Baderomstilbehør med 3M-teip | Montering og pleieinstruksjoner | Beslag Design
Logg inn
Glemt passord?
Baderomstilbehør med 3M-teip

Pleieinstruksjoner

 / 2023-07-06

Baderomstilbehør med 3M-teip

Her finner du all informasjon du trenger for å sikre riktig montering og optimal vedlikehold av våre selvklebende baderomstilbehør. For at det selvklebende produktet skal få godt feste, er det viktig at du følger trinnene nedenfor.TRINN FOR TRINN - MONTERING AV 3M-PRODUKTER

1. Velg en jevn overflate for montering og bestem plas¬seringen av produktet. Merk opp for å sikre en rett og symmetrisk plassering.
2. 2. Rengjør underlaget grundig slik at det er fritt for fett og smuss, og la det tørke. Gjerne bruk vår rengjøringsserviett for å effektivt fjerne smuss og fett, slik at du får et best mulig festeområde for 3M-produktene. For å fjerne eventuell kalk, fugemasse osv. kan andre rengjøringsmidler tilpasset for overflaten være nødvendig. Unngå rengjøringsmidler som inneholder olje. Hvis du er usikker på underlaget, bør du kontakte en fagperson.
3. Fjern beskyttelsesfilmen ved å forsiktig trekke den av produktets baksiden.
4. Påfør produktet ved å trykke det mot underlaget i 10 sekunder.
5. La limet herde i 24 timer før produktet belastes for optimal vedheft.IKKE EGNET FOR UJEVNE OMRÅDER ELLER OVER FUGER

Festes på holdbare glatte overflater som for eksempel fliser, lakkerte eller finerbehandlede materialer, osv. Det er ikke egnet å feste produktene på ujevne overflater der teipen ikke får full kontakt, eller overflater som kan bevege seg, som for eksempel våtromstapet. Ved nylig flislagte vegger er det viktig at overflaten er grundig rengjort slik at det ikke er fugemasse igjen i monteringsområdet. Vi anbefaler ikke å feste produktene over en fuge, da de individuelle flisene kan ha ulike vinkler eller nivåer. Ved usikkerhet bør du ta kontakt med en fagperson.TING Å TENKE PÅ NÅR DU MONTERER HÅNDKLESTANGEN VÅR

Dersom de de to festepunktene festes på forskjellige fliser, er det viktig at de er i samme nivå og vinkel.


Pleijeinstruksjoner baderomstilbehør

Ved rengjøring av produktene, bruk en myk, ren og lett fuktig klut for å unngå riper eller skader på overflaten. Skyll eller tørk av med vann og tørk grundig. Smuss eller avleiringer som har festet seg, kan fjernes med en mild rengjøringsmiddel. Det er viktig å bruke et mildt og pH-nøytralt rengjøringsmiddel. Unngå sterke rengjøringsmidler eller midler som inneholder slipemidler, da dette kan skade overflaten.

Følg våre anbefalte belastningsgrenser for å unngå overbe¬lastning og sikre produktet lang levetid.


PLEIJEINSTRUKSJONER FOR RUSTFRIE PRODUKTER

Følg vedlikeholdsrådene ovenfor. Hvis det rustfrie produktet får flekker eller misfarging som ikke kan fjernes med vanlig vask, kan følgende rengjøringsmetoder anbefales:

- Vask med sprit, alternativt tynner eller aceton, skyll med rent, kaldt vann og tørk.
- Vask med organiske løsningsmidler som nevnt tidligere, vask deretter med såpe og vann, skyll med rent, kaldt vann og tørk.
- Vask med mildt slipende rengjøringsmiddel som skurepulver, gni i retning av eventuelle synlige overflatestrukturer, skyll med rent, kaldt vann og tørk.
- Gni med en Scotch-Brite-svamp i retning av eventuelle synlige overflatestrukturer, skyll med rent, kaldt vann og tørk.

Vi håper at disse instruksjonene og rådene vil være til hjelp når du monterer og tar vare på våre selvklebende baderomsutstyr. Hvis du trenger ytterligere informasjon eller har spørsmål, nøl ikke med å kontakte vår kundeservice.


Dela inlägget

Les mer

Konfigurer Nexus i 5 enkle trinn

Konfigurer Nexus i 5 enkle trinn

Oppdag Beslag Designs nyeste innovasjon: LED-profil Nexus! Skap din unike belysningsopplevelse for lineære installasjoner på bare 5 enkle trinn. Enten du foretrekker infellt installasjon eller overflatemontert, tilbyr Nexus fleksibilitet, stil og funksjonalitet for alle dine belysningsbehov. Vi guider deg trinn for trinn.
Skap stemningsfull belysning med Flexy LED AT6 – @idismartensson guider

Skap stemningsfull belysning med Flexy LED AT6 – @idismartensson guider

I arkitektur og interiørdesign spiller belysning en sentral rolle, ikke bare for funksjon men også for estetikk. Gjennom veloverveide belysningsvalg kan man løfte et rom og fremheve dets beste egenskaper. En diskret, men effektfull løsning, som en LED-stripe, kan på en elegant måte endre et miljøs karakter. Her guider Beslag Designs ambassadør Ida oss når hun skaper en stemningsfull følelse i stuen med LED-stripe Flexy LED AT6.