskrivelse" hvor du som spesifiserer rom for rom hvilke overflatelag, gulv, tapet, farger, beslag, lister osv. Som rommet skal ha. Ekstra viktig hvis du ansetter håndverkere. Et tips til alle som skal dekorere, enten det er en renovering eller ikke, er å tørre å stole på sine egne følelser i stedet for å følge trender (som raskt blir utdaterte) slaverisk. Husk at du pynter for deg og din familie, ikke for en fin instagram-feed eller for dine besøkende venner.

Kan du fortelle oss kort om første gang du hørte om Beslag Design?

- Det var nok da jeg bygde mitt eget oppbevaringsskap av IKEA-rammer for noen år siden at jeg ønsket å være luksuriøs med fine innredninger.Hvorfor knopp mynte på det nye kjøkkenet ditt?  

- Vi har valgt et klassisk kjøkken som passer godt med husets byggeår og andre detaljer i leiligheten. Jeg ønsket at innredningen vi valgte skulle harmonere med denne visjonen om kjøkkenet. Valget falt derfor på Mynta, som med sin detaljerte knott og runde, brede fot føles veldig klassisk uten å være kjedelig. I tillegg synes jeg det er ekstra gøy at det er en nyhet i sortimentet.


Følg Emelie på Instagram:@34kvadrat
Følg Beslag Design på Instagram: @beslagdesign

Knott Mynta - 32mm - Forniklet/bilder/artiklar/liten/308636-11_S.jpg?m=1593441157
Sort /bilder/artiklar/liten/308635-11_S.jpg?m=1593441211
0
Knott Mynta - 32mm - Svart/bilder/artiklar/liten/308635-11_S.jpg?m=1593441211
Forniklet /bilder/artiklar/liten/308636-11_S.jpg?m=1593441157
0
Håndtak Brohult M - Forniklet/bilder/artiklar/liten/htg-brohult-m-fornicklad_S.jpg?m=1562048320
Forniklet /bilder/artiklar/liten/397046-11_S.jpg?m=1562049785
Messing /bilder/artiklar/liten/397047-11_S.jpg?m=1562049947
Svart /bilder/artiklar/liten/397049-11_S.jpg?m=1562050052
Fra 42

Dela inlägget

Les mer

Steg-for-steg-guide: Garderoblys som gjør en forskjell

Steg-for-steg-guide: Garderoblys som gjør en forskjell

Josefine, en av Beslag Designs tidligere ambassadører, belyser hvor viktig det er å tenke fremover når man planlegger sitt hjem. Ved å plassere stikkontakter på strategiske steder allerede når de skisserte husets plantegning, kunne hun senere enkelt installere LED-belysning i garderobene – en detalj som gjorde en enorm forskjell i et område som ellers er skjult fra dagslys.