Pleieråd for våre beslag | Beslag Design
Logg inn
Glemt passord?
Pleieråd for våre beslag

Pleieinstruksjoner

 / 2022-02-03

Pleieråd for våre beslag

Her forteller vi deg hvordan du kan ta vare på håndtakene og knottene dine på best mulig måte. Beslag Design sine produkter finnes i mange forskjellige materialer og design, men de trenger stort sett ingen avansert rengjøring. De rengjøres enkelt ved å tørke av med en ren, lett fuktig klut.

Alle beslag må selvfølgelig tørkes av hvis de blir skitne. Husk å kun tørke av beslagene med en ren, lett fuktig klut og bruk ingen rengjøringsmidler, da disse kan påvirke overflaten. Kan også rengjøres med en mikrofiberklut.

Lærpleie
Lær er et levende materiale, og når det blir tatt vare på på riktig måte, blir det bare vakrere for hvert år.

1. Bruk en fuktig klut som er godt vrengt opp når du rengjør læret.
2. Etter at du har tørket av lærproduktet, er det viktig at skinnet tørker ordentlig før du påfører noen form for impregnering (anbefaling: Leather Masters Protection Cream).

Vær oppmerksom på:
1. Eksponering for direkte sollys kan bleke mørke farger og gjøre lyse farger mørkere.
2. Varm, tørr luft kan tørke ut læret hvis det ikke impregneres regelmessig.
3. Visse rengjøringsmidler og kjemikalier kan misfarge og ødelegge overflaten av læret.
4. Hvis du bruker for mye vann på læret, kan det endre fargen.

Her forteller vi mer om spesifikk pleie for lær.

Holdbarhet for tre
Tre er et naturmateriale. Hvis beslaget utsettes for sterke krefter, for eksempel ved montering på integrerte kjøleskap/frysere eller oppvaskmaskiner, kan vi ikke garantere holdbarheten. Her finner du alle våre håndtak og knotter i tre.

Hvis du har spørsmål, kontakte oss.

Dela inlägget

Les mer

Konfigurer Nexus i 5 enkle trinn

Konfigurer Nexus i 5 enkle trinn

Oppdag Beslag Designs nyeste innovasjon: LED-profil Nexus! Skap din unike belysningsopplevelse for lineære installasjoner på bare 5 enkle trinn. Enten du foretrekker infellt installasjon eller overflatemontert, tilbyr Nexus fleksibilitet, stil og funksjonalitet for alle dine belysningsbehov. Vi guider deg trinn for trinn.
Skap stemningsfull belysning med Flexy LED AT6 – @idismartensson guider

Skap stemningsfull belysning med Flexy LED AT6 – @idismartensson guider

I arkitektur og interiørdesign spiller belysning en sentral rolle, ikke bare for funksjon men også for estetikk. Gjennom veloverveide belysningsvalg kan man løfte et rom og fremheve dets beste egenskaper. En diskret, men effektfull løsning, som en LED-stripe, kan på en elegant måte endre et miljøs karakter. Her guider Beslag Designs ambassadør Ida oss når hun skaper en stemningsfull følelse i stuen med LED-stripe Flexy LED AT6.