Messer 2023 | Beslag Design

Logg inn

Glemt passord?
Messer 2023

Aktuell

 / 2022-11-10

Messer 2023

Snart ses vi endelig på messer igjen - møt oss i Stockholm & Norge i 2023. Vi gleder oss ikke bare til å møte deg og vise våre siste produktnyheter, men vi gleder oss også til å presentere et helt nytt utstillingskonsept for messer.


Velkommen til å besøke oss på våre stands:

Stockholm Furniture Fair | 7-11 februar 2023
Stand A17:10

Bygg Reis Deg, Norge | 18-21 oktober 2023
Stand vil bli oppdatert om kort tid

Vi på Beslag Design har kontroll på de nyeste trendene. Og det som holder stilen i en evighet. Detaljer som tåler livet. Som mykner opp eller strammer til, som stikker seg ut eller smelter inn. Hos oss finner du knotter og håndtak, belysning, ben og tilbehør til badet. Små ting som gjør en stor forskjell. Detaljene som skaper helheten, med andre ord.

Dela inlägget

Les mer

Messer 2023

Messer 2023

Snart ses vi endelig på messer igjen - møt oss i Stockholm & Norge i 2023. Vi gleder oss ikke bare til å møte deg og vise våre siste produktnyheter, men vi gleder oss også til å presentere et helt nytt utstillingskonsept for messer.
Dørhåndtak for modullås

Dørhåndtak for modullås

I dag lanserer vi dørhåndtak Helix, Helix Stripe, Tavira og Sintra for modullås. Tilhørende toalettlås R er nå også tilgjengelig for dører med modullås. Detaljer som løfter interiøret og gjør helheten komplett. For hjem, butikk, kontor, restaurant og hotell.