Oppsummering av 2020 - våre høydepunkter og nyheter | Beslag Design
Logg inn
Glemt passord?
Oppsummering av 2020 - våre høydepunkter og nyheter

Aktuell

 / 2020-12-17

Oppsummering av 2020 - våre høydepunkter og nyheter

2020 har vært et spesielt år for hele verden i anledning Korona. Heldigvis har vi i Beslag Design ikke blitt påvirket negativt, vi har fortsatt å kunne levere et innovativt og etterspurt utvalg av beslag og interiørdetaljer. Det er nå på tide å runde av 2020 og se tilbake på noen av våre høydepunkter fra året som har gått.


Foto: @angelicas.hem

1. Kåret til årets selskap
Torsdag 15. oktober 2020 ble Beslag Design tildelt prisen «Årets selskap» på Næringslivsfesten i Båstad – noe vi selvfølgelig er svært stolte av. Dette gjør at vi fortsatt ønsker å være i forkant med utvikling og design. En del av motivasjonen var: "Selskapet er et fint forbilde, som viser at det er mulig å starte, vokse og utvikle egen bedrift med fortsatt tilhold i Bjäre." Noe vi kanskje ikke minst viser gjennom neste punkt i denne årlige oppsummeringen.


2. Flyttet inn i våre drømmelokaler
Tidlig i 2020 var vårt nye lager og nye kontorer klar for innflytting. På Båstads beste beliggenhet, rett ved jernbanestasjonen. Byggingen tok utgangspunkt i selskapets nesten 50-årige historie, og det har i løpet av året gitt oss alle stor motivasjon og arbeidsglede. Dessverre, på grunn av Covid-19, har det ikke vært mulig å vise vårt nye hjem til alle vi har ønsket, og vi måtte dessverre avlyse den planlagte innflyttingsfesten. Men for de av dere som er nysgjerrige og ennå ikke har sett hvordan vi har det, bli gjerne med på omvisning i denne filmen.3. 3. Velkommen 9 nye kolleger
I 2020 har vi fått 9 nye kolleger. Våre ansatte er det viktigste for oss, og derfor er vi så glade for at alle de 9 har valgt å bli med i vårt team. Som arbeidsgiver ønsker vi å tiltrekke oss, utvikle og beholde kunnskapsrike medarbeidere som ønsker å utvikle selskapet og seg selv gjennom kontinuerlig læring. Når våre ansatte vokser og utvikler seg, vokser vi både som selskap og som arbeidsgiver. Så enkelt er det! Akkurat nå har vi ingen ledige stillinger, men vi tar gjerne imot åpne søknader. Send oss en e-post hvor du forteller oss mer om deg, hva du leter etter og hva du kan bidra med!


4. Lansert ny hjemmeside
Vi har lenge sett frem til å lansere en ny hjemmeside, og den 29 september kunne vi endelig viser vise frem en del av vår nye hjemmeside! Kos deg med den! Vår nye e-handel er fortsatt under arbeid, og vi tester og optimaliserer den for fullt. Vi ser frem til å presentere den i 2021.


5. Vellykkede samarbeid
Vi fortsetter å vokse på Instagram og en del av vår suksesshistorie der (tror vi) er våre samarbeidspartnere. I 2020 har vi hatt den store æren av å samarbeide med flere Instagram-profiler, både store og små. Vi er veldig stolte av alle våre samarbeid, men ønsker å benytte anledningen til å vise våre topp 3-samarbeid som vi har hatt i 2020.


Trendenser visar olika beslag i köket
Belysning i en platsbyggd bokhylla


6. Lanserte det spennende prosjektet Toniton x Beslag Design
Vi følte at folk trenger mer farge i livet og lanserte Toniton x Beslag Design. Sammen med Tekla Severin (@teklan) og teamet på Toniton lanserte vi knottene og håndtakene Key, Circular, Hide og Thread – alle i Tonitons utvalgte farger.


7. Lansert mer enn femti nye artikler
Gjennom 2020 har Beslag Design lansert mer enn femti nye artikler. For at du ikke skal gå glipp av noen av årets nyheter, har vi samlet en liste over alle årets nyheter her.


Håndtak Manor, LED-armatur Baski och Håndtak Graf Big


I 2021 vil vi fortsette å lansere spennende nyheter og sørge for å styrke merkevaren vår. Vi ønsker å være det opplagte førstevalget for håndtak, knotter, oppbevaring, tilbehør og belysning til alle rom. Til hjem, butikk, kontor, restaurant og hotell.

Nå ønsker vi dere alle en god jul og et godt nytt år! Vi ser frem til et 2021 der kreativitet, service, miljø og bærekraft fortsatt er viktig og prioritert.

Med ønsket om en god jul og et godt nytt år!

Sandra Hemberg

Dela inlägget

Les mer

Steg-for-steg-guide: Garderoblys som gjør en forskjell

Steg-for-steg-guide: Garderoblys som gjør en forskjell

Josefine, en av Beslag Designs tidligere ambassadører, belyser hvor viktig det er å tenke fremover når man planlegger sitt hjem. Ved å plassere stikkontakter på strategiske steder allerede når de skisserte husets plantegning, kunne hun senere enkelt installere LED-belysning i garderobene – en detalj som gjorde en enorm forskjell i et område som ellers er skjult fra dagslys.