Fang oppmerksomheten allerede i gangen | Beslag Design
Logg inn
Glemt passord?
Fang oppmerksomheten allerede i gangen – MW Interior Design inspirerer

Kundecase Gang

 / 2023-08-07

Fang oppmerksomheten allerede i gangen – MW Interior Design inspirerer

MW Interior Design har skapt en gang som ikke bare fanger oppmerksomheten, men som også utstråler stil, eleganse og funksjonalitet. Ved å kombinere sin ekspertise innen interiørdesign og produkter fra Beslag Design, har MW Interior Design skapt en innbydende og inspirerende gang.


Lange håndtak på garderobedørene


Så snart du trer inn i gangen vil du umiddelbart legge merke til de vakre garderobedørene som er prydet med de lange håndtakene fra Beslag Designs samling Arpa. De lange håndtakene er ikke bare funksjonelle, men gir også en visuell attraksjon til gangens interiør.
 
 


MW Interior Design har bred erfaring med innredningsarkitektur for kommersielle og private miljøer, der hvert oppdrag tilpasses etter kundenes behov og visjon. De tilbyr totalløsninger til hvert prosjekt der de leverer design og forming, tegninger, byggunderlag, innredning og prosjektledelse fra start til slutt.MW Interior Design har bred erfaring med innredningsarkitektur for kommersielle og private miljøer, der hvert oppdrag tilpasses etter kundenes behov og visjon. De tilbyr totalløsninger til hvert prosjekt der de leverer design og forming, tegninger, byggunderlag, innredning og prosjektledelse fra start til slutt.


Matchende dørhåndtak i ganginnredningen


For å skape et enhetlig og gjennomtenkt design i hele gangen har MW Interior Design matchet håndtakene på garderobedørene med dørhåndtaket Helix Stripe på alle innerdører. Helix Stripe er en samling som ikke bare er stilig og elegant med sine striper, men også praktisk. Samlingen tilbyr dørhåndtak, dørstoppere, håndtak og knotter i forskjellige utførelser.

Dela inlägget

Les mer

Konfigurer Nexus i 5 enkle trinn

Konfigurer Nexus i 5 enkle trinn

Oppdag Beslag Designs nyeste innovasjon: LED-profil Nexus! Skap din unike belysningsopplevelse for lineære installasjoner på bare 5 enkle trinn. Enten du foretrekker infellt installasjon eller overflatemontert, tilbyr Nexus fleksibilitet, stil og funksjonalitet for alle dine belysningsbehov. Vi guider deg trinn for trinn.
Skap stemningsfull belysning med Flexy LED AT6 – @idismartensson guider

Skap stemningsfull belysning med Flexy LED AT6 – @idismartensson guider

I arkitektur og interiørdesign spiller belysning en sentral rolle, ikke bare for funksjon men også for estetikk. Gjennom veloverveide belysningsvalg kan man løfte et rom og fremheve dets beste egenskaper. En diskret, men effektfull løsning, som en LED-stripe, kan på en elegant måte endre et miljøs karakter. Her guider Beslag Designs ambassadør Ida oss når hun skaper en stemningsfull følelse i stuen med LED-stripe Flexy LED AT6.