Dørhåndtak for innerdører med modullås | Beslag Design
Logg inn
Glemt passord?
Dørhåndtak for modullås

Aktuell

 / 2022-11-01

Dørhåndtak for modullås

I dag lanserer vi dørhåndtak Helix, Helix Stripe, Tavira og Sintra for modullås. Tilhørende toalettlås R er nå også tilgjengelig for dører med modullås. Detaljer som løfter interiøret og gjør helheten komplett. For hjem, butikk, kontor, restaurant og hotell.


Stilige og robuste dørhåndtak for innerdører. Dørhåndtak av høyeste kvalitet som tåler bruk og holder i mange år. Velg mellom utgaver som passer til dører med modullås eller låskasse i skandinavisk eller europeisk standard.


Dela inlägget

Mer inspirasjon

Det tidløse kjøkkenet i Båstadvillaen med Knott T Oliver

Det tidløse kjøkkenet i Båstadvillaen med Knott T Oliver

Gå inn i det lyse og elegante kjøkkenet i Båstadvillaen. Det plassbygde kjøkkenet forener skandinavisk minimalisme med sofistikert design og nøye utvalgte, tidløse detaljer. Kjøkkenet, fra Lergöken, løftes til nye høyder med nyheten Knott T Oliver. Med sin forniklede overflate og unike ovale form blir Knott T Oliver et interiørelement som fullender helheten og tilfører kjøkkenet en gjennomtenkt og stilsikker følelse.
Nye farger fra Toniton x Beslag Design

Nye farger fra Toniton x Beslag Design

Beslag Designs samarbeid med Toniton fortsetter – nå med oppdaterte farger for våre populære beslag. Utforsk de nye fargene Ash Green, Deep Blue, Reddish Brown og Greige, designet for å sømløst kombineres med kjøkkenskap, blandebatterier, treverk, fliser og andre interiørdetaljer i matchende farger og materialer.