Messer 2023 | Beslag Design
Logg inn
Glemt passord?
Messer 2023

Aktuell

 / 2022-11-10

Messer 2023

Snart ses vi endelig på messer igjen - møt oss i Stockholm & Norge i 2023. Vi gleder oss ikke bare til å møte deg og vise våre siste produktnyheter, men vi gleder oss også til å presentere et helt nytt utstillingskonsept for messer.


Velkommen til å besøke oss på våre stands:

Stockholm Furniture Fair | 7-11 februar 2023
Stand A17:10

Bygg Reis Deg, Norge | 18-21 oktober 2023
Stand vil bli oppdatert om kort tid

Vi på Beslag Design har kontroll på de nyeste trendene. Og det som holder stilen i en evighet. Detaljer som tåler livet. Som mykner opp eller strammer til, som stikker seg ut eller smelter inn. Hos oss finner du knotter og håndtak, belysning, ben og tilbehør til badet. Små ting som gjør en stor forskjell. Detaljene som skaper helheten, med andre ord.

Dela inlägget

Les mer

Steg-for-steg-guide: Garderoblys som gjør en forskjell

Steg-for-steg-guide: Garderoblys som gjør en forskjell

Josefine, en av Beslag Designs tidligere ambassadører, belyser hvor viktig det er å tenke fremover når man planlegger sitt hjem. Ved å plassere stikkontakter på strategiske steder allerede når de skisserte husets plantegning, kunne hun senere enkelt installere LED-belysning i garderobene – en detalj som gjorde en enorm forskjell i et område som ellers er skjult fra dagslys.