Knott Jubilee - 28mm - Matt sort | Knotter | Beslag Design
Logg inn
Glemt passord?
Knott Jubilee - 28mm - Matt sort i gruppen Sortiment / Knotter / Sorte Knotter hos Beslag Design i Båstad Aktiebolag (372000-41)
Knott Jubilee - 28mm - Matt sort
Knott Jubilee - 28mm - Matt sort
Knott Jubilee - 28mm - Matt sort
Knott Jubilee - 28mm - Matt sort
Knott Jubilee - 28mm - Matt sort
Knott Jubilee - 28mm - Matt sort

Knott Jubilee - 28mm - Matt sort

372000-41

Beslag Design feirer 50 år med en jubileumskolleksjon
Design Monica Förster
 

Jubilee er en serie knotter og håndtak som er både klassiske og moderne, en hyllest der fortid og fremtid veves sammen i et industrielt preg. Kolleksjonen er designet av prisbelønte Monica Förster, en av Sveriges fremste designere med stor internasjonal suksess. Knott Jubilee – estetisk og funksjonell for alle rom.


Vakre med tiden
Ubehandlet messing er et ærlig, livlig og foranderlig materiale. Den blir vakkert slitt og patinert jo mer den brukes. Et historisk og bærekraftig materiale. Jubilee er tilgjengelig i ubehandlet messing og med matt sort overflate. Både design og materialer varer i generasjoner. Håndtakene er tilgjengelige i to c/c dimensjoner, 128mm og 160mm.

Med nysgjerrighet og eget formspråk
Monica Förster er en av Sveriges mest kjente møbel- og industridesignere. Designet hennes er ofte moderne og ukonvensjonelt, noe som har ført til at hun har vunnet flere prestisjetunge priser og oppnådd internasjonal suksess. Jubilee har en klar og genuin identitet uten å følge trender. Bli kjent med Monica Förster.

Det started i Båstad 1972…
Beslag Design er en familiebedrift gjennom tre generasjoner som i dag er bransjeledende innen beslag og interiørprodukter til både eget hjem og det offentlige miljøet. Bli kjent med Beslag Design.

 
Finn forhandlere Produktet kan kjøpes gjennom utvalgte forhandlere.
 • Spesifikasjoner
 • Artikkel diameter: 28 mm
  Artikkel lengde: 28 mm
  Artikkelbredde: 28 mm
  Artikkeldybde: 28 mm
  Materiale: Solid Messing
  Målinger av foten: 11 mm
 • Produktark
Flere varianter:
Knott Jubilee - 28mm - Ubehandlet messing/bilder/artiklar/liten/372001-41_S.jpg?m=1657117137