Forsterker med ny salgssjef | Beslag Design
Logg inn
Glemt passord?
Beslag Design forsterker med ny salgssjef

Aktuell

 / 2022-12-01

Beslag Design forsterker med ny salgssjef

Med vårt innovative og etterspurte utvalg av beslag og interiørdetaljer er vi i dag bransjeledende i Sverige. For å ta fatt på nye geografiske markeder og møte fremtidens utfordringer ønsker vi Mattias Gunnarsson velkommen som ny salgssjef. Mattias har bred og lang erfaring i bransjen samt innen salg og ledelse. Han kommer sist fra rollen som salgssjef i Alape. I rollen som salgssjef i Beslag Design vil Mattias ha totalansvar for salg.


I dag står Sverige for omtrent tre fjerdedeler av vår omsetning. Det nest største markedet er Norge, hvor vi i dag har tre selgere. Men i de fleste andre markeder eksisterer ikke Beslag Design i det hele tatt eller har bare «begynt å skrape i overflaten». Vi ser at potensialet er stort utenfor Sverige og Norge og det blir nå en av Mattias utfordringer – å ta neste steg i å styrke Beslag Designs posisjon og ta nye geografiske markeder.«Med sitt salgsfokus og bransjeerfaring passer Mattias perfekt inn i rollen som salgssjef i Beslag Design og vekstreisen vi er midt i. Jeg er veldig glad for å kunne ønske ham velkommen til oss og ser frem til å jobbe sammen med Mattias»


Pär Winberg, VD Beslag Design."Jeg er ekstremt glad og motivert for å få sjansen til å være med på reisen for å ta Beslag Design til neste nivå. Jeg vil benytte anledningen til å takke Pär og resten av styret for tilliten. Jeg ser veldig mye på frem til å møte kunder så fort som mulig/partnere/leverandører og alle andre som bidrar til Beslag Designs suksess.” ”


Mattias Gunnarsson, ny försäljningschef Beslag Design.


«Jeg er ekstremt glad og motivert for å få sjansen til å være med på reisen for å ta Beslag Design til neste nivå. Jeg vil benytte anledningen til å takke Pär og resten av styret for tilliten. Jeg ser veldig mye på frem til å møte kunder så fort som mulig/partnere/leverandører og alle andre som bidrar til Beslag Designs suksess.»


Mattias Gunnarsson, ny salgssjef Beslag Design.

Dela inlägget

Les mer

Steg-for-steg-guide: Garderoblys som gjør en forskjell

Steg-for-steg-guide: Garderoblys som gjør en forskjell

Josefine, en av Beslag Designs tidligere ambassadører, belyser hvor viktig det er å tenke fremover når man planlegger sitt hjem. Ved å plassere stikkontakter på strategiske steder allerede når de skisserte husets plantegning, kunne hun senere enkelt installere LED-belysning i garderobene – en detalj som gjorde en enorm forskjell i et område som ellers er skjult fra dagslys.