Oppsummering av 2021 | Beslag Design
Logg inn
Glemt passord?
Oppsummering av 2021 - våre høydepunkter og nyheter

Aktuell

 / 2021-12-20

Oppsummering av 2021 - våre høydepunkter og nyheter

Det er nå på tide å runde av 2021 og se tilbake på noen av høydepunktene våre fra året. Vi vil også benytte anledningen til å takke alle våre kunder, leverandører, samarbeidspartnere og følgere for et fantastisk år. Vi ser frem til 2022, hvor vi fortsetter å fokusere på et innovativt utvalg, kreativitet, service og bærekraft.


1. Oppdatert de fleste katalogene
Når vi lanserer nye produkter, sørger vi primært for at alle de digitale katalogene våre er oppdatert. Et par ganger i året sender vi også utvalgte kataloger til trykking – for det er vel fortsatt en spesiell følelse å bla i en katalog, rent fysisk? Det synes alle fall vi. Og det ubestrøkne høykvalitetspapiret vi bruker til katalogene våre forsterker følelsen og går hånd i hånd med hvordan vi ønsker å kommunisere Beslag Design. I 2021 oppdaterte vi ikke bare "hovedkatalogene" våre, som håndtak og knotter, belysning eller oppbevaring, vi produserte også en katalog der vi samlet detaljene som setter stilen i et Retrokjøkken. Bla gjennom retrokatalogen vår her.


2. Lansert flere nye spennende nyheter
Beslag Design har i 2021 fortsatt å kunne levere et innovativt og etterspurt utvalg av beslag og interiørdetaljer. For at du ikke skal gå glipp av noen av årets nyheter, har vi samlet alle årets nyheter i videoen under.Vår produktutvikling jobber for fullt med å produsere etterspurte produkter. Vi ønsker å være det opplagte valget for håndtak, knotter, oppbevaring, baderomstilbehør og belysning til alle rom. Til hjem, butikk, kontor, restaurant og hotell.

3. Helix stripe – det sitter i detaljene eller i 50 nye artikkelnummer
Absolutt verdt et eget punkt på denne årsoppsummeringen! Vi utvidet Helix-serien vår med Helix Stripe. I tillegg til håndtak og knotter lanserte vi også matchende dørstoppere, noe som til sammen ble til hele 50 nye artikkelnummer i sortimentet.


4. Kontoret vårt har vunnet arkitekturprisen
Vårt kontor og lager, signert arkitekt Kay Linghoff, vant årets arkitekturpris på Næringsgallaen i Båstad 21. oktober 2021. «Retroinspirert bygning for kontorer og lager som gir forretningsområdet en karakter av urbane og veldesignede lokaler for vår tids "industrier." – lød begrunnelsen. Vi er ekstremt stolte av vårt kontor og lager!


5. Vi inspirerer hverandre på instagram
En av kanalene vi jobber mest med er Instagram, hvor vi ønsker å inspirere og spre Beslag Designs motto om at det er detaljene som skaper helheten. I dag har vi litt mer enn 20 000 følgere på Instagram, og vi er så takknemlige for alle som velger å følge oss. Og vi er spesielt takknemlige til alle dere som deler bildene deres der produktene våre er synlige og tagger #beslagdesign. Hver dag inspirerer vi hverandre.

Nå vil vi ønske dere alle en riktig god jul og et godt nytt år! Hjertelig velkommen i 2022. 


Sandra Hemberg

Dela inlägget

Les mer

Steg-for-steg-guide: Garderoblys som gjør en forskjell

Steg-for-steg-guide: Garderoblys som gjør en forskjell

Josefine, en av Beslag Designs tidligere ambassadører, belyser hvor viktig det er å tenke fremover når man planlegger sitt hjem. Ved å plassere stikkontakter på strategiske steder allerede når de skisserte husets plantegning, kunne hun senere enkelt installere LED-belysning i garderobene – en detalj som gjorde en enorm forskjell i et område som ellers er skjult fra dagslys.