Plassbygd bokhylle med messinghåndtak hos Sanna Guidetti
Logg inn
Glemt passord?
Sanna Guidettis bokhylle med håndtak Uniform i messing

Kundecase Rom

 / 2024-05-21

Sanna Guidettis bokhylle med håndtak Uniform i messing

MW Interior Design har tegnet en plassbygd bokhylle til Sanna Guidettis hjem. Bokhyllen, som ble laget av Karlssons Gulv, er et eksempel på hvordan godt gjennomtenkte designvalg kan løfte et rom. La deg inspirere.Detaljene som gjør forskjellen

Bokhyllen er ikke bare en oppbevaringsløsning, men også en vakker interiørdetalj som løfter rommet. Detaljer som våre håndtak Uniform i ubehandlet messing tilfører en moderne følelse til møbelet. Uniform-serien kjennetegnes av sin T-formede fot og er laget av høykvalitativt rustfritt stål. Den børstede ubehandlede messingen eldes naturlig og får en vakker patina over tid, noe som gir håndtakene og dermed også bokhyllen en levende og autentisk karakter.

"Vårt hem är allt. Bokhyllan som ritades av @mwinteriordesign.se och gjordes av @karlssonsgolv är det bästa vi gjort." 

Sanna Guidetti deler sin entusiasme på Instagram


 
Bonustips for din bokhylle

Ikke glem å tenke på belysningen når du planlegger din plassbygde bokhylle. Integrert belysning kan løfte både bokhyllen og rommet. Beslag Design har mange forskjellige løsninger for å integrere belysning i bokhyllen. Et populært valg for belysning i bokhylle er LED-strip Flexy LED SE H4-24.

En varm takk til vår samarbeidspartner MW Interior Design for nok et fantastisk prosjekt vi har fått være en del av.

Dela inlägget

Les mer

Steg-for-steg-guide: Garderoblys som gjør en forskjell

Steg-for-steg-guide: Garderoblys som gjør en forskjell

Josefine, en av Beslag Designs tidligere ambassadører, belyser hvor viktig det er å tenke fremover når man planlegger sitt hjem. Ved å plassere stikkontakter på strategiske steder allerede når de skisserte husets plantegning, kunne hun senere enkelt installere LED-belysning i garderobene – en detalj som gjorde en enorm forskjell i et område som ellers er skjult fra dagslys.