Toniton x Beslag Design i det arkitekttegnede huset | Beslag Design
Logg inn
Glemt passord?
Toniton x Beslag Design i det arkitekttegnede Grand Designs-huset

Kjøkken Kundecase

 / 2022-11-18

Toniton x Beslag Design i det arkitekttegnede Grand Designs-huset

Et fantastisk hus bygget i KL-tre hvor Toniton sammen med arkitekten Edd Rushton har valgt kjøkkenfargen Creme. ⁠Toniton har brukt utallige timer på forskning og testing for å utvikle Toniton-farger. Resultatet er seks utvalgte paletter som gjør det lettere å matche farge og dekor til hjemmet ditt. Og det er akkurat det Edd har gjort på dette kjøkkenet – luftig, mønstret og dristig samtidig som den passer inn i resten av rommet. Håndtak Thread Creme er en liten, men så viktig detalj som smelter fint inn i KL-treen.


Høsten 2022 flyttet arkitekten Edd Rushton og hans familie inn i sitt nybygde hus like utenfor Stockholm. I TV-programmet Grand Designs Sweden fikk du følge reisen deres – fra England, til en liten sommerhytte, til det fantastiske minimalistiske huset bygget i KL-tre. Edd ønsket et kjøkken som gikk i ett og sammen med Toniton valgte de kjøkkenfargen Creme. Creme er en av seks paletter i Toniton Farger som matcher hverandre perfekt.

Håndtak Thread har en tidløs og klassisk form som føyer seg fint inn i kjøkkendørene og skaper en vakker helhet sammen med benkeplaten i terrazzo og kjøkkenkranen i samme farge.


Kjøkken: Toniton x Marbodal
Håndtak: Toniton x Beslag Design - Thread Creme

Fotograf: @ragnaromarsson
Arkitekt: @rushtonarkitektur
Prosjekt: @villalundberg

Dela inlägget

Les mer

Detaljer som fullender badet – Oppdag våre nyheter

Detaljer som fullender badet – Oppdag våre nyheter

Beslag Designs serie Base kombinerer funksjonalitet med design for å skape en enhetlig estetikk på badet. Utforsk vårt brede utvalg av moderne og selvklebende baderomstilbehør som nå suppleres med spennende nye produkter. Alle designet for å komplementere hverandre og skape en enhetlig stil på badet.
Unikt plassbygget kjøkken fra Lergöken

Unikt plassbygget kjøkken fra Lergöken

Det finnes kjøkken, og så finnes det kjøkken som tar pusten fra deg med sine nøye gjennomtenkte detaljer og tidløse eleganse. Her er et slikt kjøkken – unikt plassbygget fra Lergöken. De elegante knottene og belysningen både inne i og utenfor glasskapene er bare noen eksempler på de omhyggelig gjennomtenkte detaljene i dette kjøkkenet.