Jubilee - Kvalitet i alle detaljer | Beslag Design
Logg inn
Glemt passord?
Jubilee - Kvalitet i alle detaljer

Aktuell 50 years

 / 2022-09-09

Jubilee - Kvalitet i alle detaljer

Vi feirer et halvt århundre i designens tjeneste – med en jubileumskolleksjon i samarbeid med anerkjente Monica Förster, svensk designer i verdensklasse. Kolleksjonen er nøye gjennomtenkt og det var viktig for oss i Beslag Design at alt utstillingsmateriell rundt kolleksjonen skulle puste jubileum, skille seg ut og holde høy kvalitet. Alt fra skilt, trykksaker, filmer, tekster og emballasje skal, akkurat som selve kolleksjonen, uttrykke et industrielt preg og ha et design som vil vare over tid.


Jubilee er en serie knotter og håndtak for alle rom i hjemmet. Klassisk men som er rett i tiden, hvor fortid og fremtid veves sammen og skaper et industrielt preg. Sammen med reklamebyrået hstd har vi sørget for at emballasje, trykksaker og skilt tar opp det estetiske uttrykket og reflekterer produktenes farger i messing og sort, med en sober grå bakgrunn.

Alt som har med Jubilee å gjøre går virkelig hånd i hånd. Takk for et hyggelig samarbeid hstd 🖤

Les mer om Jubilee her »

Håndtak Jubilee - Matt sort/bilder/artiklar/liten/handtag-jubilee-mattsvart_S.jpg?m=1677071974
/bilder/artiklar/liten/handtag-jubilee-massing_S.jpg?m=1677072000
0
Håndtak Jubilee - Ubehandlet Messing/bilder/artiklar/liten/handtag-jubilee-massing_S.jpg?m=1677072000
/bilder/artiklar/liten/handtag-jubilee-mattsvart_S.jpg?m=1677071974
0
Knott Jubilee - 28mm - Matt sort/bilder/artiklar/liten/372000-41_S.jpg?m=1657006855
/bilder/artiklar/liten/372001-41_S.jpg?m=1657117137
0
Knott Jubilee - 28mm - Ubehandlet messing/bilder/artiklar/liten/372001-41_S.jpg?m=1657117137
/bilder/artiklar/liten/372000-41_S.jpg?m=1657006855
0

Dela inlägget

Les mer

Konfigurer Nexus i 5 enkle trinn

Konfigurer Nexus i 5 enkle trinn

Oppdag Beslag Designs nyeste innovasjon: LED-profil Nexus! Skap din unike belysningsopplevelse for lineære installasjoner på bare 5 enkle trinn. Enten du foretrekker infellt installasjon eller overflatemontert, tilbyr Nexus fleksibilitet, stil og funksjonalitet for alle dine belysningsbehov. Vi guider deg trinn for trinn.
Skap stemningsfull belysning med Flexy LED AT6 – @idismartensson guider

Skap stemningsfull belysning med Flexy LED AT6 – @idismartensson guider

I arkitektur og interiørdesign spiller belysning en sentral rolle, ikke bare for funksjon men også for estetikk. Gjennom veloverveide belysningsvalg kan man løfte et rom og fremheve dets beste egenskaper. En diskret, men effektfull løsning, som en LED-stripe, kan på en elegant måte endre et miljøs karakter. Her guider Beslag Designs ambassadør Ida oss når hun skaper en stemningsfull følelse i stuen med LED-stripe Flexy LED AT6.