Pressemelding: Pontus Eklind ny direktør for Beslag Design | Beslag Design
Logg inn
Glemt passord?
Pressemelding: Pontus Eklind ny direktør for Beslag Design

Aktuell

 / 2023-08-21

Pressemelding: Pontus Eklind ny direktør for Beslag Design

Beslag Design, en av branschens ledande aktörer inom beslag- och interiörprodukter, meddelar idag att Pontus Eklind blir bolagets nya VD. Med start den 1 september kommer Pontus att axla rollen och leda Beslag Design in i en ny era av tillväxt och expansion.


Pontus, som senast hade positionen som VD för Tapwell, kommer med en imponerande bakgrund och en djup förståelse för branschen. Hans ledarskapsstil, affärskunskap och förmåga att driva förändring gör honom till det perfekta valet för att förverkliga Beslag Designs visioner.

– Vi är otroligt glada att välkomna Pontus till Beslag Design. Hans erfarenhet och kompetens inom branschen är precis vad vi behöver för att fortsätta vår positiva tillväxt och ta vara på de många möjligheter som ligger framför oss, säger Anders Schoug, styrelseordförande Beslag Design.

– Det känns mycket stimulerande och roligt, och det är en stor ära att få leda Beslag Design. Även om bolaget har en lång historia, långsiktiga ägare och redan en marknadsledande position i Sverige, ser jag enorm potential. Med starkt engagemang och framåtanda antar jag detta uppdrag. Jag ser möjligheter, inte bara i att utveckla produktsortimentet och kundbasen, utan också i att utforska nya geografiska marknader. Tillsammans med vår erfarna organisation tror jag att vi kan stärka relationerna med befintliga samarbetspartner och upptäcka nya, bredare samarbeten. Min långa branscherfarenhet kombinerat med en nyfikenhet inför förändringar tror jag passar bolagets entreprenöriella laganda mycket väl. Jag ser fram emot att gemensamt fortsätta vår tillväxtresa, och att bygga vidare på vår vision om att erbjuda vackra och samtida detaljer för både hem och andra miljöer, säger Pontus Eklind, tillträdande VD för Beslag Design.

Beslag Design står vid en spännande tidpunkt i sin utveckling. Med flera möjligheter att både växa och bredda sin affär, har bolaget all potential att nå nya höjder under Pontus ledning.

Ladda ner högupplöst bild på Pontus Eklind.

Om Beslag Design: Beslag Design är ett branschledande företag inom beslag- och interiörprodukter sedan 1972. Målsättningen är att ligga steget före med det allra senaste och att samarbeta med miljöanpassade leverantörer.

Här finns handtag, beslag, förvaring, tillbehör, ben och belysning för alla rum. Till både hem, butik, kontor, restaurang och hotell. Beslag Designs kontor och lager ligger i Båstad. Kunderna finns i både Sverige och Norden.

Vi satte oss ner med Pontus för att prata om hans resa, ambitioner och hur han ser på Beslag Designs kommande kapitel.

Dela inlägget

Les mer

Konfigurer Nexus i 5 enkle trinn

Konfigurer Nexus i 5 enkle trinn

Oppdag Beslag Designs nyeste innovasjon: LED-profil Nexus! Skap din unike belysningsopplevelse for lineære installasjoner på bare 5 enkle trinn. Enten du foretrekker infellt installasjon eller overflatemontert, tilbyr Nexus fleksibilitet, stil og funksjonalitet for alle dine belysningsbehov. Vi guider deg trinn for trinn.
Skap stemningsfull belysning med Flexy LED AT6 – @idismartensson guider

Skap stemningsfull belysning med Flexy LED AT6 – @idismartensson guider

I arkitektur og interiørdesign spiller belysning en sentral rolle, ikke bare for funksjon men også for estetikk. Gjennom veloverveide belysningsvalg kan man løfte et rom og fremheve dets beste egenskaper. En diskret, men effektfull løsning, som en LED-stripe, kan på en elegant måte endre et miljøs karakter. Her guider Beslag Designs ambassadør Ida oss når hun skaper en stemningsfull følelse i stuen med LED-stripe Flexy LED AT6.