Logg inn

Glemt passord?
Beslag Design er Årets selskap

Aktuell

 / 2020-10-20

Beslag Design er Årets selskap

Beslag Design kåret til Årets selskap i Båstad kommune på Näringslivsfesten.


Torsdag 15. oktober 2020 ble Beslag Design kåret til "Årets selskap" på Næringslivsfesten i Båstad med følgende motivasjon:

"Med et målrettet og vellykket arbeid med å utvikle produkter godt tilpasset kundens behov og ønsker, en veldig god utvikling, salg og lønnsomhet. I produktutvikling vises stor innovasjonsevne der kvalitet, funksjonalitet og design er suksessfaktorer. Bedriftens ånd er preget av nysgjerrighet, interesse og et ønske om å være i front når det gjelder utvikling og design. Selskapet er en fin rollemodell: som viser å etablere, vokse og utvikle sitt selskap med fortsatt opphold i Bjäre."

– Vi har hatt en veldig god utvikling i mange år og er ekstremt stolte av prisen som "Årets selskap" i Båstad, kommenterer administrerende direktør Pär Winberg. Trender og design er fokus for produktutviklingen vår, og dette blir verdsatt av våre kunder. Hos Beslag Design jobber vi mye i team, og alle ansatte blir hjulpet til å nå våre mål.

Prisen er et bevis på disse kriteriene for å bli kåret til Årets selskap er:
Bedriften må være en god ambassadør for Båstad kommune og operere i kommunen. Prisen setter søkelys på virksomheten og kriteriene nedenfor er veiledende.

Bedriften må:
- Demonstrere god utvikling når det gjelder fortjeneste og antall ansatte.
- Ha en god produktutvikling som er godt tilpasset omverdenen og fremtidige krav.
- Stå gjerne for noe uventet og/eller innovativt.
- Ha en klar forretningside som kan stå for innovasjon.
- Båstad og Bjärehalvön sin utvikling.
- Ha en god personalkultur.
- Være et godt forbilde for andre selskaper.

Dela inlägget

Les mer

Detaljene som setter stilen i et retrokjøkken

Detaljene som setter stilen i et retrokjøkken

Hva er retro? Retro er fransk retró, fra retróspektif, se tilbake, opprinnelig fra latin, og har som mål å bli inspirert av eller interessert i trender, mote eller teknologi fra en tidligere tid. Svenske kjøkken fra 30- til 60-tallet har faktisk sett ganske like ut. Pastellfarger, glatte dører, synlige hengsler, håndtak med krok, en rad med glasskrukker for krydder under overskapene og rutete gulv. Skråstilte skap i tre og glatte skyvedører med innfelte grep. På 50-tallet kom kjøkkenmaskinen og brødristeren i avrundede former. Da man var stolt av de moderne og dyre innkjøpene, lot man de gjerne står fremme på kjøkkenbenken.
Oppsummering av 2020 - våre høydepunkter og nyheter

Oppsummering av 2020 - våre høydepunkter og nyheter

2020 har vært et spesielt år for hele verden i anledning Korona. Heldigvis har vi i Beslag Design ikke blitt påvirket negativt, vi har fortsatt å kunne levere et innovativt og etterspurt utvalg av beslag og interiørdetaljer. Det er nå på tide å runde av 2020 og se tilbake på noen av våre høydepunkter fra året som har gått.