Bli kjent med meg: Henrik, Key Account Manager | Beslag Design

Logg inn

Glemt passord?
Bli kjent med meg: Henrik Stridh, Key Account Manager

Bli kjent med oss

 / 2022-05-26

Bli kjent med meg: Henrik Stridh, Key Account Manager

For at du skal bli kjent med oss som jobber i Beslag Design, stiller vi våre ansatte et par spørsmål. I dag blir du kjent med Henrik Stridh, som jobber som key account manager hos Beslag Design.


Hei Henrik! Fortell oss, hva er din rolle i Beslag Design?

– De siste 5 årene har jeg jobbet som Key Account Manager (KAM). Før det jobbet jeg som selger i feltet i 8 år, så totalt har jeg vært 13 år på Beslag Design. Som key account manager tar jeg meg av våre store sentrale kunder som Vedum, Svedbergs og Hornbach.

Hvordan ser en vanlig dag ut for deg som selger?
– Som key account manager er mange av oppgavene mine administrative, så jeg sitter mye ved datamaskinen. Det er mye planlegging og etterarbeid, for eksempel å lage forslag til sortiment eller sette sammen et tilbud. For meg er tilbakemeldinger veldig viktige, og jeg sørger for at kundene mine får raske svar. Hvis du arbeider i feltet som selger, foretar du flere kundebesøk, men selvfølgelig besøker jeg også kundene mine med jevne mellomrom.

Hvordan vil du beskrive Beslag Design som bedrift?
– Det er et helt annet firma i dag enn da jeg startet i 2009. På den tiden var det et lite familieeid firma med en omsetning på rundt 43 millioner. I dag er det fortsatt et familieeid firma, men vi har for eksempel en ekstern administrerende direktør, vi er mange flere som jobber her, vi har et større utvalg og vi har flere kunder. I år er omsetningen anslått til rundt 200 millioner. Det har vært og fortsetter å være utrolig morsomt å få være en del av dette. Planene er fortsatt store fremover, og det er morsomt å jobbe på Beslag Design.

Nevn tre ting som gjør deg glad.
– Møte nye mennesker, fellesskapet på kontoret og alle de nye produktene vi lanserer.

Og til slutt, det klassiske spørsmålet, hvis du skulle velge en favoritt fra sortimentet. Hva blir det?
– Jeg har håndtaket Helix Stripe i antikk bronse i mitt eget kjøkken, men vi har lansert et utrolig antall stilige håndtak i kategorien lange håndtak i det siste. Håndtaket Arpa er den nye favoritten. Et elegant håndtak i industriell design der det lengste har c/c mål 1178 – veldig fint!


Arpa finnes som T-knott med og uten skive og håndtak i tre lengder med eller uten skive. Tilgjengelig i tre ulike design; rustfritt utseende, børstet messing og børstet sort.

Dela inlägget

Les mer

Veggoppbevaring Aveny i Camilla Hamids studiokjøkken

Veggoppbevaring Aveny i Camilla Hamids studiokjøkken

Camilla Hamid er en svensk oppskriftsskaper, kokebokforfatter, TV-kokk og blogger. Hun inspirerer daglig på Instagram og YouTube. For å produsere enda bedre innhold, hjalp MW Interior Design Camilla med å designe et fantastisk kjøkkenstudio. Kjøkkenet kommer fra Epoq. En detalj som skiller seg ut og gjør helheten, er Beslag Designs veggoppbevaring Aveny.
Lange håndtak til fryser, kjøleskap og garderobe

Lange håndtak til fryser, kjøleskap og garderobe

Vi i Beslag Design er oppdatert på de siste trendene og hva som holder stilen i lang tid. Detaljer som tåler hverdagen, som myker opp eller strammer til, som stikker seg ut eller blander seg inn. Vi har et bredt utvalg av lange håndtak, helt opp til C/C 1178mm. Lange håndtak som er perfekte for integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, kjøleskap, fryser eller vinskap.