Inspirasjon: Kjøkkenbelysning - LED spot Holl | Beslag Design
Logg inn
Glemt passord?
Inspirasjon: Kjøkkenbelysning - LED spot Holl

Inspirasjon: Kjøkkenbelysning - LED spot Holl

Belysning er viktig på alle kjøkken, både av praktiske årsaker og for å skape et moderne og koselig kjøkken. Belysning hjelper deg ikke bare å se maten du lager eller å følge oppskriften, men er også en viktig detalj for å skape en innbydende atmosfære og helhet på kjøkkenet. LED-spot Holl. er en vakker lampe som passer på alle kjøkken – både under skapene som arbeidsbelysning eller i vitrineskapet for stemningsbelysning.


LED-spot Holl er utformet som en minimalistisk ring av lys og skaper en illusjon av å være en del av overflaten den er plassert i. Holl finnes i flere forskjellige versjoner – enten for overflatemontering eller innfelt i freste spor.Perfekt kjøkkenbelysning med LED-spot


1. Velg belysning

Velg om belysningen skal være utenpåliggende eller innfelt. Se alle varianter av Holl LED spot her. Velg deretter antall spotter du trenger til kjøkkenet.

2. Velg transformator- og kontrollsystem
Med en transformator kobler du til belysningen din og kan slå den på, av og dempe for å tilpasse belysningen til anledningen og stemning. Hvis du velger LED-spot Holl TDM, kan du bruke hvilken som helst av våre standard 24V Ultrathin trafoer. I tillegg har du to andre valgmuligheter: X-Drive eller EASi. Med X-Drive kan du styre belysningen med App på telefonen, og med EASi styrer du belysningen enkelt med EASi-fjernkontrollen.

3. Juster lyset etter behov
Holl er en spot med D-Motion og du kan dermed styre temperatur og lysstyrke tilpasset anledning og stemning. Les mer om D-motion her.


Full kontroll over temperaturen. Fra varmt til kaldt lys med X-Drive og EASi.

Dela inlägget

Les mer

Steg-for-steg-guide: Garderoblys som gjør en forskjell

Steg-for-steg-guide: Garderoblys som gjør en forskjell

Josefine, en av Beslag Designs tidligere ambassadører, belyser hvor viktig det er å tenke fremover når man planlegger sitt hjem. Ved å plassere stikkontakter på strategiske steder allerede når de skisserte husets plantegning, kunne hun senere enkelt installere LED-belysning i garderobene – en detalj som gjorde en enorm forskjell i et område som ellers er skjult fra dagslys.