Summerer året – våre høydepunkter og nyheter | Beslag Design
Logg inn
Glemt passord?
Beslag Design summerer året – våre høydepunkter og nyheter

Aktuell

 / 2022-12-16

Beslag Design summerer året – våre høydepunkter og nyheter

Tiden er kommet for å runde av 2022 og reflekter over året som har gått. Det har hendt mye hos Beslag Design – Vi har lansert nye spennende produkter i de fleste produktkategoriene, feiret 50 år med jubileumskollesjon og ønsket flere nye medarbeidere velkommen.


1. Med en brennende interesse for design i over 50 år

Vi har feiret et halvt århundre i designens tjeneste – med betydningsfulle detaljer som skaper en vakker helhet. Det har vært er spennende år med ulike aktiviteter knyttet til vårt 50-årsjubileum. Ikke minst lansert vi en jubileumskolleksjon designet av den kjente designeren Monica Förster.
2. Vi har lansert flere produktnyheter

Gjennom 2022 har Beslag Design lansert flere spennende nyheter som vi har vist i videoen under.
3. Bli kjent med oss på Beslag Design
For å gi et innblikk bak i kulissene startet vi i begynnelsen av året opp en serie med «bli kjent med oss» Hver måned har vi stilt noen spørsmål til flere medarbeidere på ulike avdelingene hos Beslag Design. Vi har også hatt gleden av å ønske flere nye medarbeidere velkommen til oss gjennom 2022, som vi har intervjuet.

4. 25 år på Beslag Design
I 2022 kunne vi feire og hylle fem medarbeidere som har vært ansatt i hele 25 år på Beslag Design. For mer enn 25 år siden begynte Maria, Mehmed, Jonas, Emira og Fredrik å jobbe i selskapet. Hva ville Beslag Design vært uten sine fantastiske medarbeidere? 25 år som ansatt er imponerende, og vi er utrolig glade og takknemlig for alle medarbeidere som gjør så mye for vår utvikling og vekst – Takk! 

5. Våre ambassadører har inspirert
Gjennom året har våre nøye utvalgte ambassadører inspirert med detaljer som gir innredningen det lille ekstra. Influenserne Fredrik Karlsson, Ida Mårtenson, Amanda Axelsson, Josefine Svennson Eklund, Amalie Fagerli og Katerina Dima har latt oss følge med under oppussing og andre prosjekter. Vi har samlet all inspirasjon fra våre ambassadører på Instagram i en egen guide.
6. BIM
Vi ønsker å gjøre det enklere for arkitekter, interiørarkitekter og kontraktører å innlemme våre knotter, håndtak, dørhåndtak og baderomstilbehør i sine prosjekter. Gjennom året har vi lastet opp BIM-objekter som kan benyttes når du planlegger dine prosjekt.

Vi vill också ta tillfället i akt och tacka alla våra kunder, leverantörer, samarbetspartners och följare för ett fantastiskt år. Vi ser fram emot 2023 där vi har fortsatt fokus på ett innovativt sortiment, kreativitet, service och hållbarhet.

Nu vill vi önska er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år! Varmt välkommen 2023.

Dela inlägget

Les mer

Steg-for-steg-guide: Garderoblys som gjør en forskjell

Steg-for-steg-guide: Garderoblys som gjør en forskjell

Josefine, en av Beslag Designs tidligere ambassadører, belyser hvor viktig det er å tenke fremover når man planlegger sitt hjem. Ved å plassere stikkontakter på strategiske steder allerede når de skisserte husets plantegning, kunne hun senere enkelt installere LED-belysning i garderobene – en detalj som gjorde en enorm forskjell i et område som ellers er skjult fra dagslys.