Belysning som stemningsforsterker med LED-stripes | Beslag Design
Logg inn
Glemt passord?
Smart belysning hever stemningen hos Gina Mannberg

Kundecase Rom

 / 2022-02-03

Smart belysning hever stemningen hos Gina Mannberg

Hjemme hos Gina finner man denne String-hyllen med belysning i form av en LED-stripe fra Beslag Design. Lyset sprer seg fint og lysstyrken styres via en smarttelefon-app. LED-stripen er montert enkelt med den medfølgende 3M-tapen. La deg inspirere!


Oppdag magien med LED-sripes og finn den perfekte stemningen. Plasser LED-stripes ved gulv, vegger og tak, under sofaen eller sengen, bak et speil eller – som Gina har gjort – i en hylle for å endre atmosfæren helt. Aldri har man hatt større frihet til å innrede med lys! Med fleksible LED-stripes får du store muligheter til å innrede med belysning uten at det går på bekostning av lysstyrke eller fargegjengivelse.

”I tillegg til tente lys og lamper har vi en LED-list som vi limte oppunder skapene. Den er ikke synlig, men gir det lille, ekstra koselige lyset som både er behagelig og hever stemningen.”

Her går vi steg for steg gjennom hvordan Gina lyste opp String-hyllen sin med Flexy LED AT6 og X-driver.1.

Start med å måle lengden på overflaten belysningen skal plasseres på. Bruk gjerne målebånd eller tommestokk. Nå har du målene som gjelder for belysningen din. Ta samme mål av LED-stripen og sett et merke på undersiden, på et sted som ikke kommer til å være synlig når belysningen monteres senere. Flexy AT6 leveres på rull, så hvis du foretrekker å rulle ut listen og måle den på stedet, går det også bra.

2.
Kapp LED-stripen til ønsket lengde. Flexy LED AT6 kan kappes i moduler på 21,7 mm, så vær forsiktig når du kutter, ellers kommer dioder som ikke har tilkobling til å slukne.

3.
Siden Gina har valgt smart-transformatorn X-driver for å kunne styre belysningen med smarttelefonen sin, må kontrollmodulen CM4 kobles til. CM4-modulen aktiverer den trådløse funksjonen, som gjør at X-drivere kan integreres over hjemmenettverket og styres via for eksempel Google Home.4.
Koble sammen driveren og LED-stripen for å forsikre deg om at alt fungerer som det skal og at det er koblet til på riktig måte.5.
Hvis alt fungerer som det skal, er det på tide å plassere ut LED-stripen. Flexy LED AT6 kan freses inn i et 6 × 6 mm spor, eller monteres utenpå med tilhørende 3M-tape, og det er akkurat dette Gina har gjort. Bare fjern tapen og fest den på overflaten der LED-stripen skal monteres.Oppnå riktig stemning med belysning og gjør hjemmet ditt smart. Beslag Design har et komplett belysningssortiment for hele hjemmet eller det offentlige miljøet, og løsninger til både etterinstallasjon samt nybygg. Hos oss finner du LED-armaturer, LED-profiler, LED-spotter, LED striper, dimmere og transformatorer. Små ting som utgjør en stor forskjell. Detaljene som utgjør helheten med andre ord!

Alle bildene på siden er tatt av Gina Mannberg..

Skjotekabel - Micro24 - 2000mm/bilder/artiklar/liten/992615_S.jpg?m=1557481657
Kontrollmodul CM4 - X-driver/bilder/artiklar/liten/973708_S.jpg?m=1593072597
Tilkoblingsledning - X-Driver - 2000mm/bilder/artiklar/liten/973704_S.jpg?m=1593070153
LED-stripe Flexy LED AT6/bilder/artiklar/liten/flexy-led-at6_S.jpg?m=1668004387
Transformator X-Driver/bilder/artiklar/liten/x-driver-Vit_S.jpg?m=1620223757

Dela inlägget

Les mer

Konfigurer Nexus i 5 enkle trinn

Konfigurer Nexus i 5 enkle trinn

Oppdag Beslag Designs nyeste innovasjon: LED-profil Nexus! Skap din unike belysningsopplevelse for lineære installasjoner på bare 5 enkle trinn. Enten du foretrekker infellt installasjon eller overflatemontert, tilbyr Nexus fleksibilitet, stil og funksjonalitet for alle dine belysningsbehov. Vi guider deg trinn for trinn.
Skap stemningsfull belysning med Flexy LED AT6 – @idismartensson guider

Skap stemningsfull belysning med Flexy LED AT6 – @idismartensson guider

I arkitektur og interiørdesign spiller belysning en sentral rolle, ikke bare for funksjon men også for estetikk. Gjennom veloverveide belysningsvalg kan man løfte et rom og fremheve dets beste egenskaper. En diskret, men effektfull løsning, som en LED-stripe, kan på en elegant måte endre et miljøs karakter. Her guider Beslag Designs ambassadør Ida oss når hun skaper en stemningsfull følelse i stuen med LED-stripe Flexy LED AT6.