Bli kjent med meg: Maria, Økonomiassistent | Beslag Design
Logg inn
Glemt passord?
Bli kjent med meg: Maria Lundström, Økonomiassistent

Bli kjent med oss

 / 2023-03-30

Bli kjent med meg: Maria Lundström, Økonomiassistent

For at du skal bli bedre kjent med oss ​​som jobber på Beslag Design stiller vi noen spørsmål til våre medarbeidere. I dag får du bli kjent med vår økonomiassistent Maria Lundström, som har jobbet i Beslag Design i 21 år.


Hej Maria! Berätta, vad är din roll på Beslag Design? Hur ser en vanlig dag ut för dig?

- Hej! Jag jobbar som ekonomiassistent här på Beslag Design, vilket innebär att jag en vanlig dag tar hand om inbetalningar från våra kunder, betalar och hanterar alla leverantörsfakturor, fakturerar, krediterar felaktigheter och returer. Det är med andra ord väldigt varierande arbetsuppgifter.

Du har ju arbetat på Beslag Design i väldigt många år, i hela 21 år för att vara exakt. Hur skulle du beskriva resan som Beslag Design har gjort?
- Det har varit och fortsätter att vara en helt galen resa – från att ha varit ungefär 15 anställda när jag började till att vi nu är närmre 50 anställda. Under mina år på Beslag Design har jag provat många olika arbetsuppgifter – från kundtjänst, till lager och tillbaka igen till kontoret och till sist nu då på ekonomiavdelningen. Väldigt roligt att få vara med och se vilken utveckling företaget har gjort och hur vi har växt och fortsätter att växa.

Vad är det bästa med att arbeta på Beslag Design?
- Måste nog säga att det är mina kollegor. Fantastiska människor som hjälps åt och ställer upp för att driva företaget framåt!

Kan du nämna ett eller två minnen som ligger dig lite extra varmt om hjärtat från dina 21 år här?
- Ett par gånger om året har vi personalaktiviteter som brukar vara väldigt roliga. Vi har en festkommitté som är experter på att anordna härliga evenemang. Jag minns särskilt en kräftskiva vi hade för ett x antal år sedan och såklart våra två jubileumsfirande – när Beslag Design fyllde 40 år och 50 år.

Och till slut, den klassiska frågan, vilken är din favoritprodukt i vårt sortiment och varför?
- Hade länge ett svart handtag som heter Zong (utgått ur sortimentet) hemma som favorit, men när Helix Stripe kom i samma färg så bytte jag till dessa. Känns moderna men ändå enkla.


Dela inlägget

Les mer

Match din kjøkkeninnredning med Aveny i ubehandlet eik

Match din kjøkkeninnredning med Aveny i ubehandlet eik

Med stor entusiasme presenterer vi det nyeste tilskuddet til vår familie av kjøkkenrelinger – Aveny i ubehandlet eik. Det nye utførelsen åpner opp en verden av muligheter for å tilpasse kjøkkenrelingen nøyaktig etter dine ønsker og skape et enhetlig utseende som smelter sammen med din kjøkkendesign. Veggoppbevaring til kjøkken Aveny i ubehandlet eik er ikke bare en funksjonell oppbevaringsløsning – det er en detalj som løfter interiøret.
 Utforsk vårens inspirerende nyheter

Utforsk vårens inspirerende nyheter

Vårens nyheter har endelig ankommet, og vi er stolte over å presentere et sortiment som er både bredt og inspirerende. Fra elegante og diskrete detaljer og lange praktiske håndtak, til mer robuste med industriell, tøff holdning – vi har noe for enhver smak og behov.