Messer 2023 | Beslag Design
Logg inn
Glemt passord?
Messer 2023

Aktuell

 / 2022-11-10

Messer 2023

Snart ses vi endelig på messer igjen - møt oss i Stockholm & Norge i 2023. Vi gleder oss ikke bare til å møte deg og vise våre siste produktnyheter, men vi gleder oss også til å presentere et helt nytt utstillingskonsept for messer.


Velkommen til å besøke oss på våre stands:

Stockholm Furniture Fair | 7-11 februar 2023
Stand A17:10

Bygg Reis Deg, Norge | 18-21 oktober 2023
Stand vil bli oppdatert om kort tid

Vi på Beslag Design har kontroll på de nyeste trendene. Og det som holder stilen i en evighet. Detaljer som tåler livet. Som mykner opp eller strammer til, som stikker seg ut eller smelter inn. Hos oss finner du knotter og håndtak, belysning, ben og tilbehør til badet. Små ting som gjør en stor forskjell. Detaljene som skaper helheten, med andre ord.

Dela inlägget

Les mer

Konfigurer Nexus i 5 enkle trinn

Konfigurer Nexus i 5 enkle trinn

Oppdag Beslag Designs nyeste innovasjon: LED-profil Nexus! Skap din unike belysningsopplevelse for lineære installasjoner på bare 5 enkle trinn. Enten du foretrekker infellt installasjon eller overflatemontert, tilbyr Nexus fleksibilitet, stil og funksjonalitet for alle dine belysningsbehov. Vi guider deg trinn for trinn.
Skap stemningsfull belysning med Flexy LED AT6 – @idismartensson guider

Skap stemningsfull belysning med Flexy LED AT6 – @idismartensson guider

I arkitektur og interiørdesign spiller belysning en sentral rolle, ikke bare for funksjon men også for estetikk. Gjennom veloverveide belysningsvalg kan man løfte et rom og fremheve dets beste egenskaper. En diskret, men effektfull løsning, som en LED-stripe, kan på en elegant måte endre et miljøs karakter. Her guider Beslag Designs ambassadør Ida oss når hun skaper en stemningsfull følelse i stuen med LED-stripe Flexy LED AT6.