Forsterker med ny salgssjef | Beslag Design

Logg inn

Glemt passord?
Beslag Design forsterker med ny salgssjef

Aktuell

 / 2022-12-01

Beslag Design forsterker med ny salgssjef

Med vårt innovative og etterspurte utvalg av beslag og interiørdetaljer er vi i dag bransjeledende i Sverige. For å ta fatt på nye geografiske markeder og møte fremtidens utfordringer ønsker vi Mattias Gunnarsson velkommen som ny salgssjef. Mattias har bred og lang erfaring i bransjen samt innen salg og ledelse. Han kommer sist fra rollen som salgssjef i Alape. I rollen som salgssjef i Beslag Design vil Mattias ha totalansvar for salg.


I dag står Sverige for omtrent tre fjerdedeler av vår omsetning. Det nest største markedet er Norge, hvor vi i dag har tre selgere. Men i de fleste andre markeder eksisterer ikke Beslag Design i det hele tatt eller har bare «begynt å skrape i overflaten». Vi ser at potensialet er stort utenfor Sverige og Norge og det blir nå en av Mattias utfordringer – å ta neste steg i å styrke Beslag Designs posisjon og ta nye geografiske markeder.«Med sitt salgsfokus og bransjeerfaring passer Mattias perfekt inn i rollen som salgssjef i Beslag Design og vekstreisen vi er midt i. Jeg er veldig glad for å kunne ønske ham velkommen til oss og ser frem til å jobbe sammen med Mattias»


Pär Winberg, VD Beslag Design."Jeg er ekstremt glad og motivert for å få sjansen til å være med på reisen for å ta Beslag Design til neste nivå. Jeg vil benytte anledningen til å takke Pär og resten av styret for tilliten. Jeg ser veldig mye på frem til å møte kunder så fort som mulig/partnere/leverandører og alle andre som bidrar til Beslag Designs suksess.” ”


Mattias Gunnarsson, ny försäljningschef Beslag Design.


«Jeg er ekstremt glad og motivert for å få sjansen til å være med på reisen for å ta Beslag Design til neste nivå. Jeg vil benytte anledningen til å takke Pär og resten av styret for tilliten. Jeg ser veldig mye på frem til å møte kunder så fort som mulig/partnere/leverandører og alle andre som bidrar til Beslag Designs suksess.»


Mattias Gunnarsson, ny salgssjef Beslag Design.

Dela inlägget

Les mer

5 nye kataloger med inspirasjon for alle rom

5 nye kataloger med inspirasjon for alle rom

5 nye kataloger med inspirasjon for alle rom er her. I våre kataloger finner du alle våre produkter samlet for hver produktgruppe, bilder og inspirasjon. Håndtak og knotter, baderomstilbehør, dørhåndtak og belysning er produktgruppene som vi nå stolt kan presentere nye kataloger for. I tillegg til de fire nevnte katalogene har vi laget et helt nytt inspirasjonsmagasin som vi kaller "Detaljer" – en katalog fylt med inspirasjon, bilder og nyheter for 2023.