Toniton x Beslag Design i det arkitekttegnede huset | Beslag Design
Logg inn
Glemt passord?
Toniton x Beslag Design i det arkitekttegnede Grand Designs-huset

Kjøkken Kundecase

 / 2022-11-18

Toniton x Beslag Design i det arkitekttegnede Grand Designs-huset

Et fantastisk hus bygget i KL-tre hvor Toniton sammen med arkitekten Edd Rushton har valgt kjøkkenfargen Creme. ⁠Toniton har brukt utallige timer på forskning og testing for å utvikle Toniton-farger. Resultatet er seks utvalgte paletter som gjør det lettere å matche farge og dekor til hjemmet ditt. Og det er akkurat det Edd har gjort på dette kjøkkenet – luftig, mønstret og dristig samtidig som den passer inn i resten av rommet. Håndtak Thread Creme er en liten, men så viktig detalj som smelter fint inn i KL-treen.


Høsten 2022 flyttet arkitekten Edd Rushton og hans familie inn i sitt nybygde hus like utenfor Stockholm. I TV-programmet Grand Designs Sweden fikk du følge reisen deres – fra England, til en liten sommerhytte, til det fantastiske minimalistiske huset bygget i KL-tre. Edd ønsket et kjøkken som gikk i ett og sammen med Toniton valgte de kjøkkenfargen Creme. Creme er en av seks paletter i Toniton Farger som matcher hverandre perfekt.

Håndtak Thread har en tidløs og klassisk form som føyer seg fint inn i kjøkkendørene og skaper en vakker helhet sammen med benkeplaten i terrazzo og kjøkkenkranen i samme farge.


Kjøkken: Toniton x Marbodal
Håndtak: Toniton x Beslag Design - Thread Creme

Fotograf: @ragnaromarsson
Arkitekt: @rushtonarkitektur
Prosjekt: @villalundberg

Dela inlägget

Les mer

Konfigurer Nexus i 5 enkle trinn

Konfigurer Nexus i 5 enkle trinn

Oppdag Beslag Designs nyeste innovasjon: LED-profil Nexus! Skap din unike belysningsopplevelse for lineære installasjoner på bare 5 enkle trinn. Enten du foretrekker infellt installasjon eller overflatemontert, tilbyr Nexus fleksibilitet, stil og funksjonalitet for alle dine belysningsbehov. Vi guider deg trinn for trinn.
Skap stemningsfull belysning med Flexy LED AT6 – @idismartensson guider

Skap stemningsfull belysning med Flexy LED AT6 – @idismartensson guider

I arkitektur og interiørdesign spiller belysning en sentral rolle, ikke bare for funksjon men også for estetikk. Gjennom veloverveide belysningsvalg kan man løfte et rom og fremheve dets beste egenskaper. En diskret, men effektfull løsning, som en LED-stripe, kan på en elegant måte endre et miljøs karakter. Her guider Beslag Designs ambassadør Ida oss når hun skaper en stemningsfull følelse i stuen med LED-stripe Flexy LED AT6.