Pleieråd for våre beslag | Beslag Design
Logg inn
Glemt passord?
Pleieråd for våre beslag

Pleieinstruksjoner

 / 2022-02-03

Pleieråd for våre beslag

Her forteller vi deg hvordan du kan ta vare på håndtakene og knottene dine på best mulig måte. Beslag Design sine produkter finnes i mange forskjellige materialer og design, men de trenger stort sett ingen avansert rengjøring. De rengjøres enkelt ved å tørke av med en ren, lett fuktig klut.

Alle beslag må selvfølgelig tørkes av hvis de blir skitne. Husk å kun tørke av beslagene med en ren, lett fuktig klut og bruk ingen rengjøringsmidler, da disse kan påvirke overflaten. Kan også rengjøres med en mikrofiberklut.

Lærpleie
Lær er et levende materiale, og når det blir tatt vare på på riktig måte, blir det bare vakrere for hvert år.

1. Bruk en fuktig klut som er godt vrengt opp når du rengjør læret.
2. Etter at du har tørket av lærproduktet, er det viktig at skinnet tørker ordentlig før du påfører noen form for impregnering (anbefaling: Leather Masters Protection Cream).

Vær oppmerksom på:
1. Eksponering for direkte sollys kan bleke mørke farger og gjøre lyse farger mørkere.
2. Varm, tørr luft kan tørke ut læret hvis det ikke impregneres regelmessig.
3. Visse rengjøringsmidler og kjemikalier kan misfarge og ødelegge overflaten av læret.
4. Hvis du bruker for mye vann på læret, kan det endre fargen.

Her forteller vi mer om spesifikk pleie for lær.

Holdbarhet for tre
Tre er et naturmateriale. Hvis beslaget utsettes for sterke krefter, for eksempel ved montering på integrerte kjøleskap/frysere eller oppvaskmaskiner, kan vi ikke garantere holdbarheten. Her finner du alle våre håndtak og knotter i tre.

Hvis du har spørsmål, kontakte oss.

Dela inlägget

Les mer

Match din kjøkkeninnredning med Aveny i ubehandlet eik

Match din kjøkkeninnredning med Aveny i ubehandlet eik

Med stor entusiasme presenterer vi det nyeste tilskuddet til vår familie av kjøkkenrelinger – Aveny i ubehandlet eik. Det nye utførelsen åpner opp en verden av muligheter for å tilpasse kjøkkenrelingen nøyaktig etter dine ønsker og skape et enhetlig utseende som smelter sammen med din kjøkkendesign. Veggoppbevaring til kjøkken Aveny i ubehandlet eik er ikke bare en funksjonell oppbevaringsløsning – det er en detalj som løfter interiøret.
 Utforsk vårens inspirerende nyheter

Utforsk vårens inspirerende nyheter

Vårens nyheter har endelig ankommet, og vi er stolte over å presentere et sortiment som er både bredt og inspirerende. Fra elegante og diskrete detaljer og lange praktiske håndtak, til mer robuste med industriell, tøff holdning – vi har noe for enhver smak og behov.