34 kvadrat ambassadør for Beslag Design | Beslag Design
Logg inn
Glemt passord?
34kvadrat ambassadør for Beslag Design

Aktuell

 / 2020-03-06

34kvadrat ambassadør for Beslag Design

Interiørdesignblogger Emelie Ekman, som driver 34kvadrat, er Beslag Designs nye ambassadør og en viktig del av selskapets investering fremover. Ambassadørskapet betyr at Emelie og Beslag Design vil ha et langsiktig samarbeid i 2020. \"Samarbeidet er hundre prosent ekte fra min side og jeg er utrolig glad for at jeg kom i kontakt med Beslag Design\", sier Emelie.Beslag Design viser nå stolt ut sin ambassadør, Emelie Ekman, som driver interiørdesignbloggen og Instagram-kontoen 34kvadrat. Emelie deler interiørdesigninspirasjon hver dag, utforsking av hjemmet, tips og råd blandet med personlige elementer og har blitt kåret til en av Sveriges 10 mest populære interiørdesignblogger i flere år på rad. Emelies bloggenavn kommer fra det faktum at hun i starten i 2012 bodde i en leilighet på bare 34 kvadratmeter, siden den gang har hun forandret seg og akkurat nå renoverer hun og forloveden en leilighet sentralt i Stockholm. På kanalene hennes kan du følge oppussingen, alt fra små til store. Hver liten detalj er valgt med største forsiktighet, og det var da Emelie viste frem sitt nye kjøkken at ambassadørskapet mellom henne og Beslag Design tok av.

- I dag kan jeg røpe en veldig morsom nyhet som jeg er så jævla stolt av; Jeg er Beslag Designs nye ambassadør for året 2020! Hvor kult er det ikke? I 2020 skal vi ha et langsiktig samarbeid som er hundre prosent ekte fra min side og jeg er utrolig glad for at jeg kom i kontakt med Beslag Design, sier Emelie på bloggen sin.

Beslag Design har det siste året investert mye i merkevarebyggende tiltak og ser influencer marketing som en gitt del av markedsføringsstrategien. Sammen med Emelie og dette ambassadørskapet håper Beslag Design nå, i tillegg til å styrke merkevaren, å kunne inspirere.


Emelie valgte Knob Mynta i en forniklet design for sitt nye kjøkken.

- Vi er mer enn stolte av at Emelie har valgt å representere Beslag Design i 2020. Gjennom felles arbeid og organisering rundt kampanjer og aktiviteter håper vi å kunne inspirere våre kunder, og også Emelies følgere. Filosofien vår går hånd i hånd og vi er overbevist om at Emelie er den rette personen for oss å jobbe med, sier Sandra Hemberg, markedskommunikator i Beslag Design.

Beslag Designs forretningsidé er å utvikle og markedsføre et innovativt og etterspurt utvalg av innredning og interiørdetaljer. Siden 1972 har selskapet vokst jevnt og trutt og er i dag bransjeleder innen innredning og interiørprodukter. Utvalget inkluderer håndtak, knotter, dørhåndtak, oppbevaring og belysning for alle rom. Detaljer som løfter interiøret og fullfører helheten.

Håndtak Brohult M - Forniklet/bilder/artiklar/liten/htg-brohult-m-fornicklad_S.jpg?m=1562048320
Forniklet /bilder/artiklar/liten/397046-11_S.jpg?m=1562049785
Messing /bilder/artiklar/liten/397047-11_S.jpg?m=1562049947
Svart /bilder/artiklar/liten/397049-11_S.jpg?m=1562050052
Fra 42
Knott Mynta - 32mm - Forniklet/bilder/artiklar/liten/308636-11_S.jpg?m=1593441157
Sort /bilder/artiklar/liten/308635-11_S.jpg?m=1593441211
0
Knott Mynta - 32mm - Svart/bilder/artiklar/liten/308635-11_S.jpg?m=1593441211
Forniklet /bilder/artiklar/liten/308636-11_S.jpg?m=1593441157
0

Dela inlägget

Les mer

Steg-for-steg-guide: Garderoblys som gjør en forskjell

Steg-for-steg-guide: Garderoblys som gjør en forskjell

Josefine, en av Beslag Designs tidligere ambassadører, belyser hvor viktig det er å tenke fremover når man planlegger sitt hjem. Ved å plassere stikkontakter på strategiske steder allerede når de skisserte husets plantegning, kunne hun senere enkelt installere LED-belysning i garderobene – en detalj som gjorde en enorm forskjell i et område som ellers er skjult fra dagslys.