Dørhåndtak for innerdører med modullås | Beslag Design
Logg inn
Glemt passord?
Dørhåndtak for modullås

Aktuell

 / 2022-11-01

Dørhåndtak for modullås

I dag lanserer vi dørhåndtak Helix, Helix Stripe, Tavira og Sintra for modullås. Tilhørende toalettlås R er nå også tilgjengelig for dører med modullås. Detaljer som løfter interiøret og gjør helheten komplett. For hjem, butikk, kontor, restaurant og hotell.


Stilige og robuste dørhåndtak for innerdører. Dørhåndtak av høyeste kvalitet som tåler bruk og holder i mange år. Velg mellom utgaver som passer til dører med modullås eller låskasse i skandinavisk eller europeisk standard.


Dela inlägget

Les mer

Steg-for-steg-guide: Garderoblys som gjør en forskjell

Steg-for-steg-guide: Garderoblys som gjør en forskjell

Josefine, en av Beslag Designs tidligere ambassadører, belyser hvor viktig det er å tenke fremover når man planlegger sitt hjem. Ved å plassere stikkontakter på strategiske steder allerede når de skisserte husets plantegning, kunne hun senere enkelt installere LED-belysning i garderobene – en detalj som gjorde en enorm forskjell i et område som ellers er skjult fra dagslys.