Ny design og forbedret navigasjon på vår nettside | Beslag Design
Logg inn
Glemt passord?
Ny design og forbedret navigasjon på vår nettside

Aktuell

 / 2023-08-23

Ny design og forbedret navigasjon på vår nettside

Vi er glade for å kunngjøre at vi har gitt vår nettside en etterlengtet makeover! Med fokus på brukervennlighet og design har vi oppdatert menylinjen for å gjøre det enklere for deg å navigere. Nå kan du enkelt få en oversikt over vårt brede utvalg av beslag og interiørdetaljer.

 
 
For å matche vårt markedskonsept har vi også lagt til tydeligere inspirasjon basert på romtyper som kjøkken, bad, gang og andre viktige områder i ditt hjem eller prosjekt. Vi vet hvor viktig det er å finne de rette detaljene for hvert spesifikke rom, og vi håper at disse oppdateringene vil gjøre ditt valg enklere.

Og hold øynene åpne - vi planlegger å dele enda flere inspirerende kundecaser og bilder snart.

Dela inlägget

Les mer

Steg-for-steg-guide: Garderoblys som gjør en forskjell

Steg-for-steg-guide: Garderoblys som gjør en forskjell

Josefine, en av Beslag Designs tidligere ambassadører, belyser hvor viktig det er å tenke fremover når man planlegger sitt hjem. Ved å plassere stikkontakter på strategiske steder allerede når de skisserte husets plantegning, kunne hun senere enkelt installere LED-belysning i garderobene – en detalj som gjorde en enorm forskjell i et område som ellers er skjult fra dagslys.