Logg inn

Glemt passord?
Mer bærekraftig design med OceanIX

Aktuell

 / 2021-09-13

Mer bærekraftig design med OceanIX

Å ta ansvar og jobbe for bærekraftig utvikling er viktig for oss i Beslag Design. Og som for mange andre selskaper er en av de største utfordringene våre overgangen til en sirkulær økonomi, som blant annet innebærer at materialsyklusene sluttes og at det genereres så lite avfall som mulig. Derfor var det en selvfølge for oss å inkludere knotten Plato og håndtaket Square OceanIX fra Furnipart i sortimentet vårt.


En viktig del av overgangen til mer bærekraftig produksjon ligger i gjenvinning av plast. De to nyhetene Square og Plato fra Furnipart er laget av OceanIX-plast, som består av plast fra sjøfart, som tau, trål og annet kassert utstyr fra fiskerinæringen. Dette innebærer mindre avfall og reduserte karbondioksidutslipp sammenlignet med å bruke ny plast.

”We know our handles are not going to solve all problems with plastic litter, but we are taking small steps in a new direction to prove to ourselves and the industry that things can be done differently. By recognising plastic waste as a resource, we can reduce CO2 emissions while replacing virgin plastic.”, forteller Furnipart.

 

Dela inlägget

Les mer

Prosjekt: MW Design pusser opp Filip Dikmens leilighet

Prosjekt: MW Design pusser opp Filip Dikmens leilighet

Å skape en gjennomtenkt helhet i hjemmet eller prosjektet har aldri vært enklere – eller finere. Beslag Design har håndtak, beslag, oppbevaring, tilbehør, ben og belysning til alle rom. I dette prosjektet har MW Design brukt matchende detaljer som skaper en stilig, rød tråd. Bli inspirert.
Oppsummering av 2021 - våre høydepunkter og nyheter

Oppsummering av 2021 - våre høydepunkter og nyheter

Det er nå på tide å runde av 2021 og se tilbake på noen av høydepunktene våre fra året. Vi vil også benytte anledningen til å takke alle våre kunder, leverandører, samarbeidspartnere og følgere for et fantastisk år. Vi ser frem til 2022, hvor vi fortsetter å fokusere på et innovativt utvalg, kreativitet, service og bærekraft.