Nye farger fra Toniton | Beslag Design
Logg inn
Glemt passord?
Nye farger fra Toniton x Beslag Design

Aktuell

 / 2024-10-15

Nye farger fra Toniton x Beslag Design

Beslag Designs samarbeid med Toniton fortsetter – nå med oppdaterte farger for våre populære beslag. Utforsk de nye fargene Ash Green, Deep Blue, Reddish Brown og Greige, designet for å sømløst kombineres med kjøkkenskap, blandebatterier, treverk, fliser og andre interiørdetaljer i matchende farger og materialer.



Samarbeidet

Beslag Designs samarbeid med Toniton gjør det enklere å skape et harmonisk interiør. Føler du at det kan være vanskelig å velge farger og kombinere ulike interiørdetaljer? Derfor har Toniton designet en serie produkter i nøye utvalgte farger som passer godt sammen.

I Toniton-serien har Beslag Designs produktutviklingsteam, i nært samarbeid med Tonitons designteam, laget en allsidig kolleksjon av beslag. Disse beslagene er designet for å sømløst kombineres med kjøkkenskap, blandebatterier, treverk, fliser og andre interiørdetaljer i matchende farger og materialer.

"Mulighetene er mange, men én ting kan du alltid være sikker på – at du gjør gode fargevalg og kombinasjoner" – Sebastian Storm, CEO Toniton


Fargene

Toniton-seriens beslag finnes i fem farger: Ash Green, Greige, Reddish Brown, Deep Blue og Svart.


Moodboard – Ash Green

Moodboard – Greige

Moodboard – Reddish Brown

Moodboard – Deep Blue


Beslagene

Med tidløse og klassiske grunnformer presenterer vi beslagene Key, Circular, Hide og Thread. Den matte overflaten har en fin tekstur som gjør dem både vakre å se på og behagelige å ta på. Gi dine eksisterende fronter en vakker fargeaccent, eller kombiner dem med andre produkter fra Toniton.

Dela inlägget

Mer inspirasjon

Det tidløse kjøkkenet i Båstadvillaen med Knott T Oliver

Det tidløse kjøkkenet i Båstadvillaen med Knott T Oliver

Gå inn i det lyse og elegante kjøkkenet i Båstadvillaen. Det plassbygde kjøkkenet forener skandinavisk minimalisme med sofistikert design og nøye utvalgte, tidløse detaljer. Kjøkkenet, fra Lergöken, løftes til nye høyder med nyheten Knott T Oliver. Med sin forniklede overflate og unike ovale form blir Knott T Oliver et interiørelement som fullender helheten og tilfører kjøkkenet en gjennomtenkt og stilsikker følelse.
Skap en rød tråd – tips fra Beslag Design

Skap en rød tråd – tips fra Beslag Design

Å skape en sammenhengende stil i hele prosjektet eller hjemmet kan være en utfordring, men ved å velge interiørdetaljer som knotter, håndtak og dørhåndtak i en felles stil kan du skape en harmonisk og gjennomtenkt helhet. La oss veilede deg gjennom prosessen og vise hvordan Beslag Design kan skape en rød tråd.