LED-profil Apex installasjon – Trinn-for-trinn veiledning | Beslag Design
Logg inn
Glemt passord?
LED-profil Apex installasjon – Trinn-for-trinn veiledning

Tips og veiledninger

 / 2023-12-04

LED-profil Apex installasjon – Trinn-for-trinn veiledning

LED-profilen Apex, designet for innfelt montering, gir en elegant og jevn belysning. Den passer godt inn i ulike interiører, alt fra kjøkkenskap og skuffer til glasskap og garderober. I samarbeid med Gamla Uppsala Snickeri veileder vi deg gjennom hvert trinn for å sikre en problemfri og stilfull installasjon av Apex.

 
Trinn-for-trinn

Monteringsveiledning for LED-profil Apex1. SKAP DET PERFEKTE FRESTE SPOR

For å starte installasjonen må du lage et spor som er 9 mm bredt og 11 mm dypt. For å sikre nøyaktige spor, anbefaler vi at du bruker en overfres eller lignende verktøy for å lage et presist og stilig spor. Du kan også frese i to omganger for å oppnå et 9 mm bredt spor som bildet under viser.

I dette trinnet er det også viktig å tenke på kabelføringen. Vær nøye med å planlegge hvor ledningen skal trekkes ut fra sporet. For et estetisk resultat, som i garderober, kan du skjule kabeln ved å føre den gjennom et forhåndsboret hull som fører oppover på toppen av garderoben, alternativt gjennom bunnen til sokkelen.2. KAPP PROFIELEN MED PRESISJON

Merk ønsket lengde på undersiden av profilen. Deretter kutter du LED-profilen i henhold til merkene dine. Bruk egnede verktøy, som en baufil eller geringssag, for nøyaktig kapping.

Hvis du velger å installere Apex i en blindspor, er det hensiktsmessig å bruke endestykker for å skape en elegant avslutning på profilen og skjule de avrundede endene på det freste sporet. Husk å trekke 4 mm fra lengden på profilen for å kompensere for bredden på endestykkene.3. KAPP LED-STRIPE

Når aluminiumsprofilen er klar, er det på tide å klippe din valgte LED-stripe. Vær nøye med å klippe bare på de spesifikke merkene for å unngå at dioder uten tilkobling slukkes. Det går fint å klippe LED-stripen med en vanlig saks.4. MONTER LED-STRIPEN I PROFILEN

Legg deretter den kappede LED-stripene i profilen. I LED-profil Apex er det en spesielt utformet spor der LED-stripen passer perfekt. Det freste sporet i profilen hjelper til med å holde LED-stripen på riktig avstand, noe som sikrer en korrekt og jevn installasjon og minimerer varmeutviklingen.5. PRESS PÅ PLASS

Plasser LED-profilen sammen med LED-stripen i det freste sporet ved enkelt å trykke den på plass.6. KOBLE TRANSFORMATORN

Koble transformatorn til LED-stripen for å sikre riktig funksjon og tilkobling. Bestem plasseringen for transformatorn og forsikre deg om at ledningen og plasseringen er riktig. Bruk forlengelseskabler om nødvendig. Ved tilkobling til en veggbryter, rådfør deg med en profesjonell elektriker.

 
Med disse enkle trinnene kan du enkelt montere din Apex LED-Profil og nyte den jevnt fordelt og elegante belysningen den gir.
 
Vi vil også takke vår verdsatte partner Gamla Uppsala Snickeri for deres langvarige bruk av Apex i prosjektene sine og for å ha delt de inspirerende bildene i vår guide.


”Vi är idag fem personer som årligen genomför flera projekt i form av renoveringsarbeten och nybyggda kök och badrum. Vi strävar hela tiden efter att som leverantör, tillsammans med vårt nätverk i branschen, kunna erbjuda en komplett tjänst.”


LED-profil Apex/bilder/artiklar/liten/led-profil-apex-opal_S.jpg?m=1704890603
/bilder/artiklar/liten/973352_S.jpg?m=1693562393
85
LED-stripe Flexy LED HE6 PW PRO/bilder/artiklar/liten/flexy-led-he6-pw-pro_S.jpg?m=1592914286
LED-profil Apex - 2000mm/bilder/artiklar/liten/973351_S.jpg?m=1557481640
/bilder/artiklar/liten/973352_S.jpg?m=1693562393
85
Endestykke Apex 2-p/bilder/artiklar/liten/973355_S.jpg?m=1557481640
/bilder/artiklar/liten/973356_S.jpg?m=1697188203
33
LED-stripe Flexy LED SHE6 PW PRO/bilder/artiklar/liten/flexy-led-she6-pw-pro_S.jpg?m=1592918227
Transformator X-Driver/bilder/artiklar/liten/x-driver-Vit_S.jpg?m=1620223757
LED-profil Apex - Grå/bilder/artiklar/liten/973352_S.jpg?m=1693562393
/bilder/artiklar/liten/973351_S.jpg?m=1557481640
0
Endestykke Apex - Grå/bilder/artiklar/liten/973356_S.jpg?m=1697188203
/bilder/artiklar/liten/973355_S.jpg?m=1557481640
0
Transformator Triac Dim - 24V/bilder/artiklar/liten/drivdon-triac-dim_S.jpg?m=1645619769

Dela inlägget

Les mer

Detaljer som fullender badet – Oppdag våre nyheter

Detaljer som fullender badet – Oppdag våre nyheter

Beslag Designs serie Base kombinerer funksjonalitet med design for å skape en enhetlig estetikk på badet. Utforsk vårt brede utvalg av moderne og selvklebende baderomstilbehør som nå suppleres med spennende nye produkter. Alle designet for å komplementere hverandre og skape en enhetlig stil på badet.
Unikt plassbygget kjøkken fra Lergöken

Unikt plassbygget kjøkken fra Lergöken

Det finnes kjøkken, og så finnes det kjøkken som tar pusten fra deg med sine nøye gjennomtenkte detaljer og tidløse eleganse. Her er et slikt kjøkken – unikt plassbygget fra Lergöken. De elegante knottene og belysningen både inne i og utenfor glasskapene er bare noen eksempler på de omhyggelig gjennomtenkte detaljene i dette kjøkkenet.