Beslag Design er årets selskap
Logg inn
Glemt passord?
Beslag Design er Årets selskap

Aktuell

 / 2020-10-20

Beslag Design er Årets selskap

Beslag Design kåret til Årets selskap i Båstad kommune på Näringslivsfesten.


Torsdag 15. oktober 2020 ble Beslag Design kåret til "Årets selskap" på Næringslivsfesten i Båstad med følgende motivasjon:

"Med et målrettet og vellykket arbeid med å utvikle produkter godt tilpasset kundens behov og ønsker, en veldig god utvikling, salg og lønnsomhet. I produktutvikling vises stor innovasjonsevne der kvalitet, funksjonalitet og design er suksessfaktorer. Bedriftens ånd er preget av nysgjerrighet, interesse og et ønske om å være i front når det gjelder utvikling og design. Selskapet er en fin rollemodell: som viser å etablere, vokse og utvikle sitt selskap med fortsatt opphold i Bjäre."

– Vi har hatt en veldig god utvikling i mange år og er ekstremt stolte av prisen som "Årets selskap" i Båstad, kommenterer administrerende direktør Pär Winberg. Trender og design er fokus for produktutviklingen vår, og dette blir verdsatt av våre kunder. Hos Beslag Design jobber vi mye i team, og alle ansatte blir hjulpet til å nå våre mål.

Prisen er et bevis på disse kriteriene for å bli kåret til Årets selskap er:
Bedriften må være en god ambassadør for Båstad kommune og operere i kommunen. Prisen setter søkelys på virksomheten og kriteriene nedenfor er veiledende.

Bedriften må:
- Demonstrere god utvikling når det gjelder fortjeneste og antall ansatte.
- Ha en god produktutvikling som er godt tilpasset omverdenen og fremtidige krav.
- Stå gjerne for noe uventet og/eller innovativt.
- Ha en klar forretningside som kan stå for innovasjon.
- Båstad og Bjärehalvön sin utvikling.
- Ha en god personalkultur.
- Være et godt forbilde for andre selskaper.

Dela inlägget

Les mer

Match din kjøkkeninnredning med Aveny i ubehandlet eik

Match din kjøkkeninnredning med Aveny i ubehandlet eik

Med stor entusiasme presenterer vi det nyeste tilskuddet til vår familie av kjøkkenrelinger – Aveny i ubehandlet eik. Det nye utførelsen åpner opp en verden av muligheter for å tilpasse kjøkkenrelingen nøyaktig etter dine ønsker og skape et enhetlig utseende som smelter sammen med din kjøkkendesign. Veggoppbevaring til kjøkken Aveny i ubehandlet eik er ikke bare en funksjonell oppbevaringsløsning – det er en detalj som løfter interiøret.
 Utforsk vårens inspirerende nyheter

Utforsk vårens inspirerende nyheter

Vårens nyheter har endelig ankommet, og vi er stolte over å presentere et sortiment som er både bredt og inspirerende. Fra elegante og diskrete detaljer og lange praktiske håndtak, til mer robuste med industriell, tøff holdning – vi har noe for enhver smak og behov.