Benjamin Ingrossos kjøkken | Beslag Design

Logg inn

Glemt passord?

Kundecase

 / 2022-06-10

"Kjøkkenet gir en følelse av Italia" - Strömsdal Kjøkken x Benjamin Ingrosso

Benjamin Ingrosso er ikke bare en veldig god musiker – han er også en like lidenskapelig kokk. Da han flyttet til atelieret sitt i Vasastan i Stockholm, var det derfor gitt at kjøkkenet skulle bli hjemmets hjerte. Strömsdal Kök & Interiör har designet og produsert et deilig kjøkken med påvirkning fra Italia. Et rustikk håndverk med moderne teknologi og detaljer fra Beslag Design.


"Der jeg tilbringer mest tid hjemme er på kjøkkenet. Her henger jeg med vennene mine, lager mat og tar et glass god vin hvis det passer meg. Kjøkkenet er fantastisk med både det rustikke håndverket og moderne teknologi kombinert med innredning som f.eks. som italiensk marmor.veggene, en moderne gasskomfyr og dører som kan åpnes med fjernkontrollen min – og jeg kan også slå på lyset på kjøkkenet med mobilen – veldig frekt», forteller Benjamin Ingrosso til Strömsdal Kök.

Strömsdal Kök & Interiör har designet og produsert et fantastisk kjøkken med detaljer fra Beslag Design. Håndtak Norma i rustfritt stål innpakket med sort skinn gir en følelse av eksklusivitet mot de mørke nougatbeisede valnøttdørene. Under skapene blir LED-spotten Atom i sort en fin detalj som lyser opp arbeidsflatene på kjøkkenet. Og stemningsbelysningen skaper vår ekstremt tynne LED-stripe Flexy SE H4-24 som er innfelt i skap og skuffer.

Beslag Designs X-Driver gjør at Benjamin kan styre belysningen på kjøkkenet ved hjelp av mobilen. Du kan enkelt laste ned en app og kan da blant annet slå lyset av og på.


Les mer og se en film fra Benjamins kjøkken på Strömsdal KökLED-spot Atom - Svart/bilder/artiklar/liten/atom-svart_S.jpg?m=1592317287
/bilder/artiklar/liten/atom-vit_S.jpg?m=1592317169
/bilder/artiklar/liten/atom-rostfri-look_S.jpg?m=1592304324
109 kr
Strømuttak Backflip 2 USB - Rustfritt/Svart/bilder/artiklar/liten/989005_S.jpg?m=1593082721
/bilder/artiklar/liten/989004_S.jpg?m=1593082695
0 kr
Transformator X-Driver/bilder/artiklar/liten/x-driver-vit_S.jpg?m=1620223757
LED-stripe Flexy LED SE H4-24/bilder/artiklar/liten/flexy-led-se-h4-24_S.jpg?m=1592920697
Håndtag Norma 12 - Rustfritt/svart lær/bilder/artiklar/liten/htg-norma-rf-svart-lader_S.jpg?m=1564987154
Brun /bilder/artiklar/liten/htg-norma-rf-brunt-lader_S.jpg?m=1564988334
Natur /bilder/artiklar/liten/htg-norma-rf-natur-lader_S.jpg?m=1564988864
Fra 156 kr

Dela inlägget

Les mer

Veggoppbevaring Aveny i Camilla Hamids studiokjøkken

Veggoppbevaring Aveny i Camilla Hamids studiokjøkken

Camilla Hamid er en svensk oppskriftsskaper, kokebokforfatter, TV-kokk og blogger. Hun inspirerer daglig på Instagram og YouTube. For å produsere enda bedre innhold, hjalp MW Interior Design Camilla med å designe et fantastisk kjøkkenstudio. Kjøkkenet kommer fra Epoq. En detalj som skiller seg ut og gjør helheten, er Beslag Designs veggoppbevaring Aveny.
Lange håndtak til fryser, kjøleskap og garderobe

Lange håndtak til fryser, kjøleskap og garderobe

Vi i Beslag Design er oppdatert på de siste trendene og hva som holder stilen i lang tid. Detaljer som tåler hverdagen, som myker opp eller strammer til, som stikker seg ut eller blander seg inn. Vi har et bredt utvalg av lange håndtak, helt opp til C/C 1178mm. Lange håndtak som er perfekte for integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, kjøleskap, fryser eller vinskap.