Beslag Design er årets selskap
Logg inn
Glemt passord?
Beslag Design er Årets selskap

Aktuell

 / 2020-10-20

Beslag Design er Årets selskap

Beslag Design kåret til Årets selskap i Båstad kommune på Näringslivsfesten.


Torsdag 15. oktober 2020 ble Beslag Design kåret til "Årets selskap" på Næringslivsfesten i Båstad med følgende motivasjon:

"Med et målrettet og vellykket arbeid med å utvikle produkter godt tilpasset kundens behov og ønsker, en veldig god utvikling, salg og lønnsomhet. I produktutvikling vises stor innovasjonsevne der kvalitet, funksjonalitet og design er suksessfaktorer. Bedriftens ånd er preget av nysgjerrighet, interesse og et ønske om å være i front når det gjelder utvikling og design. Selskapet er en fin rollemodell: som viser å etablere, vokse og utvikle sitt selskap med fortsatt opphold i Bjäre."

– Vi har hatt en veldig god utvikling i mange år og er ekstremt stolte av prisen som "Årets selskap" i Båstad, kommenterer administrerende direktør Pär Winberg. Trender og design er fokus for produktutviklingen vår, og dette blir verdsatt av våre kunder. Hos Beslag Design jobber vi mye i team, og alle ansatte blir hjulpet til å nå våre mål.

Prisen er et bevis på disse kriteriene for å bli kåret til Årets selskap er:
Bedriften må være en god ambassadør for Båstad kommune og operere i kommunen. Prisen setter søkelys på virksomheten og kriteriene nedenfor er veiledende.

Bedriften må:
- Demonstrere god utvikling når det gjelder fortjeneste og antall ansatte.
- Ha en god produktutvikling som er godt tilpasset omverdenen og fremtidige krav.
- Stå gjerne for noe uventet og/eller innovativt.
- Ha en klar forretningside som kan stå for innovasjon.
- Båstad og Bjärehalvön sin utvikling.
- Ha en god personalkultur.
- Være et godt forbilde for andre selskaper.

Dela inlägget

Les mer

Konfigurer Nexus i 5 enkle trinn

Konfigurer Nexus i 5 enkle trinn

Oppdag Beslag Designs nyeste innovasjon: LED-profil Nexus! Skap din unike belysningsopplevelse for lineære installasjoner på bare 5 enkle trinn. Enten du foretrekker infellt installasjon eller overflatemontert, tilbyr Nexus fleksibilitet, stil og funksjonalitet for alle dine belysningsbehov. Vi guider deg trinn for trinn.
Skap stemningsfull belysning med Flexy LED AT6 – @idismartensson guider

Skap stemningsfull belysning med Flexy LED AT6 – @idismartensson guider

I arkitektur og interiørdesign spiller belysning en sentral rolle, ikke bare for funksjon men også for estetikk. Gjennom veloverveide belysningsvalg kan man løfte et rom og fremheve dets beste egenskaper. En diskret, men effektfull løsning, som en LED-stripe, kan på en elegant måte endre et miljøs karakter. Her guider Beslag Designs ambassadør Ida oss når hun skaper en stemningsfull følelse i stuen med LED-stripe Flexy LED AT6.