Forsterker med ny salgssjef | Beslag Design
Logg inn
Glemt passord?
Beslag Design forsterker med ny salgssjef

Aktuell

 / 2022-12-01

Beslag Design forsterker med ny salgssjef

Med vårt innovative og etterspurte utvalg av beslag og interiørdetaljer er vi i dag bransjeledende i Sverige. For å ta fatt på nye geografiske markeder og møte fremtidens utfordringer ønsker vi Mattias Gunnarsson velkommen som ny salgssjef. Mattias har bred og lang erfaring i bransjen samt innen salg og ledelse. Han kommer sist fra rollen som salgssjef i Alape. I rollen som salgssjef i Beslag Design vil Mattias ha totalansvar for salg.


I dag står Sverige for omtrent tre fjerdedeler av vår omsetning. Det nest største markedet er Norge, hvor vi i dag har tre selgere. Men i de fleste andre markeder eksisterer ikke Beslag Design i det hele tatt eller har bare «begynt å skrape i overflaten». Vi ser at potensialet er stort utenfor Sverige og Norge og det blir nå en av Mattias utfordringer – å ta neste steg i å styrke Beslag Designs posisjon og ta nye geografiske markeder.«Med sitt salgsfokus og bransjeerfaring passer Mattias perfekt inn i rollen som salgssjef i Beslag Design og vekstreisen vi er midt i. Jeg er veldig glad for å kunne ønske ham velkommen til oss og ser frem til å jobbe sammen med Mattias»


Pär Winberg, VD Beslag Design."Jeg er ekstremt glad og motivert for å få sjansen til å være med på reisen for å ta Beslag Design til neste nivå. Jeg vil benytte anledningen til å takke Pär og resten av styret for tilliten. Jeg ser veldig mye på frem til å møte kunder så fort som mulig/partnere/leverandører og alle andre som bidrar til Beslag Designs suksess.” ”


Mattias Gunnarsson, ny försäljningschef Beslag Design.


«Jeg er ekstremt glad og motivert for å få sjansen til å være med på reisen for å ta Beslag Design til neste nivå. Jeg vil benytte anledningen til å takke Pär og resten av styret for tilliten. Jeg ser veldig mye på frem til å møte kunder så fort som mulig/partnere/leverandører og alle andre som bidrar til Beslag Designs suksess.»


Mattias Gunnarsson, ny salgssjef Beslag Design.

Dela inlägget

Les mer

Konfigurer Nexus i 5 enkle trinn

Konfigurer Nexus i 5 enkle trinn

Oppdag Beslag Designs nyeste innovasjon: LED-profil Nexus! Skap din unike belysningsopplevelse for lineære installasjoner på bare 5 enkle trinn. Enten du foretrekker infellt installasjon eller overflatemontert, tilbyr Nexus fleksibilitet, stil og funksjonalitet for alle dine belysningsbehov. Vi guider deg trinn for trinn.
Skap stemningsfull belysning med Flexy LED AT6 – @idismartensson guider

Skap stemningsfull belysning med Flexy LED AT6 – @idismartensson guider

I arkitektur og interiørdesign spiller belysning en sentral rolle, ikke bare for funksjon men også for estetikk. Gjennom veloverveide belysningsvalg kan man løfte et rom og fremheve dets beste egenskaper. En diskret, men effektfull løsning, som en LED-stripe, kan på en elegant måte endre et miljøs karakter. Her guider Beslag Designs ambassadør Ida oss når hun skaper en stemningsfull følelse i stuen med LED-stripe Flexy LED AT6.