Logg inn

Glemt passord?
Velkommen til vår nye nettside

Nyheter

 / 2020-09-29

Velkommen til vår nye nettside

I dag lanserer vi endelig vår nye nettside. I flere måneder har vi planlagt, designet og bygget for å skape en brukervennlig opplevelse som mulig. Nytt utseende, raskere, mer inspirasjon og litt bedre ganske enkelt. Imidlertid tar e-handel for forhandlere et par uker før den lanseres.


Vi har lengtet etter å lansere et nytt nettsted og fremfor alt en ny e-handel som vil gjøre det lettere for våre forhandlere å legge inn bestillinger hos oss. Nå er dagen endelig her, og vi kan stolt vise frem i det minste en del av vårt nye nettsted. Vår e-handel, som som før bare er for våre forhandlere, trenger noen flere uker for å bli testet og optimalisert slik at den blir så god som mulig. For øyeblikket, som forhandler av Beslag Design, kan du enkelt legge inn dine bestillinger i vår gamle e-handel. Du får tilgang til vår e-handel ved å klikke på låsen og på "Logg in" til høyre for menylinjen. Når vår nye e-handel lanseres, vil vi selvfølgelig informere deg om det og lenken i menylinjen vil bli erstattet. Hvis du besøker oss som privatperson og ønsker å kjøpe en av våre produkter, vil vi henvise deg til siden vår med forhandlere. Se rundt på vår nye side for inspirasjon til ditt hjem eller ditt nye spennende prosjekt.

Vi håper du finner den nye nettsiden vår inspirerende og brukervennlig. Vi ser frem til å presentere vår optimaliserte e-handel om et par uker.

Vi takker takknemlig din tilbakemelding. Se deg gjerne rundt på siden og send oss ​​en e-poste med tanker, spørsmål og tilbakemeldinger.

Følg oss på Instagram og Pinterest for enda mer inspirasjon!


Fotograf for bildene i dette innlegget: Sofia Thelin @sofiamilk

Dela inlägget

Les mer

Oppsummering av 2020 - våre høydepunkter og nyheter

Oppsummering av 2020 - våre høydepunkter og nyheter

2020 har vært et spesielt år for hele verden i anledning Korona. Heldigvis har vi i Beslag Design ikke blitt påvirket negativt, vi har fortsatt å kunne levere et innovativt og etterspurt utvalg av beslag og interiørdetaljer. Det er nå på tide å runde av 2020 og se tilbake på noen av våre høydepunkter fra året som har gått.
Alle årets nyheter fra 2020

Alle årets nyheter fra 2020

Vi ønsker å være førstevalget for håndtak, knotter, oppbevaring, tilbehør og belysning til alle rom. Til hjemmet, butikk, kontor, restaurant og hotell. Derfor tror vi det er viktig at vi kontinuerlig lanserer nyheter gjennom hele året. I løpet av 2020 har Beslag Design lansert mer enn 50 nye produkter og serier. For at du ikke skal gå glipp av noen av årets nyheter, har vi satt opp en liste med alle nyhetene fra 2020 her.