Skap stemningsfull belysning med Flexy LED AT6: Idas guide | Beslag Design
Logg inn
Glemt passord?
Skap stemningsfull belysning med Flexy LED AT6 – @idismartensson guider

Tips og veiledninger Rom

 / 2023-09-12

Skap stemningsfull belysning med Flexy LED AT6 – @idismartensson guider

I arkitektur og interiørdesign spiller belysning en sentral rolle, ikke bare for funksjon men også for estetikk. Gjennom veloverveide belysningsvalg kan man løfte et rom og fremheve dets beste egenskaper. En diskret, men effektfull løsning, som en LED-stripe, kan på en elegant måte endre et miljøs karakter. Her guider Beslag Designs ambassadør Ida oss når hun skaper en stemningsfull følelse i stuen med LED-stripe Flexy LED AT6.

 
Steg 1: Mål opp
Det første Ida gjorde var å måle nøyaktig hvor lang belysningen skulle være under hennes TV-benk og hylle. Flexy LED AT6 leveres på rull, så hvis du ønsker, kan du rulle den ut direkte på stedet den skal monteres for å måle.

Steg 2: Kapp til riktig lengde
Ida sørget for at kappingen av LED-stripen var nøyaktig. Med Flexy LED AT6 kan du kappe i moduler på 21,7mm. Dette steget er kritisk, siden dioder uten tilkobling slokner. På Flexy LED AT6 er det klare merker hvor du kan kappe stripen.

Steg 3: Test tilkoblingene
Før hun permanent festet LED-stripen, koblet Ida den sammen med drivverket for å forsikre seg om at alt fungerte korrekt.

Steg 4: Monter LED-stripen
Da alt var klart for montering, fjernet Ida tapen fra den eksisterende 3M-tapen på baksiden av LED-stripen. Deretter festet hun den enkelt på overflaten der hun ønsket sin belysning, noe som skapte en umiddelbar stemningsheving i rommet.

 

 
 
Ida – @idismartensson


Ida driver instagram-kontoen @idismartensson og inspirerer stort med øye for detaljer og interiør.

BOR: Gävle
YRKE: Kreatør og frisør
PROSJEKT AKKURAT NÅ: Planleggning av husbyggning

I Instagram-innlegget viser Ida hvordan hun trinn-for-trinn lyste opp og skapte en stemningsfull følelse i stuen.

Transformator X-Driver/bilder/artiklar/liten/x-driver-Vit_S.jpg?m=1620223757
LED-stripe Flexy LED AT6/bilder/artiklar/liten/flexy-led-at6_S.jpg?m=1668004387
Skjotekabel - Micro24 - 2000mm/bilder/artiklar/liten/992615_S.jpg?m=1557481657
Transformator Triac Dim - 24V/bilder/artiklar/liten/drivdon-triac-dim_S.jpg?m=1645619769

Dela inlägget

Les mer

Match din kjøkkeninnredning med Aveny i ubehandlet eik

Match din kjøkkeninnredning med Aveny i ubehandlet eik

Med stor entusiasme presenterer vi det nyeste tilskuddet til vår familie av kjøkkenrelinger – Aveny i ubehandlet eik. Det nye utførelsen åpner opp en verden av muligheter for å tilpasse kjøkkenrelingen nøyaktig etter dine ønsker og skape et enhetlig utseende som smelter sammen med din kjøkkendesign. Veggoppbevaring til kjøkken Aveny i ubehandlet eik er ikke bare en funksjonell oppbevaringsløsning – det er en detalj som løfter interiøret.
 Utforsk vårens inspirerende nyheter

Utforsk vårens inspirerende nyheter

Vårens nyheter har endelig ankommet, og vi er stolte over å presentere et sortiment som er både bredt og inspirerende. Fra elegante og diskrete detaljer og lange praktiske håndtak, til mer robuste med industriell, tøff holdning – vi har noe for enhver smak og behov.