Ny design og forbedret navigasjon på vår nettside | Beslag Design
Logg inn
Glemt passord?
Ny design og forbedret navigasjon på vår nettside

Aktuell

 / 2023-08-23

Ny design og forbedret navigasjon på vår nettside

Vi er glade for å kunngjøre at vi har gitt vår nettside en etterlengtet makeover! Med fokus på brukervennlighet og design har vi oppdatert menylinjen for å gjøre det enklere for deg å navigere. Nå kan du enkelt få en oversikt over vårt brede utvalg av beslag og interiørdetaljer.

 
 
For å matche vårt markedskonsept har vi også lagt til tydeligere inspirasjon basert på romtyper som kjøkken, bad, gang og andre viktige områder i ditt hjem eller prosjekt. Vi vet hvor viktig det er å finne de rette detaljene for hvert spesifikke rom, og vi håper at disse oppdateringene vil gjøre ditt valg enklere.

Og hold øynene åpne - vi planlegger å dele enda flere inspirerende kundecaser og bilder snart.

Dela inlägget

Les mer

Konfigurer Nexus i 5 enkle trinn

Konfigurer Nexus i 5 enkle trinn

Oppdag Beslag Designs nyeste innovasjon: LED-profil Nexus! Skap din unike belysningsopplevelse for lineære installasjoner på bare 5 enkle trinn. Enten du foretrekker infellt installasjon eller overflatemontert, tilbyr Nexus fleksibilitet, stil og funksjonalitet for alle dine belysningsbehov. Vi guider deg trinn for trinn.
Skap stemningsfull belysning med Flexy LED AT6 – @idismartensson guider

Skap stemningsfull belysning med Flexy LED AT6 – @idismartensson guider

I arkitektur og interiørdesign spiller belysning en sentral rolle, ikke bare for funksjon men også for estetikk. Gjennom veloverveide belysningsvalg kan man løfte et rom og fremheve dets beste egenskaper. En diskret, men effektfull løsning, som en LED-stripe, kan på en elegant måte endre et miljøs karakter. Her guider Beslag Designs ambassadør Ida oss når hun skaper en stemningsfull følelse i stuen med LED-stripe Flexy LED AT6.