Håndtak- og knotterkatalog - inspirasjon for alle rom | Beslag Design
Logg inn
Glemt passord?
180 sider med inspirasjon for alle rom: Håndtak & Knotter 2022

Aktuell

 / 2022-02-23

180 sider med inspirasjon for alle rom: Håndtak & Knotter 2022

Beslag Designs forretningsidé er enkel – å utvikle og markedsføre et innovativt og etterspurt utvalg av beslag og interiørdetaljer. Nå er vår nye katalog med håndtak og knotter her. 180 sider med inspirasjon til alle rom.Den nye katalogen inneholder tusenvis av forskjellige artikler for hjemmet og for alle rom. Beslag Designs produktutviklingsteam jobber kontinuerlig med å utvide og oppdatere sortimentet i takt med etterspørsel og trender.

"Katalogen viser flere spennende nyheter som vi tror og håper vil bli godt mottatt, blant fagfolk så vel som hos sluttbrukere", sier Kristian Gunnemo, produktutviklingssjef i Beslag Design.

La naturen flytte in

Blant årets nyheter finner vi flere håndtak og knotter i tre, i flere ulike tresorter som valnøtt, eik og også overflatebehandlet i sortlakkert tre.

"Å ta ansvar og jobbe for en bærekraftig utvikling er viktig for oss i Beslag Design, og derfor er vi ekstra stolte av å utvide nettopp utvalget vårt av knotter og håndtak i tre", sier Kristian Gunnemo.

Håndtak Classis / Knott Classis
Knott Split

Håndtak og knotter i tre skaper et stilig og tidløst hjem eller prosjekt. Enten du pusser opp, bygger nytt, jobber som arkitekt, snekker eller gir gamle møbler nytt liv, så har vi det du leter etter. Trehåndtak til kjøkken, bad, vaskerom eller til møbler. Tre er et levende materiale og eldes med verdighet.

Helix-serien vokser

Det er ikke lenge siden Beslag Design utvidet sin populære Helix-serie, og nå presenteres flere størrelser av knoppene i serien. Tidligere eksisterte knoppene kun med diameter på 20. Nå er de også tilgjengelige med diameter på 26 og 33. Det har aldri vært enklere å skape en gjennomtenkt helhet i hjemmet eller gjennomføre et prosjekt – eller vakrere.Produktnyhetene vil bli lansert i løpet av de kommende månedene.
Her kan du se lanseringsplanen for nyhetene.


Bla gjennom katalogen nedenfor, eller her..


Dela inlägget

Les mer

Steg-for-steg-guide: Garderoblys som gjør en forskjell

Steg-for-steg-guide: Garderoblys som gjør en forskjell

Josefine, en av Beslag Designs tidligere ambassadører, belyser hvor viktig det er å tenke fremover når man planlegger sitt hjem. Ved å plassere stikkontakter på strategiske steder allerede når de skisserte husets plantegning, kunne hun senere enkelt installere LED-belysning i garderobene – en detalj som gjorde en enorm forskjell i et område som ellers er skjult fra dagslys.