Bli kjent med: Johan, Supply Chain Manager | Beslag Design
Logg inn
Glemt passord?
Bli kjent med meg: Johan Plato, Supply Chain Manager

Bli kjent med oss

 / 2022-10-31

Bli kjent med meg: Johan Plato, Supply Chain Manager

For at du skal bli kjent med oss ​​som jobber i Beslag Design stiller vi noen spørsmål til våre ansatte. I dag blir du kjent med Johan Plato, som jobber som Supply Chain Manager i Beslag Design.

 

Hei johan! Hvordan havnet du i Beslag Design og hva er din rolle?
- Jeg har jobbet i beslagsbransjen siden 1997. Jeg har stor interesse for utviklings- og forbedringsarbeid innen innkjøp og logistikk, både strategisk og taktisk. Da jeg fikk forespørselen i 2012 fra Beslag Design, nølte jeg ikke et sekund. I rollen som Supply Chain Manager får jeg muligheten til å være med og påvirke på mange plan. Jeg er med i hele flyten fra produksjon til produktet når vår sluttkunde.

Hvordan vil du beskrive de siste ti årene fra ditt perspektiv?
- Vi har gjort en fantastisk reise som egentlig bare så vidt har begynt. Vi har lykkes med å bygge videre på en sterk familietradisjon hvor vi både har utviklet oss sammen, men også utviklet vår virksomhet. Jeg er ekstremt stolt over mine kollegers prestasjoner og vår felles evne til å møte utfordringer og drive virksomheten fremover. Ønsket og evnen til utvikling og forbedring er helt unik.

Hva er den største utfordringen og det morsomste i jobben din?
- Vår virksomhet utvikler seg i et raskt tempo og vi går en fremtid i møte som stiller stadig høyere krav og forventninger til oss. Vi må være fleksible og kunne raskt tilpasse oss nye situasjoner. På mange måter er verden i dag mer kompleks og uforutsigbar, ikke minst noe vi har måttet oppleve de siste årene. Vi må jobbe systematisk, utnytte vår erfaring/kompetanse og ta smarte valg fremover. Gjennom årene har vi bygget lange relasjoner med våre leverandører. Tette og sterke samarbeid med strategisk viktige partnere hvor vi sammen kan ta utfordringer. Vi skjønte tidlig hvor verdifulle disse relasjonene er, ikke minst under pandemien.

Jeg elsker samarbeidet med våre interne avdelinger, med våre leverandører/partnere og å finne den beste avtalen for våre kunder. Jeg vil sette kunden først. Vi er et sterkt team hvor vi alle trekker sammen i samme retning mot et felles mål.

Kan du fortelle litt om hvordan Beslag Design jobber med bærekraft?
- Vi har laget vår egen analyse av hvilke bærekraftsspørsmål fra de 17 globale målene der vi som selskap har størst gjennomslagskraft og hvilke som er mest relevante for oss. Her er det store utfordringer, men også en mulighet for oss til å bidra til langsiktig endring. Vi jobber i en ambisiøs retning der vi ønsker å være en del av det globale forbedringsarbeidet. Vi ønsker å inkludere problemstillingen i våre samarbeid med både kunder og leverandører. Vi ønsker å tilby en bærekraftig og langsiktig virksomhet. For oss er det også viktig at bærekraftsarbeidet engasjerer alle våre ansatte. Våre etiske retningslinjer må gjennomsyre hele vår virksomhet. Den tydeliggjør hvilke krav og forventninger vi har til våre leverandører og samarbeidspartnere. Vi må jobbe kontinuerlig for å redusere belastningen på miljøet. Å finne effektive transportveier for våre produkter fra produksjon til kunde er et område hvor vi må sette mer og mer fokus – også økt fyllingsgrad og valg av transportmateriell er viktige faktorer for oss. Vi må utfordre konvensjonell emballasje og emballasjematerialer for en mer bærekraftig fremtid. Jeg er overbevist om at vi gjennom vårt engasjement og våre langsiktige samarbeid med kunder og leverandører kan bidra til økt bærekraft.

Hva er ditt beste tips for å kose deg og ha det gøy på jobben?
- Vårt engasjement tiltrekker seg talenter i hele selskapet. Jeg jobber for en inkluderende arbeidsplass med åpenhet, tillit og lidenskap. Vi ønsker en ettergivende og bærekraftig arbeidskultur der vi er komfortable med å stille spørsmål og foreslå alternative løsninger. Vi har alle et felles ansvar for å skape et trivelig og funksjonelt arbeidsmiljø. Vi må utnytte våre ferdigheter og styrker. Vi jobber på tvers av grensene mellom våre avdelinger og vi har alle en klar vilje og ambisjon om å presse oss selv fremover. Jeg er overbevist om at vi gjennom en målstyrt og inkluderende drift, med en positiv innstilling og et løsningsorientert utgangspunkt, sammen skal skape en organisasjon hvor vi trives og utvikler oss.

Og til slutt, det klassiske spørsmålet, om du må velge en favoritt fra utvalget. Hvilken blir det og hvorfor?
- Åh! Vanskelig valg. Vi har så mange fantastiske produkter. Mitt naturlige valg av favoritt bør selvfølgelig være knopp PLATO. Med sin eleganse og rene design, en virkelig fin knott som burde være i ethvert hjem. Men min favoritt er LED-spot HOLL. Her snakker vi om en revolusjonerende LED-spot når det kommer til belysning til kjøkken og bad, men også til mange andre bruksområder. HOLL har en helt unik design og et modulsystem for optimal funksjon. Med en perfeksjonert D-motion-teknologi for absolutt lyskontroll, er dette min favoritt i vårt utvalg.
Dela inlägget

Les mer

Detaljer som fullender badet – Oppdag våre nyheter

Detaljer som fullender badet – Oppdag våre nyheter

Beslag Designs serie Base kombinerer funksjonalitet med design for å skape en enhetlig estetikk på badet. Utforsk vårt brede utvalg av moderne og selvklebende baderomstilbehør som nå suppleres med spennende nye produkter. Alle designet for å komplementere hverandre og skape en enhetlig stil på badet.
Unikt plassbygget kjøkken fra Lergöken

Unikt plassbygget kjøkken fra Lergöken

Det finnes kjøkken, og så finnes det kjøkken som tar pusten fra deg med sine nøye gjennomtenkte detaljer og tidløse eleganse. Her er et slikt kjøkken – unikt plassbygget fra Lergöken. De elegante knottene og belysningen både inne i og utenfor glasskapene er bare noen eksempler på de omhyggelig gjennomtenkte detaljene i dette kjøkkenet.