Mer bærekraftig design med OceanIX | Beslag Design
Logg inn
Glemt passord?
Mer bærekraftig design med OceanIX

Aktuell

 / 2021-09-13

Mer bærekraftig design med OceanIX

Å ta ansvar og jobbe for bærekraftig utvikling er viktig for oss i Beslag Design. Og som for mange andre selskaper er en av de største utfordringene våre overgangen til en sirkulær økonomi, som blant annet innebærer at materialsyklusene sluttes og at det genereres så lite avfall som mulig. Derfor var det en selvfølge for oss å inkludere knotten Plato og håndtaket Square OceanIX fra Furnipart i sortimentet vårt.


En viktig del av overgangen til mer bærekraftig produksjon ligger i gjenvinning av plast. De to nyhetene Square og Plato fra Furnipart er laget av OceanIX-plast, som består av plast fra sjøfart, som tau, trål og annet kassert utstyr fra fiskerinæringen. Dette innebærer mindre avfall og reduserte karbondioksidutslipp sammenlignet med å bruke ny plast.

”We know our handles are not going to solve all problems with plastic litter, but we are taking small steps in a new direction to prove to ourselves and the industry that things can be done differently. By recognising plastic waste as a resource, we can reduce CO2 emissions while replacing virgin plastic.”, forteller Furnipart.

 

Dela inlägget

Les mer

Steg-for-steg-guide: Garderoblys som gjør en forskjell

Steg-for-steg-guide: Garderoblys som gjør en forskjell

Josefine, en av Beslag Designs tidligere ambassadører, belyser hvor viktig det er å tenke fremover når man planlegger sitt hjem. Ved å plassere stikkontakter på strategiske steder allerede når de skisserte husets plantegning, kunne hun senere enkelt installere LED-belysning i garderobene – en detalj som gjorde en enorm forskjell i et område som ellers er skjult fra dagslys.