Bli kjent med meg: Felizia, Ansvarlig - Varemottak | Beslag Design
Logg inn
Glemt passord?
Bli kjent med meg: Felizia Persson, Ansvarlig - Varemottak

Bli kjent med oss

 / 2022-09-29

Bli kjent med meg: Felizia Persson, Ansvarlig - Varemottak

I dag blir du kjent med Felizia Persson, ansvarlig for Beslag Designs varemottak.

 

Hei Felicia! Fortell oss, hva er din rolle i Beslag Design?
- Tidligere var jeg en av teamlederne i Plock & Pack-avdelingen, men sist vinter tok jeg over ansvaret for varemottak. Sammen med mine kollegaer Robin og William håndterer vi alle innkommende varer. Vi sørger for at alt pakkes ut, leveres inn og sendes ut i tide slik at plukkerne raskt kan finne sin lagerplass.

Hvor lenge har du jobbet i Beslag Design?
- Jag har jobbet her i 8 år. 

Hvordan vil du beskrive Beslag Design som bedrift?
- Da jeg startet her for 8 år siden var det et lite koselig firma og vi var ikke så mange som jobbet her om man sammenligner med i dag. På lageret var vi for eksempel rundt 10 personer og i dag er vi vel 25. Det har vært enormt gøy å være med når Beslag Design har vokst så raskt på så kort tid. Det skjer veldig spennende ting hele tiden og det er gøy å være med.

Vi har forstått at du har en veldig god teamfølelse på lageret totalt sett. Hva vil du si er suksessen med det?
- Jeg tror at suksess hovedsakelig er kommunikasjon, at vi lytter og inkluderer alle. Det, sammen med mye pep og positivitet, vil bringe deg langt. Så er det selvfølgelig også en fordel at vi alle klikker så godt og liker å se hverandre utenom jobb.

Og til slutt, det klassiske spørsmålet, om du må velge en favoritt fra utvalget. Hvilken blir det og hvorfor?
- Lecco er nok min favoritt. Jeg synes svarte håndtak og knotter er mye skarpere, og også stilige.

Dela inlägget

Les mer

Konfigurer Nexus i 5 enkle trinn

Konfigurer Nexus i 5 enkle trinn

Oppdag Beslag Designs nyeste innovasjon: LED-profil Nexus! Skap din unike belysningsopplevelse for lineære installasjoner på bare 5 enkle trinn. Enten du foretrekker infellt installasjon eller overflatemontert, tilbyr Nexus fleksibilitet, stil og funksjonalitet for alle dine belysningsbehov. Vi guider deg trinn for trinn.
Skap stemningsfull belysning med Flexy LED AT6 – @idismartensson guider

Skap stemningsfull belysning med Flexy LED AT6 – @idismartensson guider

I arkitektur og interiørdesign spiller belysning en sentral rolle, ikke bare for funksjon men også for estetikk. Gjennom veloverveide belysningsvalg kan man løfte et rom og fremheve dets beste egenskaper. En diskret, men effektfull løsning, som en LED-stripe, kan på en elegant måte endre et miljøs karakter. Her guider Beslag Designs ambassadør Ida oss når hun skaper en stemningsfull følelse i stuen med LED-stripe Flexy LED AT6.