Lag et D-motion belysningssystem i tre trinn | Beslag Design
Logg inn
Glemt passord?
Lag et D-motion belysningssystem i tre trinn

Tips og veiledninger

 / 2022-05-13

Lag et D-motion belysningssystem i tre trinn

D-motion (D-M) er en samling armaturer og drivenheter som brukes til å kontrollere lysstyrke og fargetemperatur. Kombinasjonen av disse to parametrene brukes til å kontrollere lyskilder tilpasset miljøet de er installert i, aktivitetene som lyset er nødvendig for og brukerens forventninger – fra høyere, kaldere verdier om morgenen til nøytralt lys om ettermiddagen og lavere, varmere lys om kvelden. I denne veiledningen viser vi deg hvordan du lager et D-motion-belysningssystem i tre trinn.



1. Velg D-motion belysning
All D-motion-belysning integrerer en spesiell LED-teknologi som brukes til å kontrollere lysstyrke og fargetemperatur. Velg mellom Beslag Design D-M-spotlighter eller LED-striper for å lage ønsket applikasjon.



2. Velg et kontrollsystem og en driver
Hvis belysningen du velger allerede har et kontrollsystem (TDM), kan du bruke hvilken som helst av våre standard 24Vdc strømforsyninger. Ellers kan du bruke drivenheten X-driver som muliggjør integrasjon over hjemmenettverket eller tilhørende app, og styres gjennom for eksempel Google Home. Alle D-M-armaturer uten integrerte kontrollsystemer kan også betjenes med Easi-stasjoner i kombinasjon med Easi-fjernkontroll.

3. Konfigurer lyset slik at det passer behovene dine
Uansett hvilket miljø du er i, enten det er på kontoret, soverommet eller kjøkkenet, er det viktig å sørge for at det er riktig opplyst, med balansert lysstyrke og fargetemperatur.

Med D-motion kan du bestemme riktig kombinasjon av sollys og kunstig belysning og sjekke at temperaturen og lysstyrken er tilpasset aktivitetene dine, med bare noen få enkle kontroller. Forberede middagen, jobbe, studere, lese en bok eller bare slappe av – riktig belysning har positive effekter på hjernens konsentrasjonsnivå, fysisk og mental velvære og fysisk helse. 



Dela inlägget

Les mer

Match din kjøkkeninnredning med Aveny i ubehandlet eik

Match din kjøkkeninnredning med Aveny i ubehandlet eik

Med stor entusiasme presenterer vi det nyeste tilskuddet til vår familie av kjøkkenrelinger – Aveny i ubehandlet eik. Det nye utførelsen åpner opp en verden av muligheter for å tilpasse kjøkkenrelingen nøyaktig etter dine ønsker og skape et enhetlig utseende som smelter sammen med din kjøkkendesign. Veggoppbevaring til kjøkken Aveny i ubehandlet eik er ikke bare en funksjonell oppbevaringsløsning – det er en detalj som løfter interiøret.
 Utforsk vårens inspirerende nyheter

Utforsk vårens inspirerende nyheter

Vårens nyheter har endelig ankommet, og vi er stolte over å presentere et sortiment som er både bredt og inspirerende. Fra elegante og diskrete detaljer og lange praktiske håndtak, til mer robuste med industriell, tøff holdning – vi har noe for enhver smak og behov.