Bli kjent med meg: Paolo, lagermedarbeider | Beslag Design

Logg inn

Glemt passord?
Bli kjent med meg: Paolo Angelo, lagermedarbeider

Bli kjent med oss

 / 2022-05-05

Bli kjent med meg: Paolo Angelo, lagermedarbeider

For at du skal bli kjent med oss ​​som jobber i Beslag Design, stiller vi våre ansatte et par spørsmål. I dag blir du kjent med Paolo Angelo, som jobber som lagermedarbeider i Beslag Design.


Hei Paolo! Fortell meg, hva er din rolle i Beslag Design?
– I 1,5 år nå har jeg jobbet som lagerarbeider. På Beslag Designs lager er det tre avdelinger: Plukk & pakk, Varemottak og Produksjon. Og jeg jobber med Plock & pack på noe som kalles en fast line. Rask linje betyr at jeg kjører alle løypene, fra hakk til pakke, ved hjelp av en iPad. Jeg ser bestillingen i padden, plukker produktene fra lagerhyllene og går så til pakkestasjonen for å pakke og bekrefte bestillingen.

Hvordan ser en vanlig dag ut for deg?
- Vi starter hver dag med et felles oppstartsmøte hvor vi blir informert om hvordan dagen ser ut, hvor mange bestillinger det er og om det er noe spesielt vi bør tenke på. Så starter dagen med plukking og pakking.

Hva er det beste med å jobbe i Beslag Design?
- Jeg må si at dette er mine kolleger. Alle er så snille og hjelpsomme. Hvis du lurer på noe, er det bare å spørre og det er aldri noen dumme spørsmål. Jeg trives godt her på Beslag Design.

Vi vil gjerne bli bedre kjent med deg. Nevn tre ting som gjør deg glad.
- Fotball, henge med venner og være spontan.

Og til slutt det klassiske spørsmålet, hvilken er din favoritt fra Beslag Designs brede sortiment?
- Knott Como i børstet messing. Mest fordi det er et produkt jeg har plukket mye fra, virker det som en bestselger, og jeg vet nøyaktig hvilken lagringsplass knoppen har - E 11 5 3. 


Knob Como, en knott med elegante linjer og et tidløst design som finnes i fem ulike design; rustfritt utseende, krom, børstet messing, messing og matt sort.

Dela inlägget

Les mer

Hva er nytt i belysningsutvalget vårt

Hva er nytt i belysningsutvalget vårt

Hvordan ville livet vært uten belysning? Belysning er så mye mer enn bare å kunne se ting. Lyset påvirker humøret og søvnen vår, og også hvordan vi opplever omgivelsene våre. Hva slags lys leter du etter? Varmt eller kaldt? Lysstyrke? Hva vil du kaste lyset på? Vi i Beslag Design har et belysningssortiment som passer i kjøkken, bad, garderober og møbler, og som vi nå utfyller med flere spennende produktinnovasjoner, inkludert en nyhet som muliggjør full kontroll over lysstyrke og fargetemperatur.
Lag et D-motion belysningssystem i tre trinn

Lag et D-motion belysningssystem i tre trinn

D-motion (D-M) er en samling armaturer og drivenheter som brukes til å kontrollere lysstyrke og fargetemperatur. Kombinasjonen av disse to parametrene brukes til å kontrollere lyskilder tilpasset miljøet de er installert i, aktivitetene som lyset er nødvendig for og brukerens forventninger – fra høyere, kaldere verdier om morgenen til nøytralt lys om ettermiddagen og lavere, varmere lys om kvelden. I denne veiledningen viser vi deg hvordan du lager et D-motion-belysningssystem i tre trinn.