Beslag Design er årets selskap
Logg inn
Glemt passord?
Beslag Design er Årets selskap

Aktuell

 / 2020-10-20

Beslag Design er Årets selskap

Beslag Design kåret til Årets selskap i Båstad kommune på Näringslivsfesten.


Torsdag 15. oktober 2020 ble Beslag Design kåret til "Årets selskap" på Næringslivsfesten i Båstad med følgende motivasjon:

"Med et målrettet og vellykket arbeid med å utvikle produkter godt tilpasset kundens behov og ønsker, en veldig god utvikling, salg og lønnsomhet. I produktutvikling vises stor innovasjonsevne der kvalitet, funksjonalitet og design er suksessfaktorer. Bedriftens ånd er preget av nysgjerrighet, interesse og et ønske om å være i front når det gjelder utvikling og design. Selskapet er en fin rollemodell: som viser å etablere, vokse og utvikle sitt selskap med fortsatt opphold i Bjäre."

– Vi har hatt en veldig god utvikling i mange år og er ekstremt stolte av prisen som "Årets selskap" i Båstad, kommenterer administrerende direktør Pär Winberg. Trender og design er fokus for produktutviklingen vår, og dette blir verdsatt av våre kunder. Hos Beslag Design jobber vi mye i team, og alle ansatte blir hjulpet til å nå våre mål.

Prisen er et bevis på disse kriteriene for å bli kåret til Årets selskap er:
Bedriften må være en god ambassadør for Båstad kommune og operere i kommunen. Prisen setter søkelys på virksomheten og kriteriene nedenfor er veiledende.

Bedriften må:
- Demonstrere god utvikling når det gjelder fortjeneste og antall ansatte.
- Ha en god produktutvikling som er godt tilpasset omverdenen og fremtidige krav.
- Stå gjerne for noe uventet og/eller innovativt.
- Ha en klar forretningside som kan stå for innovasjon.
- Båstad og Bjärehalvön sin utvikling.
- Ha en god personalkultur.
- Være et godt forbilde for andre selskaper.

Dela inlägget

Les mer

Steg-for-steg-guide: Garderoblys som gjør en forskjell

Steg-for-steg-guide: Garderoblys som gjør en forskjell

Josefine, en av Beslag Designs tidligere ambassadører, belyser hvor viktig det er å tenke fremover når man planlegger sitt hjem. Ved å plassere stikkontakter på strategiske steder allerede når de skisserte husets plantegning, kunne hun senere enkelt installere LED-belysning i garderobene – en detalj som gjorde en enorm forskjell i et område som ellers er skjult fra dagslys.