Årets belysningskatalog er her | Beslag Design
Logg inn
Glemt passord?
Årets belysningskatalog er her

Aktuell

 / 2021-05-28

Årets belysningskatalog er her

Nå er vår nye belysningskatalog her, fylt med mange spennende nyheter. Blant nyhetene finner vi en ny LED-spot med flere smarte funksjoner, to nye LED-armaturer, ny dimmer med fjernkontroll og en liten skuffebelysning som er enkel å montere.
LED-spot Unika.


Innredning med lys er en kunstform som blir verdsatt av flere og flere mennesker. Riktig plasserte lyskilder endrer innemiljøet vårt og skaper trivsel. Det handler ikke bare om estetikk, men også om samlede tekniske løsninger. Beslag Design ønsker at det skal være enkelt og morsomt å skape effektive miljøer og oppnå riktig atmosfære med belysning i et hjem eller i et prosjekt.

Utviklingen av LED-belysning går raskt, og nye modeller og forbedret teknologi lanseres hele tiden. Beslag Design har gjennom nøye utvalgte leverandører mulighet for å tilby flere unike løsninger.

- Vi synes det er spennende med den nye LED-spoten Unika fordi den kombinerer belysning med funksjoner som dimming, USB-lading og elektrisk kontakt. Alt dette er designet i en kjøkkenbelysning som er både stilig og funksjonell, sier Jens Gustafson, selger i Beslag Design. 


Beslag Design tilbyr et belysningsutvalg som passer i kjøkken, bad, garderober og til andre møbler. Med fleksible LED-strips får du muligheter til å dekorere med belysning uten å gå på kompromiss med lysstyrke eller fargegjengivelse. I tillegg til LED-strips, finner du også LED-spotter, LED-profiler, LED-armaturer, dimmere, sensorer og trafoer i katalogen. 


Eksempler på produktnyheter:


LED-spot UNIKA, flere smarte funksjoner er skjult i sentrum av belysningen. Legg til Touch-dimmer, stikkontakt eller dobbelt USB-uttak. En ren design for utenpåliggende montering. LED-spoten er skråstilt i 15° for best mulig belysning av overflaten.LED-armatur LADY, med en moderne og ren design utviklet med en universell brakett som gjør at den kan installeres på skapet, veggen eller speilkanten. LED-armatur NOOR, en moderne, lettplassert speilarmatur utviklet for å gi lys i alle retninger. Dobbel monteringsbrakett gir flere monteringsmuligheter.Dimmer GIRO, en trådløs fjernkontroll med mottaker. Slå på/av og til å justere lysstyrken på belysningen som er koblet til mottakeren.

Skuffebelysning HIDDI, en liten skuff, - og skapbelysning som er enkel å installere. Med skru, - og klikkbrakett monteres den uavhengig av skapbredde. En integrert sensor bidrar til automatisk lys av ved åpning og lukking.

Skuffebelysning Hiddi - Svart/bilder/artiklar/liten/972010_S.jpg?m=1618999091
LED-spot Unika - Stikkontakt - Matt svart/bilder/artiklar/liten/972790_S.jpg?m=1622186914
/bilder/artiklar/liten/972786_S.jpg?m=1619007411
0
Dimmer Giro - Svart/bilder/artiklar/liten/972730_S.jpg?m=1618925946
LED-spot Unika - 2xUSB - Matt Svart/bilder/artiklar/liten/972791_S.jpg?m=1622187022
/bilder/artiklar/liten/972787_S.jpg?m=1619008182
0
LED-armatur Lady - Svart/bilder/artiklar/liten/led-armatur-lady-svart_S.jpg?m=1650616793
LED-spot Unika - Matt sort/bilder/artiklar/liten/972788_S.jpg?m=1619430626
/bilder/artiklar/liten/972784_S.jpg?m=1649672984
0

Dela inlägget

Les mer

Konfigurer Nexus i 5 enkle trinn

Konfigurer Nexus i 5 enkle trinn

Oppdag Beslag Designs nyeste innovasjon: LED-profil Nexus! Skap din unike belysningsopplevelse for lineære installasjoner på bare 5 enkle trinn. Enten du foretrekker infellt installasjon eller overflatemontert, tilbyr Nexus fleksibilitet, stil og funksjonalitet for alle dine belysningsbehov. Vi guider deg trinn for trinn.
Skap stemningsfull belysning med Flexy LED AT6 – @idismartensson guider

Skap stemningsfull belysning med Flexy LED AT6 – @idismartensson guider

I arkitektur og interiørdesign spiller belysning en sentral rolle, ikke bare for funksjon men også for estetikk. Gjennom veloverveide belysningsvalg kan man løfte et rom og fremheve dets beste egenskaper. En diskret, men effektfull løsning, som en LED-stripe, kan på en elegant måte endre et miljøs karakter. Her guider Beslag Designs ambassadør Ida oss når hun skaper en stemningsfull følelse i stuen med LED-stripe Flexy LED AT6.