Dørhåndtak for innerdører med modullås | Beslag Design

Logg inn

Glemt passord?
Dørhåndtak for modullås

Nyheter

 / 2022-11-01

Dørhåndtak for modullås

I dag lanserer vi dørhåndtak Helix, Helix Stripe, Tavira og Sintra for modullås. Tilhørende toalettlås R er nå også tilgjengelig for dører med modullås. Detaljer som løfter interiøret og gjør helheten komplett. For hjem, butikk, kontor, restaurant og hotell.


Stilige og robuste dørhåndtak for innerdører. Dørhåndtak av høyeste kvalitet som tåler bruk og holder i mange år. Velg mellom utgaver som passer til dører med modullås eller låskasse i skandinavisk eller europeisk standard.


Dela inlägget

Les mer

Messer 2023

Messer 2023

Snart ses vi endelig på messer igjen - møt oss i Stockholm & Norge i 2023. Vi gleder oss ikke bare til å møte deg og vise våre siste produktnyheter, men vi gleder oss også til å presentere et helt nytt utstillingskonsept for messer.
Dørhåndtak for modullås

Dørhåndtak for modullås

I dag lanserer vi dørhåndtak Helix, Helix Stripe, Tavira og Sintra for modullås. Tilhørende toalettlås R er nå også tilgjengelig for dører med modullås. Detaljer som løfter interiøret og gjør helheten komplett. For hjem, butikk, kontor, restaurant og hotell.