Bli kjent med meg: Petra, Selger | Beslag Design
Logg inn
Glemt passord?
Bli kjent med meg: Petra Linderholm, Selger

Bli kjent med oss

 / 2023-04-27

Bli kjent med meg: Petra Linderholm, Selger

For at du skal bli bedre kjent med oss ​​som jobber på Beslag Design stiller vi noen spørsmål til våre medarbeidere. I dag blir du kjent med Petra, som jobber som selger.


Hej Petra! Berätta, vad är din roll på Beslag Design? Hur ser en vanlig dag ut för dig?

- Hej! Jag arbetar som säljare och utgår från Karlstad med distrikt Mellansverige och Norrland. Ingen arbetsdag är den andra helt lik, dagarna varvas av kontorsarbete och kundmöten. Från början är jag mellanstadielärare men nu har jag snart jobbat 20 år som säljare inom olika branscher, alltifrån leksaker, brandsäkerhet, maskiner till livsmedelsindustrin och rostfria bänkar.

Hur länge har du arbetat på Beslag Design och hur kommer det sig att du hamnade hos oss?
- Jag har arbetat 4 år på Beslag Design och uppskattar att arbeta med designprodukter som håller hög kvalité.

Vad är det bästa med att arbeta på Beslag Design?
- Det bästa med att arbeta på Beslag Design är alla positiva kunder som gillar och uppskattar våra produkter. Vi är ett gott gäng som arbetar på företaget och det är viktigt att ha roligt tillsammans.

Nämn tre saker som gör dig glad.
- Familjen, träna ute i naturen och resor.

Och till slut, den klassiska frågan, vilken är din favoritprodukt i vårt sortiment och varför?
- Handtag Graf i 1200 mm som är en modern detalj som passar snyggt i både hall, kök och badrum.


Dela inlägget

Les mer

Match din kjøkkeninnredning med Aveny i ubehandlet eik

Match din kjøkkeninnredning med Aveny i ubehandlet eik

Med stor entusiasme presenterer vi det nyeste tilskuddet til vår familie av kjøkkenrelinger – Aveny i ubehandlet eik. Det nye utførelsen åpner opp en verden av muligheter for å tilpasse kjøkkenrelingen nøyaktig etter dine ønsker og skape et enhetlig utseende som smelter sammen med din kjøkkendesign. Veggoppbevaring til kjøkken Aveny i ubehandlet eik er ikke bare en funksjonell oppbevaringsløsning – det er en detalj som løfter interiøret.
 Utforsk vårens inspirerende nyheter

Utforsk vårens inspirerende nyheter

Vårens nyheter har endelig ankommet, og vi er stolte over å presentere et sortiment som er både bredt og inspirerende. Fra elegante og diskrete detaljer og lange praktiske håndtak, til mer robuste med industriell, tøff holdning – vi har noe for enhver smak og behov.