Skap stemning i uventede rom med belysning | Beslag Design
Logg inn
Glemt passord?
Skap stemning i uventede rom med belysning - @amandaxelssson veileder

Tips og veiledninger Rom

 / 2023-05-29

Skap stemning i uventede rom med belysning - @amandaxelssson veileder

Amanda Axelsson, den anerkjente interiørentusiasten og influenceren bak det populære Instagram-kontoen @amandaxelssson, har igjen åpnet dørene til sitt vakre hjem for å dele sin ekspertise. Ved å bruke produkter fra Beslag Designs sortiment, viser hun oss hvordan vi kan skape enestående miljøer og stemning ved hjelp av belysning. Amanda viser oss at selv de minste og mest uventede områdene kan bli opplyst og forvandlet til magiske steder.


Beslag Design er stolte av å ha Amanda Axelsson som en av sine utvalgte ambassadører. Amanda deler en herlig blanding av familieliv, oppussing, vakre materialvalg og renovering. I dag ser vi nærmere på hvordan Amanda bruker LED-striper og LED-profiler for å skape den perfekte belysningen og atmosfæren i ulike rom.

LED-stripe er en fleksibel og allsidig lyskilde som kan brukes på mange forskjellige måter. Ved å plassere den langs kanter, hyller, trappetrinn eller taklister, kan man enkelt skape subtile lysstrimler som gir rommet en myk og innbydende følelse. For å ta det et skritt videre, bør man komplementere belysningen med en LED-profil. Ved å bruke en LED-profil kan man skape en retningsbestemt og fokusert belysning, perfekt for å lyse opp spesifikke områder eller objekter i rommet."Fra begynnelsen var det et garderobeskap, men jeg åpnet det opp fra allrommet, og ble det ikke bra?! For å gjøre det ekstra koselig og hjemmekoselig valgte vi å belyse hyllen bakerst med samme belysning som vi har på kjøkkenet." – @amandaxelssson


Slik har Amanda gått frem:

1. Start med å måle skapets indre mål, og kutt deretter LED-profilen til riktig lengde.

2. Kutt LED-stripen til samme lengde som profilen. Flexy 2216 9,6W/m kan kuttes i moduler på 50mm, så vær nøye med det når du kutter, ellers kan dioder uten tilkobling slukne.

3. Monter LED-stripen i profilen. LED-stripen har en selvklebende bakside som gjør monteringen enkel.

4. Monter blendeskjermen, den hvite "frosted" delen, på profilen.

5. Koble strømforsyningen til LED-stripen for å forsikre deg om at alt fungerer som det skal og at det er koblet riktig sammen.6. Amanda har deretter valgt å plassere belysningen bakerst i hvert hjørne av hyllen for å få så behagelig lys som mulig. De kuttet ut spor på hyllene på størrelse 6x10mm i henhold til LED-profilens dimensjoner og monterte den deretter.

Det som er så imponerende med Amandas arbeid er hennes evne til å se potensialet i hvert eneste rom, uavhengig av størrelse eller form. Hun viser oss hvordan vi kan utnytte de minste og mest uventede områdene for å skape en imponerende stemning med hjelp av belysning.


La deg også inspirere av Amandas kjøkken, der hun har brukt samme belysningsløsninger som i hyllen.Ved å tilby innovative belysningsløsninger og samarbeide med talentfulle mennesker som Amanda, streber vi etter å inspirere og hjelpe våre kunder med å skape ekstraordinære miljøer. Sammen kan vi skape stemninger og atmosfærer som berører og fortryller, og gjøre hvert prosjekt til noe helt spesielt.

La deg inspirere av @amandaxelssson på Instagram.

LED-stripe Flexy 2216/bilder/artiklar/liten/flexy-2216_S.jpg?m=1592921866
LED-profil LD8104 - Aluminium/bilder/artiklar/liten/973501_S.jpg?m=1665137182
/bilder/artiklar/liten/973500_S.jpg?m=1592833319
158
Kontrollmodul CM4 - X-driver/bilder/artiklar/liten/973708_S.jpg?m=1593072597
Transformator X-Driver/bilder/artiklar/liten/x-driver-Vit_S.jpg?m=1620223757
Skjerm LD8104 - A - Opal/bilder/artiklar/liten/973502_S.jpg?m=1592833095

Dela inlägget

Les mer

Steg-for-steg-guide: Garderoblys som gjør en forskjell

Steg-for-steg-guide: Garderoblys som gjør en forskjell

Josefine, en av Beslag Designs tidligere ambassadører, belyser hvor viktig det er å tenke fremover når man planlegger sitt hjem. Ved å plassere stikkontakter på strategiske steder allerede når de skisserte husets plantegning, kunne hun senere enkelt installere LED-belysning i garderobene – en detalj som gjorde en enorm forskjell i et område som ellers er skjult fra dagslys.