Toniton x Beslag Design i det arkitekttegnede huset | Beslag Design
Logg inn
Glemt passord?
Toniton x Beslag Design i det arkitekttegnede Grand Designs-huset

Kjøkken Kundecase

 / 2022-11-18

Toniton x Beslag Design i det arkitekttegnede Grand Designs-huset

Et fantastisk hus bygget i KL-tre hvor Toniton sammen med arkitekten Edd Rushton har valgt kjøkkenfargen Creme. ⁠Toniton har brukt utallige timer på forskning og testing for å utvikle Toniton-farger. Resultatet er seks utvalgte paletter som gjør det lettere å matche farge og dekor til hjemmet ditt. Og det er akkurat det Edd har gjort på dette kjøkkenet – luftig, mønstret og dristig samtidig som den passer inn i resten av rommet. Håndtak Thread Creme er en liten, men så viktig detalj som smelter fint inn i KL-treen.


Høsten 2022 flyttet arkitekten Edd Rushton og hans familie inn i sitt nybygde hus like utenfor Stockholm. I TV-programmet Grand Designs Sweden fikk du følge reisen deres – fra England, til en liten sommerhytte, til det fantastiske minimalistiske huset bygget i KL-tre. Edd ønsket et kjøkken som gikk i ett og sammen med Toniton valgte de kjøkkenfargen Creme. Creme er en av seks paletter i Toniton Farger som matcher hverandre perfekt.

Håndtak Thread har en tidløs og klassisk form som føyer seg fint inn i kjøkkendørene og skaper en vakker helhet sammen med benkeplaten i terrazzo og kjøkkenkranen i samme farge.


Kjøkken: Toniton x Marbodal
Håndtak: Toniton x Beslag Design - Thread Creme

Fotograf: @ragnaromarsson
Arkitekt: @rushtonarkitektur
Prosjekt: @villalundberg

Dela inlägget

Les mer

Match din kjøkkeninnredning med Aveny i ubehandlet eik

Match din kjøkkeninnredning med Aveny i ubehandlet eik

Med stor entusiasme presenterer vi det nyeste tilskuddet til vår familie av kjøkkenrelinger – Aveny i ubehandlet eik. Det nye utførelsen åpner opp en verden av muligheter for å tilpasse kjøkkenrelingen nøyaktig etter dine ønsker og skape et enhetlig utseende som smelter sammen med din kjøkkendesign. Veggoppbevaring til kjøkken Aveny i ubehandlet eik er ikke bare en funksjonell oppbevaringsløsning – det er en detalj som løfter interiøret.
 Utforsk vårens inspirerende nyheter

Utforsk vårens inspirerende nyheter

Vårens nyheter har endelig ankommet, og vi er stolte over å presentere et sortiment som er både bredt og inspirerende. Fra elegante og diskrete detaljer og lange praktiske håndtak, til mer robuste med industriell, tøff holdning – vi har noe for enhver smak og behov.