Lag et D-motion belysningssystem i tre trinn | Beslag Design

Logg inn

Glemt passord?
Lag et D-motion belysningssystem i tre trinn

Guider

 / 2022-05-13

Lag et D-motion belysningssystem i tre trinn

D-motion (D-M) er en samling armaturer og drivenheter som brukes til å kontrollere lysstyrke og fargetemperatur. Kombinasjonen av disse to parametrene brukes til å kontrollere lyskilder tilpasset miljøet de er installert i, aktivitetene som lyset er nødvendig for og brukerens forventninger – fra høyere, kaldere verdier om morgenen til nøytralt lys om ettermiddagen og lavere, varmere lys om kvelden. I denne veiledningen viser vi deg hvordan du lager et D-motion-belysningssystem i tre trinn.1. Velg D-motion belysning
All D-motion-belysning integrerer en spesiell LED-teknologi som brukes til å kontrollere lysstyrke og fargetemperatur. Velg mellom Beslag Design D-M-spotlighter eller LED-striper for å lage ønsket applikasjon.2. Velg et kontrollsystem og en driver
Hvis belysningen du velger allerede har et kontrollsystem (TDM), kan du bruke hvilken som helst av våre standard 24Vdc strømforsyninger. Ellers kan du bruke drivenheten X-driver som muliggjør integrasjon over hjemmenettverket eller tilhørende app, og styres gjennom for eksempel Google Home. Alle D-M-armaturer uten integrerte kontrollsystemer kan også betjenes med Easi-stasjoner i kombinasjon med Easi-fjernkontroll.

3. Konfigurer lyset slik at det passer behovene dine
Uansett hvilket miljø du er i, enten det er på kontoret, soverommet eller kjøkkenet, er det viktig å sørge for at det er riktig opplyst, med balansert lysstyrke og fargetemperatur.

Med D-motion kan du bestemme riktig kombinasjon av sollys og kunstig belysning og sjekke at temperaturen og lysstyrken er tilpasset aktivitetene dine, med bare noen få enkle kontroller. Forberede middagen, jobbe, studere, lese en bok eller bare slappe av – riktig belysning har positive effekter på hjernens konsentrasjonsnivå, fysisk og mental velvære og fysisk helse. Dela inlägget

Les mer

Hva er nytt i belysningsutvalget vårt

Hva er nytt i belysningsutvalget vårt

Hvordan ville livet vært uten belysning? Belysning er så mye mer enn bare å kunne se ting. Lyset påvirker humøret og søvnen vår, og også hvordan vi opplever omgivelsene våre. Hva slags lys leter du etter? Varmt eller kaldt? Lysstyrke? Hva vil du kaste lyset på? Vi i Beslag Design har et belysningssortiment som passer i kjøkken, bad, garderober og møbler, og som vi nå utfyller med flere spennende produktinnovasjoner, inkludert en nyhet som muliggjør full kontroll over lysstyrke og fargetemperatur.
Lag et D-motion belysningssystem i tre trinn

Lag et D-motion belysningssystem i tre trinn

D-motion (D-M) er en samling armaturer og drivenheter som brukes til å kontrollere lysstyrke og fargetemperatur. Kombinasjonen av disse to parametrene brukes til å kontrollere lyskilder tilpasset miljøet de er installert i, aktivitetene som lyset er nødvendig for og brukerens forventninger – fra høyere, kaldere verdier om morgenen til nøytralt lys om ettermiddagen og lavere, varmere lys om kvelden. I denne veiledningen viser vi deg hvordan du lager et D-motion-belysningssystem i tre trinn.