Form møter funksjon | Beslag Design
Logg inn
Glemt passord?
Form møter funksjon – Oppdag våre siste egendesignede nyheter

Aktuell

 / 2024-05-14

Form møter funksjon – Oppdag våre siste egendesignede nyheter

Form møter funksjon i vårt siste slipp av håndtak og knotter, designet av Beslag Designs produktutviklere – utviklet for å både forbedre og forbedre funksjonaliteten i hvert rom. Disse produktene er resultatet av en grundig designprosess med fokus på ergonomi og estetikk.


Første skisser – Idéer tar form

Designfasen er avgjørende for å forme håndtak og knotter som både er praktiske og estetisk tiltalende. En gjennomtenkt design sikrer at produktene ikke bare er elegante, men også komfortable å bruke. Det er her Kristian Gunnemo, som har vært en sentral del av vårt produktutviklingsteam i 11 år, kommer inn i bildet.

"Utmaningen i designarbetet är att hitta rätt balans mellan funktionalitet och en form med tilltalande kvaliteter som gör att produkten sticker ut från mängden. Samtidigt måste man också ta hänsyn till en effektiv och hållbar tillverkningsprocess." – Kristian Gunnemo
Från skiss till färdig produkt
"Första gången någon tar i handtaget Ethel är reaktionen oftast densamma: 'Oj, vad bekvämt det är!' Detta är resultatet av noggrann design som fokuserar både på användarkomfort och stil."

 
 
Ethel – Et selvsagt valg for de som verdsetter både form og funksjon.


Håndtak Ethel »

 
 
Ethel – Et selvsagt valg for de som verdsetter både form og funksjon.


Håndtak Ethel »

 
 
T-knott Spira – Essensen av eleganse.

T-Knott Spira » 
 

 
 
Riff - Industriell eleganse for moderne rom.

Håndtak Riff » 

 
 
Riff - Industriell eleganse for moderne rom.

Håndtak Riff » 
 

Dela inlägget

Les mer

Steg-for-steg-guide: Garderoblys som gjør en forskjell

Steg-for-steg-guide: Garderoblys som gjør en forskjell

Josefine, en av Beslag Designs tidligere ambassadører, belyser hvor viktig det er å tenke fremover når man planlegger sitt hjem. Ved å plassere stikkontakter på strategiske steder allerede når de skisserte husets plantegning, kunne hun senere enkelt installere LED-belysning i garderobene – en detalj som gjorde en enorm forskjell i et område som ellers er skjult fra dagslys.