Beslag Design 2023 oppsummering: Et år med designutvikling og ambisjoner
Logg inn
Glemt passord?
Beslag Design reflekterer over året som gikk og ser frem til 2024

Aktuell

 / 2023-12-14

Beslag Design reflekterer over året som gikk og ser frem til 2024

Året 2023 har snart passert, og vi hos Beslag Design er glade for å kunne se tilbake på enda et år fylt med spennende utvikling og fremskritt. Vårt mål om å tilby beslag og interiørdetaljer som forbedrer både hjemmet og offentlige miljøer har vært vårt fokus. Her er en oppsummering av vårt begivenhetsrike år og en hilsen fra vår nye administrerende direktør.


1. Spennende produkt-nyheter

Vi har utvidet vårt sortiment og introdusert flere spennende nyheter innen ulike kategorier. Blant disse lanseringene, som har vært hjertet av Beslag Design, nevner vi spesielt:

• En utvidet fargepalett for vår veggoppbevaring Aveny.
Nexus, en banebrytende belysningsnyhet.
Spira, markedets mest minimalistiske design.
Helix i mørk bronse, en tidløs og trendy farge.


2. Egen design- og produktutvikling

Beslag Designs produktutviklere omdanner innovative ideer til konkrete produkter som kompletterer vårt eksisterende sortiment. I løpet av det siste året har vi vellykket lansert flere produkter som er blitt skapt av vårt produktutviklingsteam, inkludert knotten Esther, profilhåndtaket Side, håndtaket Bror, serien Riff og dørstopper Dexter. Aveny, Spira og Uno er også noen av de fremtredende produktene som er designet av Beslag Design.


3. Effektivisert og optimalisert plukkeprosess

Vi har investert i digital håndtering av kundeordrer for å effektivisere og optimalisere vår plukkeprosess på lageret. Dette skrittet er avgjørende for å møte kundenes fremtidige krav og forventninger, og det gjør det mulig for oss å levere produkter raskere og mer nøyaktig.


4. Inspirerende magasin "Detaljer"

Vi har fortsatt å sette vårt preg på bransjen med vårt nye inspirasjonsmagasin "Detaljer". Magasinet er en katalog fylt med inspirasjon, bilder og nyheter for alle rom, og det har vært en verdifull kilde for å hjelpe våre kunder med å utforske vårt sortiment og finne de perfekte detaljene for sine prosjekter.


5. Våre ambassadører inspirerer fortsatt

Våre utvalgte ambassadører har fortsatt å være en kilde til inspirasjon for interiørentusiaster. Gjennom sine kreative prosjekter og engasjement har de hjulpet oss med å fremheve Beslag Design som en ledende aktør. Anela, Henrik, Lene, Isa, Josefine, Amanda og Ida har vært fantastiske ambassadører i løpet av året. Her har vi samlet all inspirasjon fra våre ambassadører på Instagram i en guide.


6. Velkommen til Pontus, ny administrerende direktør

1 september ønsket vi stolt Pontus Eklind velkommen som Beslag Designs nye administrerende direktør. Med en ny visjon og frisk energi vil han spille en viktig rolle i vår fremtidige utvikling.

Pontus avslutter årets oppsummering med en liten fremtidsvisjon:

 
"Vi på Beslag Design ser frem til enda et år med innovasjon og fremskritt. Vår innsats for å tilby de beste beslagene og interiørdetaljene vil fortsette å drive oss fremover. Vi vil takke våre kunder, leverandører og samarbeidspartnere for deres støtte i løpet av dette fantastiske året. Dere er en uvurderlig del av vår reise. Nå ønsker vi dere alle en fredelig jul og et vellykket nytt år! Varmt velkommen 2024."


Dela inlägget

Les mer

Match din kjøkkeninnredning med Aveny i ubehandlet eik

Match din kjøkkeninnredning med Aveny i ubehandlet eik

Med stor entusiasme presenterer vi det nyeste tilskuddet til vår familie av kjøkkenrelinger – Aveny i ubehandlet eik. Det nye utførelsen åpner opp en verden av muligheter for å tilpasse kjøkkenrelingen nøyaktig etter dine ønsker og skape et enhetlig utseende som smelter sammen med din kjøkkendesign. Veggoppbevaring til kjøkken Aveny i ubehandlet eik er ikke bare en funksjonell oppbevaringsløsning – det er en detalj som løfter interiøret.
 Utforsk vårens inspirerende nyheter

Utforsk vårens inspirerende nyheter

Vårens nyheter har endelig ankommet, og vi er stolte over å presentere et sortiment som er både bredt og inspirerende. Fra elegante og diskrete detaljer og lange praktiske håndtak, til mer robuste med industriell, tøff holdning – vi har noe for enhver smak og behov.