Detaljer som gjør det hele | Beslag Design
Logg inn
Glemt passord?

Posts tagged with "50 years"

Her forteller vi deg om trender, besøker vakre hjem og forteller deg alt om nyhetene våre.
Vi er så stolte av å vise frem markedets mest allsidige sortiment og nesten uendelige muligheter for en fornyet stil.
Jubilee - Kvalitet i alle detaljer

Jubilee - Kvalitet i alle detaljer

Vi feirer et halvt århundre i designens tjeneste – med en jubileumskolleksjon i samarbeid med anerkjente Monica Förster, svensk designer i verdensklasse. Kolleksjonen er nøye gjennomtenkt og det var viktig for oss i Beslag Design at alt utstillingsmateriell rundt kolleksjonen skulle puste jubileum, skille seg ut og holde høy kvalitet. Alt fra skilt, trykksaker, filmer, tekster og emballasje skal, akkurat som selve kolleksjonen, uttrykke et industrielt preg og ha et design som vil vare over tid.
Les mer
Read more
Monica Förster, designeren bak Jubilee

Monica Förster, designeren bak Jubilee

Beslag Designs jubileumskolleksjon er designet av prisbelønte Monica Förster, et av toppnavnene innen svensk design. Hun har samarbeidet med mange store merker og skapt noen av fremtidens klassikere. Hennes innovative stil har resultert i flere prestisjetunge designpriser. Arbeidet er preget av sterk formsans og nysgjerrighet på nye materialer og teknikker.
Les mer
Read more
Med lidenskap for design i 50 år

Med lidenskap for design i 50 år

Beslag Design feirer et halvt århundre i designens tjeneste – med viktige detaljer som skaper en vakker helhet. Vi er inne i et spennende år med ulike aktiviteter knyttet til vårt 50-årsjubileum gjennom hele 2022. Det blir lansering av en rekke nye produkter og et nytt samarbeid med anerkjente Monica Förster, en svensk designer i verdensklasse. Og til høsten planlegger vi endelig å ha en fest hvor vi også innvier vårt nye prisbelønte bygg.
Les mer
Read more