Logg inn

Glemt passord?
Kommende messer 2022

Nyheter

 / 2021-11-05

Kommende messer 2022

Endelig arrangeres messene igjen og vi kan møtes! Grip sjansen og bli kjent med oss på en av våre planlagte messer i 2022. På alle messene vil vi ha med oss flere nyheter innen de aller nyeste trendene. Se våre modeller innen knotter, håndtak og dørhåndtak og det nyeste innen LED-belysning. Vi ser frem til å få besøk av nettopp deg som deler vår lidenskap for trender innen innredning og design. Planlegg ditt besøk allerede i dag.


Vi på Beslag Design har kontroll på de nyeste trendene. Og det som holder stilen i en evighet. Detaljer som tåler livet. Som mykner opp eller strammer til, som stikker seg ut eller smelter inn. Hos oss finner du knotter og håndtak, belysning, ben, oppbevaring og tilbehør til badet. Små ting som gjør en stor forskjell. Detaljene som skaper helheten, med andre ord.

Kommende messer i 2022

Stockholm Furniture and Light Fair, 8-12 februari
Stockholm Furniture & Light Fair er verdens ledende møtested for skandinavisk design! Ikke noe annet sted i verden finner du så mange skandinaviske designforetak samlet under ett tak. Les mer om Stockholm Furniture & Light Fair her.

Nordbygg, 26-29 april
Nordbygg er Nord-Europas største møteplass for bygg- og eiendomsbransjen og tiltrekker seg annethvert år rundt 48 000 besøkende fra byggesektoren i Sverige, men også fra resten av Skandinavia, Baltikum og Europa. Les mer om Nordbygg her.

Wood Products & Technology, 30 aug-2 sept
Wood products & technology er Nordens største møteplass for alle som jobber med og bruker tre. Det er det opplagte valget for deg som vil få mer kunnskap og finne nye forretningsmuligheter innen treets mange bruksområder. Les mer om Wood Products & Technology her.Film fra vår stand på Bygg Reis Deg 2021.

Dela inlägget

Les mer

La oss presentere Uniform

La oss presentere Uniform

Beslag Design har en enkel forretningsidé – å utvikle og markedsføre et innovativt og etterspurt sortiment av knotter, håndtak og innredningsdetaljer. Gleden er derfor stor over å kunne lansere ytterligere en nyhet i 2021. Som årets siste nyhet lanserer vi den elegante T-formede knotter Uniform, produsert i massiv messing.
Kommende messer 2022

Kommende messer 2022

Endelig arrangeres messene igjen og vi kan møtes! Grip sjansen og bli kjent med oss på en av våre planlagte messer i 2022. På alle messene vil vi ha med oss flere nyheter innen de aller nyeste trendene. Se våre modeller innen knotter, håndtak og dørhåndtak og det nyeste innen LED-belysning. Vi ser frem til å få besøk av nettopp deg som deler vår lidenskap for trender innen innredning og design. Planlegg ditt besøk allerede i dag.