Inspirasjon: Kjøkkenbelysning - LED spot Holl | Beslag Design
Logg inn
Glemt passord?
Inspirasjon: Kjøkkenbelysning - LED spot Holl

Inspirasjon: Kjøkkenbelysning - LED spot Holl

Belysning er viktig på alle kjøkken, både av praktiske årsaker og for å skape et moderne og koselig kjøkken. Belysning hjelper deg ikke bare å se maten du lager eller å følge oppskriften, men er også en viktig detalj for å skape en innbydende atmosfære og helhet på kjøkkenet. LED-spot Holl. er en vakker lampe som passer på alle kjøkken – både under skapene som arbeidsbelysning eller i vitrineskapet for stemningsbelysning.


LED-spot Holl er utformet som en minimalistisk ring av lys og skaper en illusjon av å være en del av overflaten den er plassert i. Holl finnes i flere forskjellige versjoner – enten for overflatemontering eller innfelt i freste spor.



Perfekt kjøkkenbelysning med LED-spot


1. Velg belysning

Velg om belysningen skal være utenpåliggende eller innfelt. Se alle varianter av Holl LED spot her. Velg deretter antall spotter du trenger til kjøkkenet.

2. Velg transformator- og kontrollsystem
Med en transformator kobler du til belysningen din og kan slå den på, av og dempe for å tilpasse belysningen til anledningen og stemning. Hvis du velger LED-spot Holl TDM, kan du bruke hvilken som helst av våre standard 24V Ultrathin trafoer. I tillegg har du to andre valgmuligheter: X-Drive eller EASi. Med X-Drive kan du styre belysningen med App på telefonen, og med EASi styrer du belysningen enkelt med EASi-fjernkontrollen.

3. Juster lyset etter behov
Holl er en spot med D-Motion og du kan dermed styre temperatur og lysstyrke tilpasset anledning og stemning. Les mer om D-motion her.


Full kontroll over temperaturen. Fra varmt til kaldt lys med X-Drive og EASi.

Dela inlägget

Les mer

Match din kjøkkeninnredning med Aveny i ubehandlet eik

Match din kjøkkeninnredning med Aveny i ubehandlet eik

Med stor entusiasme presenterer vi det nyeste tilskuddet til vår familie av kjøkkenrelinger – Aveny i ubehandlet eik. Det nye utførelsen åpner opp en verden av muligheter for å tilpasse kjøkkenrelingen nøyaktig etter dine ønsker og skape et enhetlig utseende som smelter sammen med din kjøkkendesign. Veggoppbevaring til kjøkken Aveny i ubehandlet eik er ikke bare en funksjonell oppbevaringsløsning – det er en detalj som løfter interiøret.
 Utforsk vårens inspirerende nyheter

Utforsk vårens inspirerende nyheter

Vårens nyheter har endelig ankommet, og vi er stolte over å presentere et sortiment som er både bredt og inspirerende. Fra elegante og diskrete detaljer og lange praktiske håndtak, til mer robuste med industriell, tøff holdning – vi har noe for enhver smak og behov.