Logg inn

Glemt passord?
Velkommen til vår nye nettside

Nyheter

 / 2020-09-29

Velkommen til vår nye nettside

I dag lanserer vi endelig vår nye nettside. I flere måneder har vi planlagt, designet og bygget for å skape en brukervennlig opplevelse som mulig. Nytt utseende, raskere, mer inspirasjon og litt bedre ganske enkelt. Imidlertid tar e-handel for forhandlere et par uker før den lanseres.


Vi har lengtet etter å lansere et nytt nettsted og fremfor alt en ny e-handel som vil gjøre det lettere for våre forhandlere å legge inn bestillinger hos oss. Nå er dagen endelig her, og vi kan stolt vise frem i det minste en del av vårt nye nettsted. Vår e-handel, som som før bare er for våre forhandlere, trenger noen flere uker for å bli testet og optimalisert slik at den blir så god som mulig. For øyeblikket, som forhandler av Beslag Design, kan du enkelt legge inn dine bestillinger i vår gamle e-handel. Du får tilgang til vår e-handel ved å klikke på låsen og på "Logg in" til høyre for menylinjen. Når vår nye e-handel lanseres, vil vi selvfølgelig informere deg om det og lenken i menylinjen vil bli erstattet. Hvis du besøker oss som privatperson og ønsker å kjøpe en av våre produkter, vil vi henvise deg til siden vår med forhandlere. Se rundt på vår nye side for inspirasjon til ditt hjem eller ditt nye spennende prosjekt.

Vi håper du finner den nye nettsiden vår inspirerende og brukervennlig. Vi ser frem til å presentere vår optimaliserte e-handel om et par uker.

Vi takker takknemlig din tilbakemelding. Se deg gjerne rundt på siden og send oss ​​en e-poste med tanker, spørsmål og tilbakemeldinger.

Følg oss på Instagram og Pinterest for enda mer inspirasjon!


Fotograf for bildene i dette innlegget: Sofia Thelin @sofiamilk

Dela inlägget

Liknande artiklar

Välkommen till vår nya hemsida

Välkommen till vår nya hemsida

Idag lanserar vi äntligen vår nya hemsida. Under flera månader har vi planerat, designat och byggt för att skapa en så användarvänlig upplevelse som möjligt. Nytt utseende, snabbare, mer inspiration och lite bättre helt enkelt.