Mer bærekraftig design med OceanIX | Beslag Design
Logg inn
Glemt passord?
Mer bærekraftig design med OceanIX

Aktuell

 / 2021-09-13

Mer bærekraftig design med OceanIX

Å ta ansvar og jobbe for bærekraftig utvikling er viktig for oss i Beslag Design. Og som for mange andre selskaper er en av de største utfordringene våre overgangen til en sirkulær økonomi, som blant annet innebærer at materialsyklusene sluttes og at det genereres så lite avfall som mulig. Derfor var det en selvfølge for oss å inkludere knotten Plato og håndtaket Square OceanIX fra Furnipart i sortimentet vårt.


En viktig del av overgangen til mer bærekraftig produksjon ligger i gjenvinning av plast. De to nyhetene Square og Plato fra Furnipart er laget av OceanIX-plast, som består av plast fra sjøfart, som tau, trål og annet kassert utstyr fra fiskerinæringen. Dette innebærer mindre avfall og reduserte karbondioksidutslipp sammenlignet med å bruke ny plast.

”We know our handles are not going to solve all problems with plastic litter, but we are taking small steps in a new direction to prove to ourselves and the industry that things can be done differently. By recognising plastic waste as a resource, we can reduce CO2 emissions while replacing virgin plastic.”, forteller Furnipart.

 

Dela inlägget

Les mer

Lag en stilren walk-in-closet med knagg Graf - @arkihem viser hvordan

Lag en stilren walk-in-closet med knagg Graf - @arkihem viser hvordan

Arkitekten Anela driver den inspirerende Instagram-kontoen @arkihem og deler daglig interiørtips og inspirerende prosjekter. Anela er en av våre ambassadører som i løpet av året vil spre budskapet vårt om at det er detaljene som gjør helheten. En av de siste tilskuddene i hennes fantastiske hjem er knagg Graf. La oss ta en nærmere titt på hvordan Anela har brukt denne detaljen for å skape en komplett helhet.