Logg inn

Glemt passord?
Beslag Design er Årets selskap

Aktuell

 / 2020-10-20

Beslag Design er Årets selskap

Beslag Design kåret til Årets selskap i Båstad kommune på Näringslivsfesten.


Torsdag 15. oktober 2020 ble Beslag Design kåret til "Årets selskap" på Næringslivsfesten i Båstad med følgende motivasjon:

"Med et målrettet og vellykket arbeid med å utvikle produkter godt tilpasset kundens behov og ønsker, en veldig god utvikling, salg og lønnsomhet. I produktutvikling vises stor innovasjonsevne der kvalitet, funksjonalitet og design er suksessfaktorer. Bedriftens ånd er preget av nysgjerrighet, interesse og et ønske om å være i front når det gjelder utvikling og design. Selskapet er en fin rollemodell: som viser å etablere, vokse og utvikle sitt selskap med fortsatt opphold i Bjäre."

– Vi har hatt en veldig god utvikling i mange år og er ekstremt stolte av prisen som "Årets selskap" i Båstad, kommenterer administrerende direktør Pär Winberg. Trender og design er fokus for produktutviklingen vår, og dette blir verdsatt av våre kunder. Hos Beslag Design jobber vi mye i team, og alle ansatte blir hjulpet til å nå våre mål.

Prisen er et bevis på disse kriteriene for å bli kåret til Årets selskap er:
Bedriften må være en god ambassadør for Båstad kommune og operere i kommunen. Prisen setter søkelys på virksomheten og kriteriene nedenfor er veiledende.

Bedriften må:
- Demonstrere god utvikling når det gjelder fortjeneste og antall ansatte.
- Ha en god produktutvikling som er godt tilpasset omverdenen og fremtidige krav.
- Stå gjerne for noe uventet og/eller innovativt.
- Ha en klar forretningside som kan stå for innovasjon.
- Båstad og Bjärehalvön sin utvikling.
- Ha en god personalkultur.
- Være et godt forbilde for andre selskaper.

Dela inlägget

Les mer

Oppsummering av 2020 - våre høydepunkter og nyheter

Oppsummering av 2020 - våre høydepunkter og nyheter

2020 har vært et spesielt år for hele verden i anledning Korona. Heldigvis har vi i Beslag Design ikke blitt påvirket negativt, vi har fortsatt å kunne levere et innovativt og etterspurt utvalg av beslag og interiørdetaljer. Det er nå på tide å runde av 2020 og se tilbake på noen av våre høydepunkter fra året som har gått.
Alle årets nyheter fra 2020

Alle årets nyheter fra 2020

Vi ønsker å være førstevalget for håndtak, knotter, oppbevaring, tilbehør og belysning til alle rom. Til hjemmet, butikk, kontor, restaurant og hotell. Derfor tror vi det er viktig at vi kontinuerlig lanserer nyheter gjennom hele året. I løpet av 2020 har Beslag Design lansert mer enn 50 nye produkter og serier. For at du ikke skal gå glipp av noen av årets nyheter, har vi satt opp en liste med alle nyhetene fra 2020 her.