Toniton x Beslag Design i det arkitekttegnede huset | Beslag Design

Logg inn

Glemt passord?
Toniton x Beslag Design i det arkitekttegnede Grand Designs-huset

Kundecase

 / 2022-11-18

Toniton x Beslag Design i det arkitekttegnede Grand Designs-huset

Et fantastisk hus bygget i KL-tre hvor Toniton sammen med arkitekten Edd Rushton har valgt kjøkkenfargen Creme. ⁠Toniton har brukt utallige timer på forskning og testing for å utvikle Toniton-farger. Resultatet er seks utvalgte paletter som gjør det lettere å matche farge og dekor til hjemmet ditt. Og det er akkurat det Edd har gjort på dette kjøkkenet – luftig, mønstret og dristig samtidig som den passer inn i resten av rommet. Håndtak Thread Creme er en liten, men så viktig detalj som smelter fint inn i KL-treen.


Høsten 2022 flyttet arkitekten Edd Rushton og hans familie inn i sitt nybygde hus like utenfor Stockholm. I TV-programmet Grand Designs Sweden fikk du følge reisen deres – fra England, til en liten sommerhytte, til det fantastiske minimalistiske huset bygget i KL-tre. Edd ønsket et kjøkken som gikk i ett og sammen med Toniton valgte de kjøkkenfargen Creme. Creme er en av seks paletter i Toniton Farger som matcher hverandre perfekt.

Håndtak Thread har en tidløs og klassisk form som føyer seg fint inn i kjøkkendørene og skaper en vakker helhet sammen med benkeplaten i terrazzo og kjøkkenkranen i samme farge.


Kjøkken: Toniton x Marbodal
Håndtak: Toniton x Beslag Design - Thread Creme

Fotograf: @ragnaromarsson
Arkitekt: @rushtonarkitektur
Prosjekt: @villalundberg

Dela inlägget

Les mer

5 nye kataloger med inspirasjon for alle rom

5 nye kataloger med inspirasjon for alle rom

5 nye kataloger med inspirasjon for alle rom er her. I våre kataloger finner du alle våre produkter samlet for hver produktgruppe, bilder og inspirasjon. Håndtak og knotter, baderomstilbehør, dørhåndtak og belysning er produktgruppene som vi nå stolt kan presentere nye kataloger for. I tillegg til de fire nevnte katalogene har vi laget et helt nytt inspirasjonsmagasin som vi kaller "Detaljer" – en katalog fylt med inspirasjon, bilder og nyheter for 2023.